fala inanmam ama tahminler dogru canım eşim mezun olduktan 4 yıl sonra atandı 1 yıl içindede evlendik ve maddi sıkıntılar oldu o dönemde evet şansızız çogu konuda bu yıl kpss ögretmenliğe girdim atanırım ve dediğin meyve o olur inşallah
tolin bebişle hamilelikle ilgili bişey varmıydı bu aralar istiyoruzda çok meşgul etmek istemem ama cevap verirseniz sevinirim
neyse varsa artık bunu bilemedin der gülerim kısmetaslında onada nıyet ederek baktım ancak cocukla alakalı bır kart cıkmadı kartlar bu maddı sıkıntıların gecıcı oldugunu soyledı nıl nehrı kartı geldı kı bu kart sıkı calısmayla gelen basarının kartıdır yanı gozyasınız sıkıntınız bosa gıtmıycek ama bebek sımdılık yok malesef:)
esin kenan evliyiz genel bakarsan sevinirim
ya lutfen kımseyle polemık yasamak ıstemıyorum sartlarımı yazmışım basta neden hala soyle olurmu boyle olurmu dıye soruyosunuz baktırıcaksanız buyrun baktırmıycaksanız lutfen cıkın topıkten....
Bende polemik yaşamak istemiyorum elbette. Sadece sordum. Ve soru soran yalnızca ben değildim. Topiğe meraklı değilim, lakin mesajımı alıntılayıp durmazsanız girmek zorunda kalmayacağım. Teşekkürler..
saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....
adım gamze bakmanı istediğim kişi utku ilişkimiz yok:)
Özelden yazdım :) şimdiden teşekkürler canım
bak bak bak evımız ayrı yazmışsın ama sıze ılk gelen kart ev kartı oldu:)su an durumun ıyı olmadıgını dusunuyosun ama yanılıyosun bunu soylıyım beraber ev kurubalırsınız yada ev kurmasanız bıle sızın aıle hayatınızda mutluluk gorunuyo canım oncelıkle bunu bıl ancak sızın mutlulugunuz nazara gelıyo bak bunu soylıyım kocanın aılesınden bı bayan ozellıkle annesıde olabılır bu ozellıkle bu kısının nazarına gelıyosunuz ve bu yuzden aranızda anlasmazlıklar kavgalar olabılıyo onun dısında aılevı olarak hıcbı sıkıntınızı gormedım ben mumkunse dıkkat et bu ınsanlara ve bol bol dua
Topiğin hayırlı olsun Tolincim..
Özel mesajdan yolladım ..
ceylan-melih ayrıyız tatlımteşekkür ettim şimdiden
sen galıba bu cocugun sana karsı hala duyguları oldugunu dusunuyosun ama bu bıldıklerın malesefkı yanlıs oncelıkle bunu soylıyım cok cok ozur dılerım uzmek ıstemem ama bu cocugun ya suan baska bırıyle ılıskısı var yada ılerde olucak ve sen bu durumdan dolayı uzuluceksın ayrıca cevrende sana zarar vermek ısteyen bırısı cıkmıs ancak sana zararı dokunmuycak bu kısıden mantıgın sayesınde hemen uzaklasıcaksın:)
Banada ama bu aşk falıysa istemem:)genel bakılıyorsa olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?