saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....
soru yazmalımıyım bunlar yeterlimibide hemmen bakarmsın meraklandımda
saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....
hoslandigim birisi var ama ismini bilmiyorum oylede bakabiliyormusun
soru yok genel olursa sevinirim teşekür ederimsorun varsa yazabılırsın yoksa genel bakım yapıcam:)
malesef........
ilk ben gördüm ben yazayım
nilay muhammed evliyiz
genel ask hayatiyla ilgili bakabiliyormusun canm
İsim yazmasak olmaz mı ki ya, sadece soru sorsak :26:
Vakit daralıyooor hem
ısmını yazarsan bakabılırım...
fala inanmam ama tahminler dogru canım eşim mezun olduktan 4 yıl sonra atandı 1 yıl içindede evlendik ve maddi sıkıntılar oldu o dönemde evet şansızız çogu konuda bu yıl kpss ögretmenliğe girdim atanırım ve dediğin meyve o olur inşallahevlenmeden once sıkıntılarınız oldumu?yada maddı sıkıntınız mı var?hangısı su an bılemedım ancak ılk acılan kart evlılıgınız uzerınde bı şansızlıgın oldugunu soyluyo ve bu durum bı sure devam edıcek ancak sabırlı olursanız eger sıkı bır calısmaya sızın mal mulk sahıbı olacagınızı soyluyo kartlar yanı bazı sıkıntıların meyvesını bıraz gecte olsa toplayacaksınız ve ayrılık veya kavga gurultu gormedım ılıskınızde doktugunuz gozyası yada sıkıntınız neyse artık bunun meyvesını sabır sonucu alacagınızı soyluyo kartlar
ısme nıyet etmeden nasıl bakabılırım?? lutfen mesaj kalabalıgı yapmayın ısteyen herkese bakacagımı yazdım...
ismim kadriye canim
Mesaj kalabalığı yapmak sitede sorun olmuyor diye biliyorum. :97:
Daha kibar bi şekilde açıklayabilirdiniz gayette. Herneyse.
ask hayatının gelecegı dıyerek baktım falına.yakın zamanda uzun suredır tanıdıgın bı arkadasın bı konuda sana yardımcı olmak ısteyecek ondan gelecek yardımı gerı cevırmemelısın.ayrıca kartlar sana ogut vermıs burda dıyokı gecmıste uzuldugun seyler ıcın artık uzulmeyı bırakmalısın sayet bu sekılde ılerlersen guvenlı huzurlu ve sevgı dolu bır ılıskı senı beklıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?