Canım nerde tedavi oluyosunKortizon kullanmami tavsiye etti doktor ama benim umudum yok.
Yurtdisinda yasiyorum cnmCanım nerde tedavi oluyosun
Hmm anladım cnm benim doktorumda bana tedavi öncesi kortizon verdide acaba aynı yerdemi tedavi oluyoruz diye sordum herşey gönlünce olur inşallah bol şans diliyorumYurtdisinda yasiyorum cnm
Umarim ise yararevet sanırım bunu duydum bebeği bir mikrop gibi algılayıp vücuttan atmaya çalışıyor ... kortizonla bağışıklık sisteminiz baskılanacak sonrada tedavi olacaksınız ...
Tsk ederim cvp icin, yurtdidinda yasiyorum, burda doktorlar tavsiye etmiyor, nedenini aciklamiyorlar, genel olarak tavsiye edilmiyor diye biliyorumBunun için babadan alınan kanla üretilen bir aşı ile tedavi yapıyorlar türkiyede ama nerelerdeydi hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım.
Lenfosit aşısı.Hem forumda hemde google da aratıp bi inceleyin isterseniz.bizim forumda yaptıranlar deneyimlerini yazmışlar.Tsk ederim cvp icin, yurtdidinda yasiyorum, burda doktorlar tavsiye etmiyor, nedenini aciklamiyorlar, genel olarak tavsiye edilmiyor diye biliyorum
Bana tedavi için intralipid serum tedavisi uygulanacak bahçecide.Tsk ederim cvp icin, yurtdidinda yasiyorum, burda doktorlar tavsiye etmiyor, nedenini aciklamiyorlar, genel olarak tavsiye edilmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?