H hkms Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Şubat 2021 25 7 6 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 85 Filiz #21 Mavidefne .!.: Merhaba arkadaşlar benim de katil hücreler oranım yüksek çıktı. Bunun önlemini alırsak pozitif ihtimalim var mı acaba ya aynı durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın Genişletmek için tıkla... merhaba katil hücre için ne yaptınız bilgi verir misiniz çokz aman geçmiş mesajınıza
Mavidefne .!.: Merhaba arkadaşlar benim de katil hücreler oranım yüksek çıktı. Bunun önlemini alırsak pozitif ihtimalim var mı acaba ya aynı durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın Genişletmek için tıkla... merhaba katil hücre için ne yaptınız bilgi verir misiniz çokz aman geçmiş mesajınıza
ahenk35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2019 223 148 53 21 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 85 Filiz #22 arkadaşlar benim bir oğlum var sonrası 5 düşük yaşadım. bu katil hücre 1. cocuktan sonra da gelişiyor mu bilginiz var mı acaba nolur bilen yazsın.
arkadaşlar benim bir oğlum var sonrası 5 düşük yaşadım. bu katil hücre 1. cocuktan sonra da gelişiyor mu bilginiz var mı acaba nolur bilen yazsın.
soralbeysu Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 835 484 23 21 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 85 Filiz #23 Anti sperm antikor testin adı türkiyede