katliam!!!

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
Myanmar'da müslümanlara toplu katliam!

arkadaşlar birçok haber kanalında duyurulmasına rağmen dünyada malesef gizleniyor..sizde sosyal medya kullanıyorsanız sessiz kalmayın lütfen.. dualarınızı eksik etmeyin.. haber sitelerine mutlaka bakın..insanın kanını donduruyor..

Myanmar'ın batısındaki Arakan Eyaleti'nde, Rohingya Müslümanları'na karşı düzenlenen katliam devam ediyor. Şiddet içerikli olaylarda 1000'den fazla Müslüman katledildi..

haber sitelerine mutlaka göz atın arkadaşlar..yapılan işkenceler insanın kanını donduruyor.. masum insanlar katlediliyor..dünya sadece izliyor..sizde izlemeyin..mutlaka sosyal paylaşım sitelerinde duyurun.. unutmayın zulme sessiz kalan yapan zulmü yapan gibidir...sessiz kalmayalım...

allah'ın gazabı zülmedenlerin üzerine olsun inşallah!!!

Nerede Sözde İslam ülkeleri??? Neden sessiz kalınıyor!! Ağzımı bozmayayım neyse....

Allah yardımcıları olsun...

daha yeni duyuyorum ben bunu bu kadar onemli bir olay neden bangır bangır soylenmiyor anlamıs degilim hergun sacma sapan haberler dinliyoruz boylesine onemlibir olayı neden duyurmuyorlar

Teşekkürler arkadaşım paylaştığın için maalesef sadece facebook ve twitter da forumlarda paylaşılıyor..Televizyonlarda saklanıyormuş! Dün ben de konu başlığı açmıştım birkaç haber alıntısı yaparak bilgilenmek isteyen arkadaşlar okuyabilir..

sadece sosyal paylasım sıtelerınden sesımızı duyursakta bısey elde edılemeyecek. o kadar olay oluyor yuruyus yapıoyrlar protesto edıyorlar ama hanı elde ne var* bastakılerın bır kelımesıne bakar bu cozumler. halkın onemsendıgı mı var sanki

Aslında herkes önemsiyor da kimse niye bir şey yapamıyor yapmıyor anlamıyorum..O yürüyüşler de bana bir çözüm değil gibi geliyor..Ciddi çalışan devletlerin kaale alacağı sürekli irtibatta olan bir kuruma ihtiyacımız var ki böyle durumlarda bizim adımıza ses çıkarsın biz de destekçileri olalım..Başka çözüm aklıma gelmiyor..Yazık..

valla hıc onemsenmıyoruz. bunu bılır bunu soylerım yoksa her sey ınsanların ıstedıgı gıbı olurdu bu ulkede hala buyuk sorunlar varsa ve cozulmesı o kadar basıtken cozulemıyorsa onemsenmedıgımızı gosterır. bu benım gorusum ısteseler her sorunu cozerler. cunku ısteyınce nasılda cozuluyor bazı seyler degıl mı?hepımız goruyoruz

Evet orası öyle baştakileri ben de anlamıyorum..Gerçekten tuhaf şeylerle uğraşıp ciddi sorunları görmezden geliyorlar.Ama onları seçen de bu halk sonuçta ben önemsenmediğimizi biliyorum.Ama biz önemsiyoruz sonuçta böyle şeyleri kimsenin canı yansın istemiyoruz katliamlar olmasın istiyoruz.Ya da ben öyle gördüğüm için mi çevremdeki birkaç kişiden öyle geliyor bilmiyorum.Ama aktif olarak bir şey yapacak gücümüz yok :26:

benım dedgımde bu zaten. bız onemsıyoruz ama asıl onemsemesı gerekenler onemsemıyor ve ne yazık kı onları secen bu halk

bizim elimizden gelen duyurmak o yüzden facebook twitter ve burada duyurmaya devam edelim
resmi olarak bir katkımız olmasakta dualarla yanlarında oluruz

arkadaşlar haklısınız bizim yapacaklarımız çok sınırlı bu konuda.. ama unutmayalım ki artık birçok şeyi sosyal medya yönlendiyor..eğer insanlar bişeylere tepki gösterirse birlik olur sesini duyurursa siyasilerde görmezden gelemiyorlar..o yüzden mutlaka profillerinizde bir kez paylaşın.. müslüman yada değil insanlar katlediliyor... Allah sadece zulmü yapanlardan değil zulme sessiz kalanlardanda soracaktır hesabını.. ne diyeceğiz onlar diri diri yakılırken sessiz kalmamızın hesabını nasıl vereceğiz... olayı dini yada siyasi boyuta taşımadan tepkimizi gösterelim..müslüman yada değil insan yada hayvan ne olursa olsun katlima sessiz kalmayalım lütfen.. ben ne yapabilirim demeyelim en azından dua edebiliriz duyurabiliriz.dün twitterde tt oldu dünya listesinde ama tv lerde çok fazla yer almıyor..

Bu mübarek günde vicdanı körelmiş insanlar ne yapsak anlamazlar
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az misali
Bu görüntüler ne yazıkki ne ilk ne de son olacak
İnsanoğlu varolduğu sürece izleyeceğiz bu acımasızları

arkadaşlar yüreğiniz dayanırsa ki biz bakamaya dayanamıyoruz onlar yaşıyor..
''myanmar müslüman katliamı'' yazıp görsellere bir bakın...bunlar ortaçağ karanlığında değil 21.yüzyılda bugün yaşanıyor..
biz akşam iftara ne yesek diye düşünürken biyerlerde insanlar tüm dünyanın gözünün içine baka baka katlediliyor.. hemde dini inançları yüzünden..lütfen bakıp geçmeyin.. sosyal medyada paylaşın

böyle haberleri okudukca,kendime dert ettigim seyler yüzünden,kendimden utaniyorum

Allahim yardimcilari olsun..

zalimler icin yasasin cehennem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…