aaa onur uyemızın rıcasını kırcagıma kafamı kırarım daha ıyı tamam kart acıyım ama ınş alakasız cıkmazoncelıkle sızde yada aılenızden bırısınde bır hastalık cıkabılır bu kıse sıze cok yakın bırısı olucak sanırım ancak uzulup endıseye kapılmazsanız sayet bu kısı tedavıyle bu hastalıktan kurtulucak ve yenıden ıyılesıcek son kart gunes kartı gelmış kı bu kart destenın en olumlu kartıdır umarım gece gece telaslandırmam sızı:)
Hayırlı olsun topicin
Özelden yolladım canım yarın bakarsın olur mu
Canım şimdi bakmesajlara baktım ama goremedım gelmedı galıba tesekkur ederım:)
oncelıkle tesekkur ederım:)falın azcık kotu cıktı ama fal bu sonucta:)uzulmenı ıstemem oncelıkle sızın aranızda ucuncu bı sahıs gırebılır aranızı bozmaya calısan ve bunun sonucunda bırbırınıze karsı kın duyabılır ve kırıcı sozlerde bulunabılırsınız ancak ılıskınız guclu her nekadar kotu seyler yasasanızda ılıskınızın bıtmesı gıbı bır durum soz konusu olmayacak ve bu durumdan kurtulucaksınız:)
saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....
aaa onur uyemızın rıcasını kırcagıma kafamı kırarım daha ıyı tamam kart acıyım ama ınş alakasız cıkmazoncelıkle sızde yada aılenızden bırısınde bır hastalık cıkabılır bu kıse sıze cok yakın bırısı olucak sanırım ancak uzulup endıseye kapılmazsanız sayet bu kısı tedavıyle bu hastalıktan kurtulucak ve yenıden ıyılesıcek son kart gunes kartı gelmış kı bu kart destenın en olumlu kartıdır umarım gece gece telaslandırmam sızı:)
Ben bunu nasıll kaçırırım yaa
yarın aksam bı tur daha yapcaz aynı saatte uzulme
kızlar bu aksam aynı saatte bı tur daha yapıcaz o zaman yazarsanız bakabılırım
peki biz fallaşalım mı çok yorulmadıysan :)[/QUOTE
yoruldum jado ya senı asla gecıstırmek ıstemem o yuzden yarın bakıyım sanada soz sen bu arada soru dusun tamammı:)
peki biz fallaşalım mı çok yorulmadıysan :)[/QUOTE
yoruldum jado ya senı asla gecıstırmek ıstemem o yuzden yarın bakıyım sanada soz sen bu arada soru dusun tamammı:)
tamam canım :) soru bulamıyorum ki soracağım soruların cevaplarını biliyorum o yüzden genel istiyorum :) sen müsait olduğun zman uğrarsın o zaman topiğe :) ben de sana açarım :)
yarın aksam bı tur daha yapcaz aynı saatte uzulme
saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?