ya çok iyi olurdu ama kadın çalışıyo yalnız yakalamam imkansız.. işten gelince beraber kavgaya başlıyolar zaten.. şiddet zannetmiyorum ama kadının elinden tencere tava bi kaç bişey havada fırladı...
Lalişim kapıyı çalsa adam sanane kardeşim dese ne cevap verecek kadın ...
Çevreyi rahatsız edecek kadar çok bağırıyorlar demek ki.
Şiddet olduğunu düşünmüyorsan arama polisi.
Tamam ama..
Bişiy oluyorsa ya da olduktan sonra faydası ne olacak polisin ya da adamın hapise girmesinin?
Bilmiyorum ya ben şu aile ilişkilerinden çok korkar oldum..
Sana ne derse de kendi terbiyesizliği..
Ben olsam ona da cevap verirdim.. Bir daha tekrarlarsa polisi arayacağımı,çünkü cidden korktuğumu söylerdim..
Bu zamanda illa ceza ya da korkutmayla yola geliyor insanlar..
Adam da azıcık korksun da üzmesin karısını..
Haklısın tabiki kadına birşey olmasından,zarar gelmesinden iyidir adamın sanane lafı.
Belki hata karısındadır onun için söyledim ben.
Belki kavgayı da çıkaran kadındır.
Dırdırcı kadınlar var ya hani kocası gelir gelmez daha kapıda kavgaya başlayanlar belki o kadın da öyledir bilemiyorum.
Konu sahibi arkadaş kadını yalnız yakalayamaz mı sın hiç konuşmak için belki anlatır birşeyler.
Ona göre birdahaki kavgada polis çağırırsın.
Ayy hiç güleceğim yoktu..kaydirigubbakcemile3
O zaman kadın korksun kocasına iyi davransın..
Offf yaaa ne zor şu evlilik işleri yav!
İnsanlar olgunlaşmadan evleniyor,sonra tasası bize düşüyor..
aman kızlar lütfen böyle bi kavgaya tanık olduğunuzda olay çığlıklara dönüyorsa imdatt sesleri geliyorsa tepkisiz kalmayın.yılllar önce şirketimizin muhasebecisi çıktığı bayanla evlendi.çok kavga ediyorlardı sanırım her gün öfkeli işe geliyordu.3 aylık evliydi daha bir gün gelmedi maalesef patronlarda bi koşturmaca meğersem gece eşiyle kavga etmiş kadın imdat diye bağırdığı halde hiç bi komşu kapıya gitmemiş,poliste çağırmamış adam karısını bilmem kaç yerinden bıçaklayarak kendinide asarak öldürmüş.genç çift cinnet geçirdi diye gazetelere çıkmışlardı inanın o şoku yıllarca atlatamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?