Katil hücre ve hamilelik

85 Filiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
23
4
1
40
Katil hücreler ragmen hamile kalip dogum yapanlar varmi? Biyopsi sonucu rahmimde katil hücreler varmis, düsüye sebebiyet veren, embriyoya zarar veriyormus. ?

Evet, neler neler varmis. Vücudumuzun muhafizlariymis, Rahime tutunmayi önler, vs vs dogal öldürücü hücreler, koruma amaçlı ama hamileligi engelliyor

1 yasima daha girdim. Ilk defa duyuyorum. Instadan doktorlara yada burda bulent beye sor canim.

evet sanırım bunu duydum bebeği bir mikrop gibi algılayıp vücuttan atmaya çalışıyor ... kortizonla bağışıklık sisteminiz baskılanacak sonrada tedavi olacaksınız ...

Rahim embriyoyu reddetmesin diye prednol kullaniyorum. Tup bebek surecinde veriyorlar bu ilaci bu amacla.Gebelik olustu, bu hafta birakiyorum. Kortizonlu bir ilac. Acaba boyle bir sey mi? Sizinki biraz daha farkli bir durum mu?

Bnm kullansigim prednisolon, kullandigim halde tutturamiyoruz, bebisinde hayieli olsun

Merhaba arkadaşlar benim de katil hücreler oranım yüksek çıktı. Bunun önlemini alırsak pozitif ihtimalim var mı acaba ya aynı durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın

Bunun için babadan alınan kanla üretilen bir aşı ile tedavi yapıyorlar türkiyede ama nerelerdeydi hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım.

Bunun için babadan alınan kanla üretilen bir aşı ile tedavi yapıyorlar türkiyede ama nerelerdeydi hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım.
Tsk ederim cvp icin, yurtdidinda yasiyorum, burda doktorlar tavsiye etmiyor, nedenini aciklamiyorlar, genel olarak tavsiye edilmiyor diye biliyorum

Tsk ederim cvp icin, yurtdidinda yasiyorum, burda doktorlar tavsiye etmiyor, nedenini aciklamiyorlar, genel olarak tavsiye edilmiyor diye biliyorum
Lenfosit aşısı.Hem forumda hemde google da aratıp bi inceleyin isterseniz.bizim forumda yaptıranlar deneyimlerini yazmışlar.

Merhaba,
Bahçeci'de intralipid serum tedavisi gören var mı? Bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim, hem fiyat hem de hangi aralıklarla alınacağını merak ediyorum haftaya transfer sürecim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…