• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

katil olmak hiç de zor değilmiş

Yani bazı insanlar ne kadar anlayissiz acaba duymuyorlarmi sanıyorlar akıllarınca yada kimseyi takmıyorlarmi? Ve anladim ki böyle insanların ar damarı yırtılmış hayasiz ahlaktan yoksun insanlar. Allah kimseye vermesin benide kurtarsın ins ne diyeyim

Size ses gelmediğini düşünüyordur en güzeli bir kere uyarmak siz daha bunu yapmadan tanımadığınız bir insan için bu kadar ağır kelimeler nasıl söylersiniz ?
Ar damarının yırtıldığını nereden biliyorsunuz ?
Gidin bir konuşun bakalım önce
Kişinin ahlakı çıkardığı sese göre mi belli oluyor ?

Vay arkadaş Freud'u yalanlayan zatlara bu çifti örnek olarak mı sunsak? G noktası gerçekten yoksa bu çığlıklar nedir? Eğer varsa bu ablanın g noktası virgül olmuş, kendi egemenliğini ilan etmiş.

O değil de madem durumu söylemeye çekiniyorsunuz şöyle deyin.

-Merhaba ben alt komşunuz x. Sizin adınıza çok üzülüyorum. Neden şiddet gördüğünüz bir evliliği sürdürüyorsunuz ki? Ben insanlığımdan ötürü bu duruma daha fazla tahammül gösteremeyeceğim. Eğer eşiniz bir gece daha size çığlıklar attıracak kadar şiddet uygularsa, polise haber vereceğim. Susmayın, şiddete tahammül göstermek zorunda değilsiniz. Ben hemcinsimin böylesine eziyet çekmesine katlanamam. Boşayın gitsin ayol.

Eşek değil ya anlar. Gerçi ar perdesi de g noktası kadar genişlediyse "Ay yok komşum, dövmüyor sevişiyor benle" diyebilir. Bu durumda ne yaparsınız onu bilemem.

Saatler süren çığlıklar he. Vay anasını.

siz cok yasayın emi..:1:
güzel bi çözüm..

Size ses gelmediğini düşünüyordur en güzeli bir kere uyarmak siz daha bunu yapmadan tanımadığınız bir insan için bu kadar ağır kelimeler nasıl söylersiniz ?

Sana katılıyorum sedulu .
İnsan farkında ola ola zaten yapmaz.
Uyarılmadığı için de farkında değil demek ki .
Ahlaksız demek için kıstasınız ses mi yani ?
Bir uyarın bakalım , dile getirin .
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır değil mi ?

size babamın yöntemini tavsiye ederim. yukardan ses geldigi anda siz de asagıdan müzik acacaksınız ama öyle slow falan degil ankara havası vs. tavana dogru yaklastırın. ses kesilene kadar tutun. bunu max 3 kere yapın kesinlikle anlıyorlar, kavgasız kesin cözüm

Size ses
gelmediğini düşünüyordur en güzeli bir kere uyarmak siz daha bunu
yapmadan tanımadığınız bir insan için bu kadar ağır kelimeler nasıl
söylersiniz ?

bu arada ben de katılıyorum arkadasa. bunun arla namusla alakası yok, sonucta farkında olmayabilir duyuldugunun. tabi ki rahatsızlık verici ama kullandıgımız kellmelere de dikkat edelim.

Konuya da yorumlara da çok şaşırdım .
Anladığım kadarıyla bu çift evli ve sevişiyorlar .
Büyük ihtimalle duyulduğunun farkında değiller .
Yine de sevişirken ses çıkaranları ar damarı çatlamış diyerek yargılamak kimseye düşmez .
Siz sanırım hamile olduğunuz için biraz hassassınız . 15-20 dk kulaklık takıp müzik dinleyebilirsiniz duymak istemiyorsanız.

