katzi zayıflıyooor

katzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
1.240
1
66
Eskişehir
başlangıç: 62 kg
uzun süreli hedef: 50
kısa süreli hedef: haftada 1 kilo
süre: 12 hafta (3 ay-max 4 ay. haziranda 50 kg olmak amaç)
haftada 1 tartılınacak
ve en önemlisi sabırlı ve sakin olunacak :)
insan olduğun arada bir hata yapabileceğin ama kendine karşı acımasız olmayabileceğin akıldan çıkmayacak. ne olursa olsun sağlıklı beslenmeye devam edilecek :))

30 ocak 2013 çarşamba 1.gün

kahvaltı:

• 5 siyah zeytin (akşamdan suya ıslanmış yağı suyu alınmış)
    3 gr peynir
    2 ince dilim hindi salamı
    1 köy yumurtası
    2 dilim (40 gr) tam buğday ekmeği
    maydonoz, salatalık, domates
    elma kromlu form çayı

ara: yarım muz-1 küçük kivi

öğle: yok.. uyumuş kalmışım yahu :S uyumayaydım iyiydi... kilo vermenin en önemli destekçilerinden biri de düzenli yaşam. ama bugünlük olmadı benimlkisi.. neyse yavaş yavaş olur.

akşam:
  • 1 kase yayla çorbası (knorr çabuk çorba)
    yağsız salata
    1 bardak (300 ml) ayran

egzersiz: yok. reglimin ilk günü. bacaklarım tutmuyor zaten. reglin etkileri hafifleyince yaparım.

Son düzenleme:
31 ocak 2013 perşembe 2.gün

kahvaltı: dünkünün aynısı
ara: kakaolu 1 muz
öğle: 1 küçük kutu ton balığı ve az sonra tarifini vereceğim yogurtlu kabaklı salatadan tepeleme 5 kaşık
ara: portakal
akşam: 1 çabuk çorba + 1 bardak ayran + salata
ara: 1 havuç

1 kabağı 1 havucu ve 1 diş sarımsagı rendeledim ve kendi suyunda kavurdum yağsız olarak. diyette olmasam yağda kavururdum daha güzel olurdu ama böyle de enfesti.
iyice suyunu çekip kavrulduktan sonra bi kaba aldım içine ince kıyılmış maydonozları koydum sonra 2 kaşık konserve patlıcan közlemesini koydum karıştırdım. sonra da 4-5 kaşık yoğurt koydum azcık pul biber ve tuz attım karıştırdım. mis gibi oldu. meze gibi salata gibi bişey. hem de yağsız. inanılmaz doyurucu ve lezzetli.

gün içinde 1 kupa yeşilçay- 1 kupa beşi bir yerde- 1 kupa elma kromlu form çayı içtim. ve çok susadıgım için şimdiden 2 lt suyu tamamladım bile.
egzersiz olarak 45 dk leslie ile 3 mil ve 15 dk kondüsyon bisikleti yaptım. biraz sonra da gitmem gereken bir yere yürüyerek gideceğim 45 dk filan sürecek o da gidiş dönüş toplam 1bucuk saati bulur sanıyorum.

ayrıca bugün regl oldum. dayanılmaz sancı çekiyorum.

yarın memleketime gideceğim için bir süre tartılamayacağım ama sorun değil. orada da dikkat edeceğim beslenmeme. eskişehire dönüp de tartıldığımda umarım tartıda sürpriz bir rakam görürüm :))
şimdilik öpüyorum. gelişme olursa yazarım yine.

Son düzenleme:
ilginç bir şekilde bu sabah 63.1 kg çıktım. üstelik regl sonrası ödemlerimin inmiş olması gerekirken... her neyse pes etmek yok devam. dün zaten 100 gr kadar soyalı fıstıkla kaçamak yaptım kahretmesin ki. eve bundan sonra abur cubur almayacağım. gözümün önünde durdukça yiyesim geliyor.
ara ara aklım dukana kaymıyor değil. ama tutuyorum kendimi.. 10 kilo için değmez yani o kadar eziyete. dukansız da verilebilir...
hepinizi öpüyorum şimdilik.

günaydın hanımlar. bu sabah 62.6 çıktım nihayet... dünkü menüme ve egzersizime gelince...

kahvaltı:
  • 2 dilim tam buğday ekmeği (kızartınca 29 gr oldu. kızartmadan önce ne kadardı hatırlamıyorum)
    1 domates
    40 gr lor (tepeleme 1 yemek kaşığı)
    form çayı

egzersiz:
leslie ile 5 mil

öğle:
  • havuçlu közlenmiş patlıcanlı salata (yağ koymadım fakat közlenmiş patlıcan konserve olduğu için içindekiler kısmında %4 yağ olduğunu söylüyor)
    1 büyük kutu ton balığı

ara: 75 gr muz (1 kücük yerli muz ediyor)

akşam:
  • 1 bardak knorr çabuk çorba
    salata

gün içinde 2buçuk lt su ve 1 kupa daha form çayı.

