• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

katil olmak hiç de zor değilmiş

asyali27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
469
6
48
Hatay
Gecenin bu saati ben bu halimle çıldırmak üzereyim belki size göre normal ama benim kabusum oldu yemin ederim ağlıyorum konu ise şu bu eve yeni taşindik iki ay oldu geldiğimizden beri üst komşu ki hiç tanımıyorum çünkü çalışıyor afedersiniz ama hergün hergün seks sesleri geliyor kadın resmen boğürüyor arkadaşlar kırk yıl düşünsem böyle birşeyin başıma geleceğini tahmin bile edemezdim hele buraya yazmak aslaaa hamileym stresden geberiyorum eşimin işi yoğun kafayı koyup dalıyor dahada uyanmiyor ama ben yemin ederim uykumdan uyarıyorum sinirden elim ayağam titriyor ben napim bunun bir çaresi yokmu allah aşkına 15 20 dakika bas bas bağırıyor bıktım artik evden gitmeyi bile düşünüyorum hastalandım resmen kadını tutup öldüresim geliyor siz olsaydınız ne yapardınız öf öf

Gecenin bu saati ben bu halimle çıldırmak üzereyim belki size göre normal ama benim kabusum oldu yemin ederim ağlıyorum konu ise şu bu eve yeni taşindik iki ay oldu geldiğimizden beri üst komşu ki hiç tanımıyorum çünkü çalışıyor afedersiniz ama hergün hergün seks sesleri geliyor kadın resmen boğürüyor arkadaşlar kırk yıl düşünsem böyle birşeyin başıma geleceğini tahmin bile edemezdim hele buraya yazmak aslaaa hamileym stresden geberiyorum eşimin işi yoğun kafayı koyup dalıyor dahada uyanmiyor ama ben yemin ederim uykumdan uyarıyorum sinirden elim ayağam titriyor ben napim bunun bir çaresi yokmu allah aşkına 15 20 dakika bas bas bağırıyor bıktım artik evden gitmeyi bile düşünüyorum hastalandım resmen kadını tutup öldüresim geliyor siz olsaydınız ne yapardınız öf öf

Bağırdığı anda sopayla tavana vurun anlicaktır. Aslında siz de bağırın o bağırdıkça yeter be kardeşim diye ama bu sefer çekemiyo kıskanıyo muhabbeti döner :))

Çıkıp uyaracaksınız bir gün kadını gündüz saati, yapacak bir şey yok. Gece gürültü oluyor dikkat ederseniz sevinirim dersin.

Hiç hoş değil gerçekten bence direk uyarın onların sizi rahatsız etmesi ayıp değil de sizin onları uyarmanız mı ayıp

Ben şuan çok hassas bir dönemdeyim, gece gürültüden rahatsız oluyorum, biraz dikkat edin derseniz anlar heralde ne demek istediğinizi

Utanıyorum aslında vurmak çok aklıma geldi ama çekiniyorum eşim çok sinirli karşıdan bir tepki gelirse olay olur yemin ediyorum zehir etti bana tanisam söylerim ama tanımıyorum diğer komsularimizi tanıyorum ama o çalışıyor diye hiç gelmedi bilmiyorum ne yapacam suan ayaktaysam uykusuz gergin huzursuzsam sebepi bu yani

Bağırdığı anda sopayla tavana vurun anlicaktır. Aslında siz de bağırın o bağırdıkça yeter be kardeşim diye ama bu sefer çekemiyo kıskanıyo muhabbeti döner :))

Ne demesi umrunda değil manevi açıdan da çökmüş durumdayım sopayla vursam ne olur sizce eşimin olmadığı bir gecede

Hiç hoş değil gerçekten bence direk uyarın onların sizi rahatsız etmesi ayıp değil de sizin onları uyarmanız mı ayıp

Ben şuan çok hassas bir dönemdeyim, gece gürültüden rahatsız oluyorum, biraz dikkat edin derseniz anlar heralde ne demek istediğinizi

Böyle birşeyi nasıl konuşurum resmen mahremiyet bu kedi sesi değil ki öf migrenim tuttu

Şikayetinizi yazıp kapısından içeri atabilirsiniz.o utanmıyo olabilir ama ben uyaramazdım yüzüne karşı.