Son düzenleme:
Sopayla vurmak bana çirkin geliyor, yüzyüze geleceksiniz sonuçta bir gün.
bence işten geldiği vakitlerde çıkın, bir arkadaş çok güzel yazmış

" hassas bir dönemdeyim, özellikle geceleri sessizliğe ihtiyacım var, daha dikkatli olur musunuz? "
:1:

Anlatmadan geçemeyeceğim.2 sene önce sevgilimin evinde nintendo wii tenis oynuyorduk.Gerçekçi olsun diye biraz bağırarak topa vuralım dedik ama öyle çok değil evin dışından duyulmayacak şekilde.Annesi koşa koşa odaya geldi noluyo diye :))

Gecenin bu saati ben bu halimle çıldırmak üzereyim belki size göre normal ama benim kabusum oldu yemin ederim ağlıyorum konu ise şu bu eve yeni taşindik iki ay oldu geldiğimizden beri üst komşu ki hiç tanımıyorum çünkü çalışıyor afedersiniz ama hergün hergün seks sesleri geliyor kadın resmen boğürüyor arkadaşlar kırk yıl düşünsem böyle birşeyin başıma geleceğini tahmin bile edemezdim hele buraya yazmak aslaaa hamileym stresden geberiyorum eşimin işi yoğun kafayı koyup dalıyor dahada uyanmiyor ama ben yemin ederim uykumdan uyarıyorum sinirden elim ayağam titriyor ben napim bunun bir çaresi yokmu allah aşkına 15 20 dakika bas bas bağırıyor bıktım artik evden gitmeyi bile düşünüyorum hastalandım resmen kadını tutup öldüresim geliyor siz olsaydınız ne yapardınız öf öf

:26:

Seni coook iyi anliyorum !

Yan komsumuzla yatak odalarimiz karsilikli.

İlk tasindiklari gece sabaha kadar uyutmadilar. Daha sonra da 2-3 sefer olunca esim kapilarina gitti adamla konustu nazikce. Arada iki hafta gecti bu gece yine aynisi. Kalktim yine duvara vurdum. Oglende kapilarina gittim bayanla yuz yuze konusayim diyr ama acan olmadi. :47:

Muhtemelen seslerinin duyulduğunun farkında değiller öyle olsaydı gece gündüz ikindi vakti her daim yaparlardı :)

Kibar bir dillekte uyarmaktan cekiniyorsunuz ama evli cifte ar damarı catlamış etiketi basmaktan geri durmuyorsunuz. Enteresan

Konuya da yorumlara da çok şaşırdım .
Anladığım kadarıyla bu çift evli ve sevişiyorlar .
Büyük ihtimalle duyulduğunun farkında değiller .
Yine de sevişirken ses çıkaranları ar damarı çatlamış diyerek yargılamak kimseye düşmez .
Siz sanırım hamile olduğunuz için biraz hassassınız . 15-20 dk kulaklık takıp müzik dinleyebilirsiniz duymak istemiyorsanız.

Uyardiktan sonra hala ayni sekilde davraniyorsalar ?

Ben evimde kimsenin zevkten bagirismalarini inlemelerini duymak zorunda degilim.

Zira kimseninde bunu ele gune duyurmaya hakki yok. Duymak istemem duyulmakta istemem.

Benim üst katıma yeni evli çift taşındı. Her akşam arkadaş toplayıp parti yapıyolar. Hele haftasonları gecenin bi saatine kadar içiyolar muhtemelen kahkahalar falan. Gece 1den sonra son ses müzik açılıyor tefle falan göbek atıyolar. Kapılarına gidicem yalnızım eşim yok korkuyorum gece gece içkili insanların kapılarına gitmeye. Gündüz bikaç kere çaldım açmadılar. Yönetime söyledim ama bir şey değişmedi. Ben de kapılarına yazı koymayı düşünüyodum. Hep göbek atıyosunuz az sevişin de sevişme sesinizi de dinliyim yazcam:27:

Şakası bir yana gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Benim aklıma gelen tek çare yazı asma. Ses çıkarıcaklarsa illa başka odada yapsınlar sizin yatak odanızın üstünde olmasın bari.

