Katıksız salak

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Bu siralar konusmaya cok ihtiyacim var.Cok zor bir donemden geciyorum ve dusunceleri icimden atamiyorum.Ben niye bu kadar vicdanen salagim.Bana sen kadinlik yapmiyosun kurallarimi kabul ediyosan gel diyen birinin dogum gununde yaninda olamiycagim icin aklima geldikce uzuluyorum.Belki onun umrunda bile degil ben gidicektim tum kurallari kabul edip fakat son tartismadan bir gun once de yine kabul etmiyosan gelme dedi.Ben niye hep insanlarin iyiliklerini hatirliyorum.Ben bu gidisle daha cok uzulurum sanirim.Temizligimden goruntume kadar begenmeyen bi koca icin diyorum o 14 subatta bana sunu gondermisti benim dogum gunumde pasta almisti.Bi yanimda ne kadar vicdansizsin bi yanim ne kadar salaksin diyo.Sanirim heveslerim kursagimda kaldigi icin son gune kadar gidicem diye dusundugum icin kotu biri vicdansiz olmaktan korktugum icin bu sekilde onun yaninda olamadigim icin vicdan yapiyorum.

Hanimefendi, ayni konu ve farkli basliklar... esinizi boyle kabul edebilirsiniz, psikolojik destek alabilirsiniz, ailenizi dinleyip bosanabilirsiniz. Size bunlardan baska nasil bir oneri nasil verebiliriz?
Bilmeyenlere ozet: 8 aylik evli. Koca gobegin var cilve bilmiyorsun boyle giderse bosayacagim diyor. Konu sahibi de bosanmak istemiyor ama hep dert yaniyor.

Sadece cok uzgunum ve paylasmaya ihtiyacim oldugu icin yaziyorum. Cunku boyle zamanlarda insanin fikir almaya ihtiyaci oluyo ve zor bi surecten geciyorum

Evlilikte kural neymis ya afedersiniz eve kopekmi aliyor kurallara uy yoksa git kurala uyacaksan gel kendinizi neden bu kadar kucuk dusurtuyosunuz.

Karsinizdaki Brad Pittmi sanki Allah askina biraz kendi degerinizi kendi gururunuzu bilin. Onca laf edecek size sonrada guzel gunlerin hatri vicdanimi kalir

Bu adamın daha fazla sizi ezmesine izin vermeyin . Yazık ya gurur denen bisey var daha ne desin ondan vazgeçmeniz için?

Haklisiniz sanirim gururumu hice sayiyorum bu sekilde bosanma asamasina gecisteyiz su an ama yinede yaninda olabilseydim tarzi sacma bi dusunce olusuyo keske hersey yolunda olsaydi diye.

Bir kadın bunu nasıl kendine reva goruyor benim aklım almıyor .Kusura bakmayın ya cocuklukta ya ergenlikte birşeyler ters gitmiş sizin hayatınızda .Yoksa Hint kumaşı mi bu beyler ? Lütfen yardım alın ,ben buradan çok uzuldum yasadiklariniza.Buna imkan yoksa ailenizle ,arkadaşınızla paylaşın biri yol göstersin kızım sen ne yapıyorsun desin

siz istediğiniz kadar sevin bağlanın alışın uğraşın. ne biliyim bakımlı olun kilo verin güzel olun bu kişi size başka biseyler bulur yine baskı yapar. en son senin iki gözün var der yine baskı yapar. kendinize saygı duyun ve Bi an önce yolunuza bakın bence

Haklisiniz sanirim gururumu hice sayiyorum bu sekilde bosanma asamasina gecisteyiz su an ama yinede yaninda olabilseydim tarzi sacma bi dusunce olusuyo keske hersey yolunda olsaydi diye.
Bosanan herkes keske hersey daha guzsl olsaydi diye icinden gecirir zaten demekki hersey guzel olmadigi icin bosanma asamasindasiniz ve guzel olacak gunler icin daha akilli daha saglam daha mantikli olun. Olunki birdaha uzulmeyin.

Evlilik haksa bosanmakta haktir bunu hep soyluyorum sizi uzen insanlara omur harcamayin birakin o ahlanip vahlansin degerinizi anlasin ama is isten gecsin. Guclu olun lutfen dunyanin sonu degil hic bir sey

Bende beni ezdigini soyledim.Ama sen kadinligi eziklik olarak mi goruyosun dedi
Daha nasıl hakaretler etmesini bekliyosunuz peki ? Mutlu olmak için evleniyoruz hakaret duymak için değil. Kendinize yazık etmeyin . Kocanız sizi sevmiyo. Sevgi çok özel güzel bişey. Ilerde sizi gerçekten seven biri çıkarsa anlarsınız

Fiziğinize takılan insanı yanınızda tutmayin. Hastalik durumundaysa zaten kilonuz seven adam bunu incitmeden söyler. Sevgi basit değil sevgi fiziğe takılmaz. Sevgi yoksa zaten evliligin de bir anlami yok

Fiziğinize takılan insanı yanınızda tutmayin. Hastalik durumundaysa zaten kilonuz seven adam bunu incitmeden söyler. Sevgi basit değil sevgi fiziğe takılmaz. Sevgi yoksa zaten evliligin de bir anlami yok
Tek istedigim beraber vakit gecirmekti.Ilgisi az geldigi icin kardima alip aglayarak bunu bile acikladim.Ben kendimi kucuk dusuren cok sey yaptim aslinda bu sekilde.Ama orda cok yanlizdim yeni evliydim ve kocamdan sevkat bekledim ne bileyim belki biraz fazla oldu ama bu sefer sinirlendim sigara ictim.Sigara ictim diye sogudum dedi yalan soyledin dedi.Bir gram sevgi gormek telasina dustum sacma sapan bu sseferde ilgi meraklisi oldum haliyle.Bu bu sekilde uzak durmaya devam edersen ben ayrilicam boyle evlilik olmaz diye cok kezde ben soyledim kendi hatali oldugum konulari kabul ettim ama o etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…