Kızlar bizim burdada üst komşular (apartmanımız çift daire 6 katlı) karşılıklı 2 komşular kadınlar ama küslerdi konuşmuyolardı
bir tanesinin oğlu diğerinin elektiriğini kesiomuş aşşadaki şartelden bu da görmüş gitmiş kadına bağırmaya başlamış
Bzide evimizde oturuyoruz bunlar 6. katta ben 5. kattayım
Karşıdaki komşumlada aram baya iyidir 5. kat karşılıklı iyiyz yani..
Abowwwwwwwwwwwwwwww bi çığlık bi gürültü bi küfür bi ciyaklama anam dedim noluoo
bide kapıyı açtım ki benim karşımdakide kapıda bakıyo noluyo diye
Üst kattaki karılar saç saça ayıramadıkk
anam biri birinin saçını eline dolamışş bacaklarının arasına almışş öbürü debeleniyoo
çocukları ciyak ciyak bağrıyo ayırmanın imaknı yok
Bizede sen şu çocuğu tut ben şunun bi ağzına..... diyo
Ayhhh şok oldum saçlar karının elinde birinin yüzü tırnak içinde
ılk defa böyle bişeye tanık oldum ve şoke oldum 1.5 saat bitmedi tantanaları ayırdık bu seferde camlardan balkondan çıkıp bağırıyorlar büyük rezillikti
Allah böyle komşulardan korusun yarabbiii
Sonuç: ikiside dava açtı acilll binada toplantı yapıldı bide üstüne görgü tanığı olduk
Ama ikiside caydı davadan yedikleri dayakla kaldılar..
Kadınların kavgası çok zevkli oluyo valla 2 çekirdek alıp çitlemelik..
ya Allah kimseye vermedi.. geçen sene biz de biraz kavga ediyoduk.. ama bu sene etmiyoz... onlarınki geçmedi bi türlü... herhalde iş yaş... bi de dışarda görseniz, eşim de aynını diyo, el ele şıkır şıkır düşman çatlatırlar walla.. kulağımla duymasam inanmazdım...
ya diğer komşular da duyuyodur herhalde, duymamak imkansız.. ama en alt kattalar... yan daireyle biz duyuyozdur belki de.. ama ben çok etkilenirim böyle şeylerden... rüyalarıma girer.. bi keresinde de yine alt komşum karı koca sürekli kavga edrlerdi.. at kendini camdan aşağı diye bağırdıydı falan kadına.. rüyama girmiş.. adam karıyı doğramış, çöp poşetine doldurmuş rüyamda... oooooff
adamı kovdu evden, sakinleşene kadar gelmese bari adam ya
ya Allah kimseye vermedi.. geçen sene biz de biraz kavga ediyoduk.. ama bu sene etmiyoz... onlarınki geçmedi bi türlü... herhalde iş yaş... bi de dışarda görseniz, eşim de aynını diyo, el ele şıkır şıkır düşman çatlatırlar walla.. kulağımla duymasam inanmazdım...
ya diğer komşular da duyuyodur herhalde, duymamak imkansız.. ama en alt kattalar... yan daireyle biz duyuyozdur belki de.. ama ben çok etkilenirim böyle şeylerden... rüyalarıma girer.. bi keresinde de yine alt komşum karı koca sürekli kavga edrlerdi.. at kendini camdan aşağı diye bağırdıydı falan kadına.. rüyama girmiş.. adam karıyı doğramış, çöp poşetine doldurmuş rüyamda... oooooff
adamı kovdu evden, sakinleşene kadar gelmese bari adam ya
Keşke benim alt kat komşumda kavga etseydi de kavga sesleri dinleseydim,sevişme seslerinden daha iyidirbenneyaptımki diyesim geldi konuyu okuyunca...:1no2: Benim alt kat komşumda yeni evliler 7-8 ay oldu taşınalı ve ilk günden itibaren kadının çıkardğı iğrenç sesleri dinlemek zorunda kalıyorum..Ben çalışıyorum sanırım onlarda çalışıyor hiç karşı karşıya gelemedik gelsekte nasıl dicem onuda bilmiyorum yani fisfisfis Hanımefendi sevişme sesleriniz tee yukarlara kadar geliyor artık bıktım bunları dinlemektenmi demeliyim fisfisfis Kartondan filanda değil apartmanımız yani ,düşünün ne kadar bağırdığını ki yukarıya geliyor sesler alsanaalsanasmile
Keşke benim alt kat komşumda kavga etseydi de kavga sesleri dinleseydim,sevişme seslerinden daha iyidirbenneyaptımki diyesim geldi konuyu okuyunca...:1no2: Benim alt kat komşumda yeni evliler 7-8 ay oldu taşınalı ve ilk günden itibaren kadının çıkardğı iğrenç sesleri dinlemek zorunda kalıyorum..Ben çalışıyorum sanırım onlarda çalışıyor hiç karşı karşıya gelemedik gelsekte nasıl dicem onuda bilmiyorum yani fisfisfis Hanımefendi sevişme sesleriniz tee yukarlara kadar geliyor artık bıktım bunları dinlemektenmi demeliyim fisfisfis Kartondan filanda değil apartmanımız yani ,düşünün ne kadar bağırdığını ki yukarıya geliyor sesler alsanaalsanasmile
Ayy böyle bişi bende yaşadım..