ciddi ciddi diyete tam olarak başladığım gün dündü diyebilirim. kaçamaksız filansız... ve tartıda 1 günde 500 gr oynama görmek insanın moralini düzeltiyor.
muhtelemen su kaybı filandır ama... olsun.
bugün memlekete gidiyorum. annemle yürüyüşlere ve düzgün beslenmeye devam edeceğiz orda da. yaklaşık 1 ay kalacağım. tartım yok orda malesef. nasıl tartılırım ne olur bilmiyorum. ama gün be gün yazacağım yediklerimi filan. umarım döndüğümde sürpriz bir rakam görebilirim.
sevgiler

allahım ne rezalet bir gündü ya... bugün memleketime dönüş yaptım sömestr için. bütün günüm yolda geçti. o otobüs kokusunu bilirsiniz.... cinnet geçirecektim. ter kokusu mu deseeeem sucuk kokkusu mu deseeeeeemm yoksa sıcaktan leşleşmiş lahmacun kokusu mu deseeeeeem.. geberecektim yahuuu :S :( açlıktan geberecektim ayrıca. yanımda nakitim yoktu. mola verdiğimizde marketten eti form ve su filan aldım. ama karttan geçmedi. 5 tl nin altınca geçemiyoruz dedi hey allahım sanki köy yerindeyiz ya... neyse...

kahvaltı:
45 gr nesfit

öğle:
1 paket etiform-şekersiz çay-su

öğleden sonra:
salata- 8 ince sarma- 2 kaşık yoğurt

akşam:
tonbalıklı salata

rezil ötesi ve dengesiz bir gündü. hem yorgunluktan geberdim hem açlıktan. normalde siyah çay sevmem ama o açlıkla etiformla yediğim siyah çay bile canıma minnetti yemin ederim.

opidiiiik evet yine geçip giden bir gün ve yine ben burdayım.
bugün karnım deli gibi acıktı. sürekli bastırmak için sürahiye yollandım, çay may içtim.
gelelim menüye:

kahvaltı:
  • 1 yumurta
    2 dilim tam bugday ekmeği
    3 siyah zeytin
    30 gr light peynir
    form çayı
    yeşillik

ara: 1 armut
ara: 1 kuru kayısı- 5 çiğ badem

öğle:
  • 3 köfte
    bol yeşil salata (yağsız)
    1 bardak ayran

ara: 5 badem

akşam:
  • 1 kepçe sulu köfte
    1 bardak ayran
    1 sarma- 1 dolma

akşam yemeğinden hemen sonra da 2 çay kaşığı fıstık ezmesi yedim.. allahım bugün doymak bilmiyorum ben yemin ederim ya! neden böyle oldum anlamıyorum.
bunun dışında gün içinde 2 kupa form çayı ve 2 lt su içtim. ayrıca 1buçuk saat de yürüdüm.

mükemmel bi liste olmamakla birlikte fena da değil. davranışlar 21 günden sonra alışkanlığa dönüşürmüş. daha dün bir bugün iki... elbette gittikçe daha iyi olacak.
yarın menüde balık vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nihohoho :35::35::35: balığı seviyorum güzel kardeşim. balık çok güzel. balık çok mis. en çok da fırında balık seviyorum. haydi öptüm şimdilik hepinizi :))

bildirim

3 şubat 2013 pazar: 63.1

6 şubat 2013 çarşamba: 61.8

Son düzenleme:
bildirim

7 şubat 2013 perşembe: 60.9

dünkü menüme gelince.

sabah: 1 tane üçgen peynir- 2 dilim tam bugdağ ekmeği- yeşillik- 5 zeytin
ara: 5 badem - 2 kuru kayısı
öğle: 1 levrek (fırında) - fırında yağsız patates (1 küçük boy)
ara: 5 badem 1 kuru kayısı
ara: 10 badem 3 kuru kayısı (bu sefer gözüm döndü.. keh keh :D)
akşam: koca bi tabak taze fasülye yemeği - 2 kaşık yoğurt

akşam misafir geldi... akşam yemeğinden sonra yediklerim ise... 1 kase leblebi - 1 elma - 1 su bardağı patlamış mısır...
gün içinde bol su ve form çayı.
egzersiz yapamadım kargocuyu bekliyordum tüm gün evde.

yine de gitti işte 900 gr dünden bu yana :))) nazar değdirmeyin lütfen dilinizi ısırın bişey yapın.

