Sadece cok uzgunum ve paylasmaya ihtiyacim oldugu icin yaziyorum. Cunku boyle zamanlarda insanin fikir almaya ihtiyaci oluyo ve zor bi surecten geciyorumHanimefendi, ayni konu ve farkli basliklar... esinizi boyle kabul edebilirsiniz, psikolojik destek alabilirsiniz, ailenizi dinleyip bosanabilirsiniz. Size bunlardan baska nasil bir oneri nasil verebiliriz?
Bilmeyenlere ozet: 8 aylik evli. Koca gobegin var cilve bilmiyorsun boyle giderse bosayacagim diyor. Konu sahibi de bosanmak istemiyor ama hep dert yaniyor.
Haklisiniz sanirim gururumu hice sayiyorum bu sekilde bosanma asamasina gecisteyiz su an ama yinede yaninda olabilseydim tarzi sacma bi dusunce olusuyo keske hersey yolunda olsaydi diye.Evlilikte kural neymis ya afedersiniz eve kopekmi aliyor kurallara uy yoksa git kurala uyacaksan gel kendinizi neden bu kadar kucuk dusurtuyosunuz.
Karsinizdaki Brad Pittmi sanki Allah askina biraz kendi degerinizi kendi gururunuzu bilin. Onca laf edecek size sonrada guzel gunlerin hatri vicdanimi kalir
Bende beni ezdigini soyledim.Ama sen kadinligi eziklik olarak mi goruyosun dediBu adamın daha fazla sizi ezmesine izin vermeyin . Yazık ya gurur denen bisey var daha ne desin ondan vazgeçmeniz için?
Bosanan herkes keske hersey daha guzsl olsaydi diye icinden gecirir zaten demekki hersey guzel olmadigi icin bosanma asamasindasiniz ve guzel olacak gunler icin daha akilli daha saglam daha mantikli olun. Olunki birdaha uzulmeyin.Haklisiniz sanirim gururumu hice sayiyorum bu sekilde bosanma asamasina gecisteyiz su an ama yinede yaninda olabilseydim tarzi sacma bi dusunce olusuyo keske hersey yolunda olsaydi diye.
Daha nasıl hakaretler etmesini bekliyosunuz peki ? Mutlu olmak için evleniyoruz hakaret duymak için değil. Kendinize yazık etmeyin . Kocanız sizi sevmiyo. Sevgi çok özel güzel bişey. Ilerde sizi gerçekten seven biri çıkarsa anlarsınızBende beni ezdigini soyledim.Ama sen kadinligi eziklik olarak mi goruyosun dedi
Fiziğinize takılan insanı yanınızda tutmayin. Hastalik durumundaysa zaten kilonuz seven adam bunu incitmeden söyler. Sevgi basit değil sevgi fiziğe takılmaz. Sevgi yoksa zaten evliligin de bir anlami yok
Bosanan herkes keske hersey daha guzsl olsaydi diye icinden gecirir zaten demekki hersey guzel olmadigi icin bosanma asamasindasiniz ve guzel olacak gunler icin daha akilli daha saglam daha mantikli olun. Olunki birdaha uzulmeyin.
Evlilik haksa bosanmakta haktir bunu hep soyluyorum sizi uzen insanlara omur harcamayin birakin o ahlanip vahlansin degerinizi anlasin ama is isten gecsin. Guclu olun lutfen dunyanin sonu degil hic bir sey
Tek istedigim beraber vakit gecirmekti.Ilgisi az geldigi icin kardima alip aglayarak bunu bile acikladim.Ben kendimi kucuk dusuren cok sey yaptim aslinda bu sekilde.Ama orda cok yanlizdim yeni evliydim ve kocamdan sevkat bekledim ne bileyim belki biraz fazla oldu ama bu sefer sinirlendim sigara ictim.Sigara ictim diye sogudum dedi yalan soyledin dedi.Bir gram sevgi gormek telasina dustum sacma sapan bu sseferde ilgi meraklisi oldum haliyle.Bu bu sekilde uzak durmaya devam edersen ben ayrilicam boyle evlilik olmaz diye cok kezde ben soyledim kendi hatali oldugum konulari kabul ettim ama o etmiyoDaha nasıl hakaretler etmesini bekliyosunuz peki ? Mutlu olmak için evleniyoruz hakaret duymak için değil. Kendinize yazık etmeyin . Kocanız sizi sevmiyo. Sevgi çok özel güzel bişey. Ilerde sizi gerçekten seven biri çıkarsa anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?