İnsanların özel hayatları diyosun da apartmanlarda yaşıyoruz. Yalıtım bir dereceye kadar koruyor. Dikkat etmek lazım ya. ne kadar düşüncesizler.

Bir de polise şikayet edebilirsiniz komşumdan böyle bir ses geliyor. Tecavüz olduğunu düşünüyorum çok korktum kapıya gidemiyorum lütfen bakın de. Gelirler. Daha önce gece balkonda içki içip müzik dinleyen alt komşumu şikayet etmiştim. Kimse ben olduğumu anlamadı polisi çağıranın. :33:

Polis işini en son düşünüyorum canım önce irtibat kurup samimi olup uyarmayı düşünüyorum:-)

Ben evimde kimsenin zevkten bagirismalarini inlemelerini duymak zorunda degilim.

Zira kimseninde bunu ele gune duyurmaya hakki yok. Duymak istemem duyulmakta istemem.

DuyurmaK gibi bir dertleri olduğunu bilmiyoruz.

Önce uyarırsınız sonra ahkam kesersiniz. Kimse fetiş değil, üst komşunun inleme seslerini dinleyecek kadar.

Ar namus meselesine bende katilmiyorum sonucta cinsel hayattir hu elbette duygularin en yogun oldugu an..

Ama dedigim gibi kimse o en yogun duygularimdan haberdar olmak zorunda degil.. :34:

Onlarda sizin için zevklerinden mahrum olmak zorunda değiller . Evli insanların sevişmesini sorun edip üzerine birde kendinizi sinir ediyorsunuz . Kapılarına gidip sevişirken ses çıkarmayın rahatsız oluyoruz demek onların hayatına müdahale etmek oluyor bana göre.
Ha gerçi evet seks kötü tü kaka ... :ssz:

Vay arkadaş Freud'u yalanlayan zatlara bu çifti örnek olarak mı sunsak? G noktası gerçekten yoksa bu çığlıklar nedir? Eğer varsa bu ablanın g noktası virgül olmuş, kendi egemenliğini ilan etmiş.

O değil de madem durumu söylemeye çekiniyorsunuz şöyle deyin.

-Merhaba ben alt komşunuz x. Sizin adınıza çok üzülüyorum. Neden şiddet gördüğünüz bir evliliği sürdürüyorsunuz ki? Ben insanlığımdan ötürü bu duruma daha fazla tahammül gösteremeyeceğim. Eğer eşiniz bir gece daha size çığlıklar attıracak kadar şiddet uygularsa, polise haber vereceğim. Susmayın, şiddete tahammül göstermek zorunda değilsiniz. Ben hemcinsimin böylesine eziyet çekmesine katlanamam. Boşayın gitsin ayol.

Eşek değil ya anlar. Gerçi ar perdesi de g noktası kadar genişlediyse "Ay yok komşum, dövmüyor sevişiyor benle" diyebilir. Bu durumda ne yaparsınız onu bilemem.

Saatler süren çığlıklar he. Vay anasını.

Çok haklisiniz arkadaşım sabır edip birazda bekliycem olanları paylaşırim

Konu sahibi henüz uyarmamış ki. Ayrıca yüz yüze konuşup uyarmaya karar vermiş zaten:ssz:

DuyurmaK gibi bir dertleri olduğunu bilmiyoruz.

Önce uyarırsınız sonra ahkam kesersiniz. Kimse fetiş değil, üst komşunun inleme seslerini dinleyecek kadar.

Fetis ne demek bilmiyorum..

Ama biz uyardik hatta cok nazik bir sekilde medenice..

Yine gecenin bir yarisi ahh ihh sesleriyle uyanmak gercekten cok cirkin bi durum. İnsanin asabini bozuyor.

Bizde merakli degiliz yan komsumuzu dinlemeye..

Back
X