Ay ne pısırıgim asla söyleyemem sopayı deniycem ne olursa olsun sizce tepki verirler mi tepki verirse kan çıkar of of allah ıslah etsin bu ne ya uğraşıggm şeye bak kimseye anlatamammm

Canım öyle de tuhaf olur yani bir dost der gibi bilmiyorum hamileyim diye sigarayi bırakmıştım geri başlıyacm valla

Amaaan başlamayın :20:

Öncelikle şaka gibi yanı bu kdarı da olmaz dedirten cinsten bi rahatsızlık vermek bu :19:

O utanmıyo da siz mii utancaksınız çkıp söyleyin ben hamileyim ltfen dinlenmem lazım sizin sesinize uyanıyorum diyin :19:

Bırakın o utansııın tabi varsa o duygusu :47:

Canım öyle de tuhaf olur yani bir dost der gibi bilmiyorum hamileyim diye sigarayi bırakmıştım geri başlıyacm valla

Kendim yazarken gülmemiştim ama siz bir dost filan deyince gülesim geldi kendi yazdığıma.tuhaf olabilir belki ama onun yaptığı kadar tuhaf olamaz.bi arkadaşımın başına gelmişti.ama rahatsız olan bitek arkadaşım değilmiş.komşular topluca uyarmış kadını.

Kendim yazarken gülmemiştim ama siz bir dost filan deyince gülesim geldi kendi yazdığıma.tuhaf olabilir belki ama onun yaptığı kadar tuhaf olamaz.bi arkadaşımın başına gelmişti.ama rahatsız olan bitek arkadaşım değilmiş.komşular topluca uyarmış kadını.

Canım konuyu açarken sinirden ağlıyordum yorumun beni güldürdü allah razı olsun ya peki arkadaşınız uyarınca seslerini kesmişler mi???

Amaaan başlamayın :20:

Öncelikle şaka gibi yanı bu kdarı da olmaz dedirten cinsten bi rahatsızlık vermek bu :19:

O utanmıyo da siz mii utancaksınız çkıp söyleyin ben hamileyim ltfen dinlenmem lazım sizin sesinize uyanıyorum diyin :19:

Bırakın o utansııın tabi varsa o duygusu :47:

Bilmiyorum arkadaşım zaten çıkıp konuşmak sopayla dürtmek bunlar aklıma geldi de ikisinde yapamıyorum çok sessiz uysal biri miyim ne

Ust kat olduguna eminseniz uyarinizi yapin. Bazen sesin geldigi yon konusunda yanilabiliyoruz apartmanlarda. Sonra hakliyken haksiz durumuna dusmeyin de.

Ust kat olduguna eminseniz uyarinizi yapin. Bazen sesin geldigi yon konusunda yanilabiliyoruz apartmanlarda. Sonra hakliyken haksiz durumuna dusmeyin de.

Canım bina tek bina karsi daire dekiler ve aşağıdalilerin çocukları var kocaman bir üst yeni evli galiba çocuk yok ondan şüpheleniyorum çünkü çocukları olanlar çocukar duyar diye ki ben duyuyorsam onlar deli olur korkudan babam annemi boğazlıyor diye ne bilim diğer taraflar cadde boş yani

Canım karşı ve alt kocaman çocukara sahipler bir üst ün çocuğu yok yeni evliler heralde ben duymamak icin iki oda ileri gidiyorum gene ses geliyor e hal buyken çocukları olanlr bu sesi yapmaz çocukar korkar babam annemi boğazlıyor diye neyse uyumam gerek lütfen bana bir çare bulun da kurtarın kızlar yarın dediğnizi yapıcaam

O kadar gürültü çıkarıyorlarsa sopa sesini duymazla bileee :1:

Benim başıma bir kez gelmişti öyle birşey. Babam ben oturuyoruz sesler geliyor böyleee ben kıpkırmızı oldum televizyonun sesini açıyoruz olmuyor odama gittim hemen .Bence yazı yazabilirsiniz.Bir dost gibi de olmaz yani yüz yüze söyleyemem ben şahsen.
Sesleriniz yüzünden geceleri uyuyamıyoruz rahatsız oluyoruz falan diye.

Back
X