myanmar'da müslümanlara toplu katliam!
arkadaşlar birçok haber kanalında duyurulmasına rağmen dünyada malesef gizleniyor..sizde sosyal medya kullanıyorsanız sessiz kalmayın lütfen.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Haber sitelerine mutlaka bakın..insanın kanını donduruyor..
Myanmar'ın batısındaki arakan eyaleti'nde, rohingya müslümanları'na karşı düzenlenen katliam devam ediyor. şiddet içerikli olaylarda 1000'den fazla müslüman katledildi..
Haber sitelerine mutlaka göz atın arkadaşlar..yapılan işkenceler insanın kanını donduruyor.. Masum insanlar katlediliyor..dünya sadece izliyor..sizde izlemeyin..mutlaka sosyal paylaşım sitelerinde duyurun.. Unutmayın zulme sessiz kalan yapan zulmü yapan gibidir...sessiz kalmayalım...
Aslında herkes önemsiyor da kimse niye bir şey yapamıyor yapmıyor anlamıyorum..O yürüyüşler de bana bir çözüm değil gibi geliyor..Ciddi çalışan devletlerin kaale alacağı sürekli irtibatta olan bir kuruma ihtiyacımız var ki böyle durumlarda bizim adımıza ses çıkarsın biz de destekçileri olalım..Başka çözüm aklıma gelmiyor..Yazık..
valla hıc onemsenmıyoruz. bunu bılır bunu soylerım yoksa her sey ınsanların ıstedıgı gıbı olurdu bu ulkede hala buyuk sorunlar varsa ve cozulmesı o kadar basıtken cozulemıyorsa onemsenmedıgımızı gosterır. bu benım gorusum ısteseler her sorunu cozerler. cunku ısteyınce nasılda cozuluyor bazı seyler degıl mı?hepımız goruyoruz
Evet orası öyle baştakileri ben de anlamıyorum..Gerçekten tuhaf şeylerle uğraşıp ciddi sorunları görmezden geliyorlar.Ama onları seçen de bu halk sonuçta ben önemsenmediğimizi biliyorum.Ama biz önemsiyoruz sonuçta böyle şeyleri kimsenin canı yansın istemiyoruz katliamlar olmasın istiyoruz.Ya da ben öyle gördüğüm için mi çevremdeki birkaç kişiden öyle geliyor bilmiyorum.Ama aktif olarak bir şey yapacak gücümüz yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?