valla bende olduda normal bir saatte işimi bitirmeyi başarmış çıkmışsam dolmuşa binerim ve hep bir sebepten telefonla konuşurum. ya eşimi ararım alınacak şeyleri konuşuruz. kim oğlanı alacak ne yiycez nerde yiycez ne lazım o yemek için. nerdesin ben nerdeyim vs gibi. sonra annemi ararım oğlum napıyor kim gelecek onu alacak hangi saatte hazır olsun diye. sonra bir arkadaş arar yada ben bir arkadaşı ararım çünkü eve geçip koşturmacaya girmeden sosyalleşebileceğim tek vakittir. yada ofisten ararlar yada bir müşteri arar. yani o telefon susmazki. bence çok normal. ev telefonu kullanmayıp tüm hayatımızı cep telefonlarından yönettiğimiz bir dönemdeyiz. kadının ses yüksekliği, tonu yada konuştuğu konularmı rahatsız etti bilemiyorum ama mecburen çok fazla telefonla konuşuyoruz. hatta ben beyin kanseri olmaktan korkuyorum o yüzden kulaklık kullanıyorum. böyle bir fobim bile var, o derece. bu yüzden bence kadını takıntı haline getirmeyin illaki onunda benim anlattıklarım gibi bir sebebi vardır. müzik dinleyin oyun oynayın takmamaya çalışın bence.