ilkemcim ben kızım için hipp alıyorum dr.umuz bu mevsimde olmayan meyveler için hipp önerdi
onun dışında milupa vs. alma onlarda GDO var dedi ama hipp te kesinlikle hiç bir katkı maddesi yok tamamen organik zaten hipp in tüm ürünleri bisküvisinden toz mamasına kadar organik vede bisküvi ve mamaları anne sütüyle hazırlanıyor
mevsim meyvelerini alıp evde yapıyorum ama mevsim meyvesi olmayanları hipp ten aldım onları veriyorum gönül rahatlıgıyla hemde
ben hipp alıyorum tadıda kokusuda bire bir meyvelere çok yakın istersen dene
canım çok teşekkür ederim, bunları öğrendiğim iyi oldu
bende hipp in meyvesini aliim, mamasını veriyorum zaten :)
1 eylül doğumlu oğlum var ek gıdalara yeni geçiş yaptık ve asla kavanoz maması vs vermeyi düşünmüyorum cam rendeden rendeliyorum elmayı ama oğlum pek sevmiyo pütürlü yemek istiyo zaten doktorumuzun tavsiyesi üzerine ilk pütürlü vermiştim ağzına demir ilacına başlayınca kabız olmuştu doktorumuzda kayısıyı rendele kaynat pütüründen suyundan ver demişti hem öyle alışır dedi ve öyle verdim şimdide ne s ebze çorbasını ne kahvaltısını mama gibi yemiyo illaki pütür istiyo sana tavsiyem pürüssüz olsun diye ugraşma sonra çok çekersin
sebze çorbasına gelince ben hergün farklı sebzeler kullanıyorum ilk patates kabak la başladım haşlayıp tel süzekten geçirdim içine haşlama suyundan ekledim 1 kaşık zeytin yağı azıcık tuz pek sevmedi
ertesi gün havuç patates çok azıcıkk kabak 1 kaşık prinç koydum çok az blenderden geçirdim
yine başka bi gün pazı ve ıspanağın körpe yapraklarından ve brokoli, acızık rendelenmiş soğan koydum içine 1 kaşık irmik zeytin yağı azıcık tuz
rendelenmiş patates 1 kaşık prinç azıcık yağ tuz yediriken yoğurtta ekleyebilirsin
havuç patates. pırasa mercimek 1 diş sarımsak azıcık yağ tuz
hergün farklı tarifler uyguluyorum böylelikle hergün değişik yediği içn bıkmıyo
ve en önemlisi sebzeleri rendeliyorum 1 tık blenderden geçiyorum yada çatalla filan eziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?