kavga eden komşular...

Gulsum

pamuk prensimmmm
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
1.044
0
116
41
Ankara
kızlar bi buçuk senedir alt komşumuz (evli genç bi çift) kavga ediyolar... hem üzülüyorum hem geriliyorum... apartmanda pek komşuluk da yok... bazen polisi arayıp söylesem mi diyorum; şikayet manasında değil ha, birbirlerine zarar verirler mi acaba diye endişeleniyorum...
sizin başınıza geldi mi hiç... siz olsanı napardınız... ya da kavga edenler siz olsanız birilerinin kapınıza gelmesine ne tepki verirdiniz.. ben utanırdım çok... tabi ben kapıya gidebilcek biri değilim, çok çekingenim.

polis çağıracak kadar kötü mü kavga ediyorlar.. her evde olur bazı tatsızlıklar ama :uhm:

baya bağrışıyolar... kadın bugün krizlere girdi çıktı... geçen seneden beri sürüyo... artık son safhya geldi anladığım kadarıyla, kadın eşyalarını topluyodu adamın... git defol falan diye bağrıyodu... adam yalan mı söylemiş, baçka kadınla mı görüşmüş, kadın da hamile sanırım, istemiyom bu çocuğu, allah vermesin bana diye bağırmaları geliyodu...

Bence bir gündüz vakti kapılarını tıklatın..
Kadının belki konuşmaya ihtiyacı vardır..
Önce bu şekilde yaklaşmayı deneyin..
Eğer kadın şiddet görüyorsa bence polisin gelmesi şart..

ya çok iyi olurdu ama kadın çalışıyo yalnız yakalamam imkansız.. işten gelince beraber kavgaya başlıyolar zaten.. şiddet zannetmiyorum ama kadının elinden tencere tava bi kaç bişey havada fırladı...

Oooooo çok fena..
Eşi de bu hareketlere karşılık veriyorsa çok daha fena..
Bilmiyorum ya..
Ben olsam ne yapardım..
Sanırım kavga esnasında kapıyı çalardım..
Tüm iyi niyetimle onlar adına üzüldüğümü anlatırdım..
Çünkü duyuyoruz hep eşlerin verdikleri zararı.. Allahım korusun neler neler yapıyorlar.. Sonra da komşular duymadık,etmedik diyip geri çekiliyorlar,oysa ki cidden yardıma ihtiyaçları olabilir..

Lalişim kapıyı çalsa adam sanane kardeşim dese ne cevap verecek kadın ...

Çevreyi rahatsız edecek kadar çok bağırıyorlar demek ki.

Şiddet olduğunu düşünmüyorsan arama polisi.

Lalişim kapıyı çalsa adam sanane kardeşim dese ne cevap verecek kadın ...

Çevreyi rahatsız edecek kadar çok bağırıyorlar demek ki.

Şiddet olduğunu düşünmüyorsan arama polisi.

Tamam ama..
Bişiy oluyorsa ya da olduktan sonra faydası ne olacak polisin ya da adamın hapise girmesinin?
Bilmiyorum ya ben şu aile ilişkilerinden çok korkar oldum..
Sana ne derse de kendi terbiyesizliği..
Ben olsam ona da cevap verirdim.. Bir daha tekrarlarsa polisi arayacağımı,çünkü cidden korktuğumu söylerdim..
Bu zamanda illa ceza ya da korkutmayla yola geliyor insanlar..
Adam da azıcık korksun da üzmesin karısını..

Haklısın tabiki kadına birşey olmasından,zarar gelmesinden iyidir adamın sanane lafı.

Belki hata karısındadır onun için söyledim ben.

Belki kavgayı da çıkaran kadındır.

Dırdırcı kadınlar var ya hani kocası gelir gelmez daha kapıda kavgaya başlayanlar belki o kadın da öyledir bilemiyorum.

Konu sahibi arkadaş kadını yalnız yakalayamaz mı sın hiç konuşmak için belki anlatır birşeyler.

Ona göre birdahaki kavgada polis çağırırsın.

Vallaha ben bu tür konularda ayip mayip tanimam, dayanirim kapiya.

Cünkü Allah etmesin yarin öbür gün kötü birsey olursa, vicdanim sizlar.

Yine böyle bir durumda sen kapiyi vur, adam cikarsa : korktum esinize birsey oldu galiba, polis ambulans falan cagirayimmi diye söyle.....kadin cikarsa iyimisiniz? Merak ettim birseye ihtiyaciniz varmi diye sor.