Alt kattan 2 defa duydumm böyle sesler karılı kocalı her ikisinden de
Eşim horul horul uyuyordu benim uykum kaçmıştı tv izliyordum salonda yatağıma geldim sanırım saat 3 felanda uykuya dalmaya çalışıyorken bir iniltii töbeeee dedim noluyor..
Oturdum yatağın içinde baya baya geliyor ses dinlemesenizde duyuluyor sanırım gece sessizlik olunca ee duvarlarda ses geçiriyor ayhh dedim yuhhh yani bu kadarda inlenmez kii
Ama kadınla muhabbetim yok ve kadın ozaman hamile idi..
Ben umursamadım kimseyede bişi demedim..
Ama insan tereddüt ediyor yaa bizim evimizde de ne olsa ses gider mi kiii ohaoldumsmile
bence şiddet gördüğünden emin değilseniz karışmayın derim. her evde kavgalar oluyo. hele ki yeni evlilerin bi çoğunda hat safhada. ben de bazen ses ayaralarımı kontrol edemeyip avaz avaz bağırıp ağladığım oluyo. üst komşu tv sesini biraz açsa ses bana geliyosa benim de sesim kesinlikle ona gidiyodur. ama bu değildir ki biz mutsuz bi çifttiz ben şiddet görüyorum. bazı insanlar da böyle agresiftir benim gibi tencere tava fırlatır. rahatsız olmakta üzülmekte haklı olsanızda o ev onların 4 duvarı. yaşanan herşey onları ilgilendirir. ortada bi zulum bi işkence sizin insani görevinizi yapmayı gerektirecek bi durum olmadıkça karışmamanız hayrınıza. çünkü ben cinnet geçirmek üzereyken o kapıyı babam çalsa tanımam ki elin kadını ya da adamı gelecek. o sinirle bu durum beni eşimi daha çok alevlendirir kesinlikle.
bence bi kısır yap götür kadına:) güleryüzle falan beklerim sohbet ederiz filan de. arkadaşlık kurmadan anlatmaz bişey. gürültüden rahatsız olduğunu düşündüğün için geldiğini sanıp iyice utanır. insan nasıl üzülüyor canhıraş çığlıklar duyunca.. hemen müzik falan açıyorum çok üzülüyorum böyle şeylere. tabi şiddet var gibi hissedersem durum değişir. muhatap olmama bile gerek yok direkt polis çağırırım.
Ayy böyle bişi bende yaşadım..
Alt kattan 2 defa duydumm böyle sesler karılı kocalı her ikisinden de
Eşim horul horul uyuyordu benim uykum kaçmıştı tv izliyordum salonda yatağıma geldim sanırım saat 3 felanda uykuya dalmaya çalışıyorken bir iniltii töbeeee dedim noluyor..
Oturdum yatağın içinde baya baya geliyor ses dinlemesenizde duyuluyor sanırım gece sessizlik olunca ee duvarlarda ses geçiriyor ayhh dedim yuhhh yani bu kadarda inlenmez kii
Ama kadınla muhabbetim yok ve kadın ozaman hamile idi..
Ben umursamadım kimseyede bişi demedim..
Ama insan tereddüt ediyor yaa bizim evimizde de ne olsa ses gider mi kiii ohaoldumsmile
Canım ya bizimki inilti olayını geçmiş afedersiniz ama resmen böğürmek gibi bişey,ve eminim sadece ben değil onun alt katındakilerde duyuyordur :bbo: çok iğrenç bir durum...Artık tahammül edemiyorum buna...Bir gün kapısına gidip patlıcam ama ne zaman olur bilmiyorummklava: Odamı değiştirmeyi düşündüm ama değiştirecek o da yok...kendi odam..Değiştirsem bile aile fertlerinden başkaları dinleyecek bu kez klava: ne berbat bir durum değilmi bilmiyorumkismile
Canım ya bizimki inilti olayını geçmiş afedersiniz ama resmen böğürmek gibi bişey,ve eminim sadece ben değil onun alt katındakilerde duyuyordur :bbo: çok iğrenç bir durum...Artık tahammül edemiyorum buna...Bir gün kapısına gidip patlıcam ama ne zaman olur bilmiyorummklava: Odamı değiştirmeyi düşündüm ama değiştirecek o da yok...kendi odam..Değiştirsem bile aile fertlerinden başkaları dinleyecek bu kez klava: ne berbat bir durum değilmi bilmiyorumkismile
Evet aynen öylee canım ben 2 defa duydum şimdi çocuğu oldu sanırım odasında çocukda
onun cığlıklarıyla sıçrıyorum gece çocukdan sıra gelmiyor galibakaydirigubbakcemile3