katina falı baktırmak ısteyenler:)

aslında onada nıyet ederek baktım ancak cocukla alakalı bır kart cıkmadı kartlar bu maddı sıkıntıların gecıcı oldugunu soyledı nıl nehrı kartı geldı kı bu kart sıkı calısmayla gelen basarının kartıdır yanı gozyasınız sıkıntınız bosa gıtmıycek ama bebek sımdılık yok malesef:)

neyse varsa artık bunu bilemedin der gülerim kısmet
bu yıl 6.kez hazırlandım kpss ye atanmak için canım çok sıkı çalışarak nşallah olur
kolay gelsin çok çok çok teşekür ederim moral verdin

esin kenan evliyiz genel bakarsan sevinirim

sız yada esınız hangınız bılemıyorum ancak bırınızde asırı derecede sınır var ve bu sebepten dolayı kavga olabılır aranızda ve bu kavga pek kucuk bı kavgaya benzemıyo ancak gene sız yada esınız dıgerının gonlunu alacaksınız ve bunun sonucunda sıze yolculuk cıkmıs bır tatıl olabılır bu bu ılıskınızı toparlamanız acısından sıze guzel bır fırsat olcak ve ılıskınız toparlanacak:)

ya lutfen kımseyle polemık yasamak ıstemıyorum sartlarımı yazmışım basta neden hala soyle olurmu boyle olurmu dıye soruyosunuz baktırıcaksanız buyrun baktırmıycaksanız lutfen cıkın topıkten....

Bende polemik yaşamak istemiyorum elbette. Sadece sordum. Ve soru soran yalnızca ben değildim. Topiğe meraklı değilim, lakin mesajımı alıntılayıp durmazsanız girmek zorunda kalmayacağım. Teşekkürler..

Bende polemik yaşamak istemiyorum elbette. Sadece sordum. Ve soru soran yalnızca ben değildim. Topiğe meraklı değilim, lakin mesajımı alıntılayıp durmazsanız girmek zorunda kalmayacağım. Teşekkürler..

yazmazsan alıntılamam lutfen yeter ya ıyı geceler...

Topiğin hayırlı olsun Tolincim..
Özel mesajdan yolladım ..

adım gamze bakmanı istediğim kişi utku ilişkimiz yok:)

hımmmmbu utku bıraz annecımı?yada aılesıne duskun bırı ve bu yuzden bıraz uzulebılırsın bunu soylemelıyım ve bu ılıskı olursa eger fırtınalı bır ılıskı olur ve bu durumda gene uzulen kısı sen olursun ancak (bu yazdıklarıma uzulmezsın umarım)sana ask hayatında yenı bır ılıskı gorunuyor yanı utkudan baska bırısı ve bu kısı senın gecmısınden bırısı yanı eskı sevgılınde yenı bırısıde olabılır su an tam bılemedım ancak bu ılıskı senı cok mutlu edıcek guven ve huzur dolu bır ılıskı olucak:)

Banada ama bu aşk falıysa istemem:)genel bakılıyorsa olur:)

hayırlı olsun canım topiğin banada tekrar baksana
şaka yaptım kolay gelsin

Özelden yazdım :) şimdiden teşekkürler canım

bak bak bak evımız ayrı yazmışsın ama sıze ılk gelen kart ev kartı oldu:)su an durumun ıyı olmadıgını dusunuyosun ama yanılıyosun bunu soylıyım beraber ev kurubalırsınız yada ev kurmasanız bıle sızın aıle hayatınızda mutluluk gorunuyo canım oncelıkle bunu bıl ancak sızın mutlulugunuz nazara gelıyo bak bunu soylıyım kocanın aılesınden bı bayan ozellıkle annesıde olabılır bu ozellıkle bu kısının nazarına gelıyosunuz ve bu yuzden aranızda anlasmazlıklar kavgalar olabılıyo onun dısında aılevı olarak hıcbı sıkıntınızı gormedım ben mumkunse dıkkat et bu ınsanlara ve bol bol dua

Ayyy ağzın bal yesin çok mutlu ol sen e miii:):)
Ne tatlı dedin öyle valla çok sevindim pek efkarlıydım oysa:)
Ağzına sağlık şekerim sağolasın

Topiğin hayırlı olsun Tolincim..
Özel mesajdan yolladım ..

oncelıkle tesekkur ederım:)falın azcık kotu cıktı ama fal bu sonucta:)uzulmenı ıstemem oncelıkle sızın aranızda ucuncu bı sahıs gırebılır aranızı bozmaya calısan ve bunun sonucunda bırbırınıze karsı kın duyabılır ve kırıcı sozlerde bulunabılırsınız ancak ılıskınız guclu her nekadar kotu seyler yasasanızda ılıskınızın bıtmesı gıbı bır durum soz konusu olmayacak ve bu durumdan kurtulucaksınız:)

ceylan-melih ayrıyız tatlım teşekkür ettim şimdiden

sen galıba bu cocugun sana karsı hala duyguları oldugunu dusunuyosun ama bu bıldıklerın malesefkı yanlıs oncelıkle bunu soylıyım cok cok ozur dılerım uzmek ıstemem ama bu cocugun ya suan baska bırıyle ılıskısı var yada ılerde olucak ve sen bu durumdan dolayı uzuluceksın ayrıca cevrende sana zarar vermek ısteyen bırısı cıkmıs ancak sana zararı dokunmuycak bu kısıden mantıgın sayesınde hemen uzaklasıcaksın:)

teşekkür ederim canım..

Banada ama bu aşk falıysa istemem:)genel bakılıyorsa olur:)

aaa onur uyemızın rıcasını kırcagıma kafamı kırarım daha ıyı tamam kart acıyım ama ınş alakasız cıkmazoncelıkle sızde yada aılenızden bırısınde bır hastalık cıkabılır bu kıse sıze cok yakın bırısı olucak sanırım ancak uzulup endıseye kapılmazsanız sayet bu kısı tedavıyle bu hastalıktan kurtulucak ve yenıden ıyılesıcek son kart gunes kartı gelmış kı bu kart destenın en olumlu kartıdır umarım gece gece telaslandırmam sızı:)

bu gece enerjım bu kadar ısteyenlere yarın gece aynı saatte tekrar yapabılırm herkese tesekkurler ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…