Katlamalı ve Plise Perdelerin Yıkanması + Takılması

sewha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
45
1
36
Şanlıurfa
Arkadaşlar Katlamalı Perdelerinin yıkamasından dolayı forumda bir çok mağdur arkadaşımı gördüm.

Aklıma bu şekilde bir fikir geldi ve sizinle paylaşmak istedim. Katlamalı Perdenin Yıkanması için ; Sökülmesi + Makinayada Yıkanması + Ütüleme + Geri Montaj aşamaları şeklinde bir video ya da resimli anlatım yapabilirim. sizce hangisi daha matıklı bir karar olur. veya böyle birşey işinize yarar mı??

özellikle geri montaj kısmı için video yapabilirseniz çok iyi olur

evet tüm aşamalarıyla ilgili bir video, çok kişinin işine yarar..
teşekkürler..

bencede çok iyi olur arkadaşım.şimdiden emeğine sağlık demek istiyorum. çok iyi düşünmüşsün bu konuyu

abim ile görüştüm. kendisi bu konu ile alakalı çalışmaya başladığını söyledi . muhtemelen haftasonu bitecektir

[video=dailymotion;xg8k1o]http://www.dailymotion.com/video/xg8k1o_katlamaly-perdelerin-sokulmesi-ve-takylmasy_lifestyle[/video]

umarım begenirsiniz. kafanıza takılan soruları sorabilirsinz. nette video biraz bozuk çıkmış orjinalini mail olarak gönderebilirim.

Teşekkürler canım..bir de stor perde ile ilgili yapılsa çok güzel olur..

2 odama yapmıştım katlamalı perde, o kadar pişmanım ki. Hele o storelar. Şimdi kapkara, nasıl yıkanır bilmiyorum. Bu konuya da bir el atılsa güzel olur.

evet uzun süredir kullanıyorum, ama atmayı düşünüyorum. tekrar kumaşıyla filan uğraşmak istemiyorum. çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…