ne biçim yoldaşsınız hiç biriniz uğramamışsınız bile öldüm mü kaldım mı ne oldum die :47::47::47::47::47:

memleketten geldim ben... 62.7 kg ile dönüş yaptım. diyetin ''D'' sini duydukça yemin ederim darallar geliyo anasını satayım artık. bi verip de kurtulamadım şu illetten.

evveeeet.. dönüşümün şerefine...

kahvaltı: 2 dilim uno çavdar ekmeği - 25 gr ezine peyniri - 5 siyah zeytin - maydonoz
ara: yarım greyfurt - yarım ceviz
öğle: 6 tepeleme kasık kabaklı makarna yemeği. çok az yagla ve noodle tipinde yaptım. yanında da 200 gr yogurt
ara: yarım greyfurt
akşam: yagı süzülmüş ton balıklı salata

egzersiz: 30dk eliptik - 5x15 mekik - 4x5 şınav 3x15 bridge

yeter bugün egzersizde ilk gün. hayırlısı...

slmlar diyetinde kolayliklar diliyorum kilon cok degilmis boyun kac acaba aslinda kilolarimiz yakin ben 64le basladim bugun 4 hafta oldu 58 oldum istersen seni takip ederim destek oluruz birbirimize

slmlar diyetinde kolayliklar diliyorum kilon cok degilmis boyun kac acaba aslinda kilolarimiz yakin ben 64le basladim bugun 4 hafta oldu 58 oldum istersen seni takip ederim destek oluruz birbirimize

boyum kısa ya 160 :( haftada 1-1bucuk kilo versem yeter valla.. gözüm yükseklerde değil.

bildirim yapayım bugün dedim.. 61.3 le güne başladım.. hemen her gün egzersiz yapmaya calısıyorum. yediklerimi de sadece düzene soktum. hadi yhayırlısı

Son düzenleme:
sen yeni günlük mü açtınnnnnnn

eskisini bulamadın mı yoksa haha :D

yeni bir başlangıç olması açısından güzel olmuş. haftada 1 kilo demişsin. haftada 1 kilo verebilsek zaten kısa sürede hedefimize varıcaz. senle nerdeyse aynı kilolardayız. inşallah bu sefer görürüz hedefimizi dinimiz amin

sen yeni günlük mü açtınnnnnnn

eskisini bulamadın mı yoksa haha :D

yeni bir başlangıç olması açısından güzel olmuş. haftada 1 kilo demişsin. haftada 1 kilo verebilsek zaten kısa sürede hedefimize varıcaz. senle nerdeyse aynı kilolardayız. inşallah bu sefer görürüz hedefimizi dinimiz amin

eskisini bulamamıştım hatun ya :D aman neyse.. bunu açtım bunu da bıraktım. kimsenin zaten beni iplediği yok açıkcası. ne giren var ne okuyan. kendim çalıp kendim oynuyorum resmen :D

geldim bebişlerim. nihayet yeni evimde yeni hayatımın düzeni oturmak üzere. 5 senedir ailemden uzakta olunca çok yadırgadım. sanki 20 sene boyunca onlarla yaşamamışım gibi hiç :))

kahvaltı: 1 yumurta- 2 dilim kepek ekmeği- 5 zeytin- 1 kk peynir- maydonoz- domates- form çayı
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı- 4-5 kaşık bamya-1 bardak ayran
akşam: 2 kepçe çorba- 1 küçük kutu tonbalığı- yarım kaşık light labneden de ton balığı için sosumsu bişey yaptım.

egzersiz: 30 dk eliptik (310 cal) - 200 twist - 200 dambılla yanlara eğilme- 3x20 mekik - 3x20 sandalye mekiği - 20 şınav - 3x20 bridge

ara öğün: 1küçük kutu süt(200 ml - Tarçınlı)

evlenirken güzel bi gelin olmak istiyorum... her şeyden önce şu her tepem attığında yemek yeme, hatta delirmiş gibi çıldırmış gibi manyağa bağlamış gibi o an ne görürsem yeme huyumdan kurtulmam gerekiyor. bu da işin psikolojik kısmına giriyor. sevgilim bana form çayı almış yollamış üstüne de not yazmış. ''hayatım sen 100 kilo olsan da çirkin olsan da ben seni her şeyinle seviyorum. kendini kasmana gerek yok ama nasıl rahat hissedeceksen nasıl mutlu olacaksan öyle ol ben senin yanındayım'' demiş. hadi hayırlısı. bu da zamanında 3 kilo alıp 50 den 53 e çıktım diye beni terkeden erkek müsveddelerine kapak olsun bari :))

anacım benim bu sayfadan bile haber yoktu
yoksa niye uğramıyalımki
genelde ortak topiğe takılıyoruz diğer sayfalara pek bakmıyorum ben.

.

Back
X