Bence tepkisiz kalma arkadasim, Allah muhafaza, cogu aile faciyalari hep toplumun duyarsizligindan kaynaklaniyor

Ayy hiç güleceğim yoktu..kaydirigubbakcemile3
O zaman kadın korksun kocasına iyi davransın..
Offf yaaa ne zor şu evlilik işleri yav!
İnsanlar olgunlaşmadan evleniyor,sonra tasası bize düşüyor..

Ayy hiç güleceğim yoktu..kaydirigubbakcemile3
O zaman kadın korksun kocasına iyi davransın..
Offf yaaa ne zor şu evlilik işleri yav!
İnsanlar olgunlaşmadan evleniyor,sonra tasası bize düşüyor..

Ne bilim ya aklıma gelmedi değil.

Kadının elinden tencere tava fırlıyordu dedi konu sahibi arkadaş o yüzden bu da bir ihtimaldir dedim kaydirigubbakcemile3

Kadın hamileymiş bir de belki de kocası aldatmıştır.Birsürü neden var işte

kızlar sağolun yardımcı oluyosunuz baya... başka kadın olma ihtimali de var sanırım... çünkü " o kadın yüzünden bana yaptıklarına bak, ben sana inanmıştım" vs şeyler de duydum.. tabi ailenden biri de olabilir o kadın, kaynana vs... ama ben kapıya gidersem eşimle de biz başlayabiliriz kavgaya, sana ne oluyo falan diye

Bence kesinlikle kavga esnasında gitme kapılarına. O sinirle seni de azarlayabilirler (ben sinirli olup da kavga ettiğim esnada birisi gelip kapıya çok gürültü yapıyorsunuz dese, o sinirle ona da patlardım haralde) Ama kadını tek görürsen konuşmaya çalış istersen. Zatten anladığım kadarıyla yakında ayrılırlar öle havada tencereler tavalar uçuşurken bir ömür devam etmez evlilik.Sen de kurtulursun :jeyyar:

bence bi kısır yap götür kadına:) güleryüzle falan beklerim sohbet ederiz filan de. arkadaşlık kurmadan anlatmaz bişey. gürültüden rahatsız olduğunu düşündüğün için geldiğini sanıp iyice utanır. insan nasıl üzülüyor canhıraş çığlıklar duyunca.. hemen müzik falan açıyorum çok üzülüyorum böyle şeylere. tabi şiddet var gibi hissedersem durum değişir. muhatap olmama bile gerek yok direkt polis çağırırım.

Son düzenleme:
vallahi ben korkarım kapıyı çalmaya
ama apartmanda hiç erkek yada kadını tanıyzn kimse yok mu
bu ses bi tek sizeme geliyor
yada sizin iyi kötü tanıdığınız varsa beraber gidip sorun
zor bi durum vallaha

kızlar aynı sorun benim üst komşumuzda da vardı.karı koca yeni evli çift sürekli kavga ediyorlardı.bayanda ayrıca öğretmen bi arkadaş.binada karşılaştığımız zaman soğuk bi merhaba diyip giden bi yapısı vardı.çok kavga ettiler küfürler cabası bi kaç sefer şiddet gördü sanırım bayan ,en sonunda imdaat beni kurtarın diye bağırdı.eşim gitti zile bastı ne oluyor açın polis çağırcam diye bi anda sesleri kesildi.kapıyıda açmadılar.sabah bayanı gördüm yüzümüze bakmıyordu komşu ne oluyor hayırdır dedim.yüzüne hafif gizleyerek kusura bakmayın boşverin gitsin dedi.dikkat ettim o sırada gözü morarmıştı(uzun süredir sesleri çıkmıyor insan inanın öyle bi durumda ne yapacağını bilmiyor.

aman kızlar lütfen böyle bi kavgaya tanık olduğunuzda olay çığlıklara dönüyorsa imdatt sesleri geliyorsa tepkisiz kalmayın.yılllar önce şirketimizin muhasebecisi çıktığı bayanla evlendi.çok kavga ediyorlardı sanırım her gün öfkeli işe geliyordu.3 aylık evliydi daha bir gün gelmedi maalesef patronlarda bi koşturmaca meğersem gece eşiyle kavga etmiş kadın imdat diye bağırdığı halde hiç bi komşu kapıya gitmemiş,poliste çağırmamış adam karısını bilmem kaç yerinden bıçaklayarak kendinide asarak öldürmüş.genç çift cinnet geçirdi diye gazetelere çıkmışlardı inanın o şoku yıllarca atlatamadım ben.

ayyyy Allah korusun ne fenaa bişeymiş çok dikkat etmek lazım aslında çevremize karşı bu kadar duyarsız olmamalıyız bi şekilde uyarmalıyız en azında ya da tam kavga anında polis aranmalı onlar gerekeni yapar nasıl olsa belki utanıp bi daha yapmazlar dikkat ederler biz ne yaptık derlereyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…