kavga etmek istiyorum..

Biz de önceleri hiç kavga etmezdik senin gibi derdim, çok sıkılırdım hep alttan alırdı
Ama şimdi gün aşırı kavga ediyoruz nerdeyse :)
Şimdi iyice bunaldım keşke her şey eskisi gibi olsa diyorum...

çogu arkadaş gibi bende aynı şeyi yazacağımm belki ama ilerde bu günlerini mumla ararsın bak tecrübeyle sabit :)
bende senin durumundaydım nişanlımla ilk yıllarımızda hiç kavga etmedik biz ilk kavgamız neden olur falan dıye konusurduk zamanla ufak tartısmalar olsa bıle hep o alttan alırdı
bizde kızız bıraz ınatcıyız ya sonrakı ufak konularda nasılsa şimdi gelır ozur dıler dıye hep (her zamankı gibi ) ondan bı adım beklerdım.. farkında olmadan bu durum karsı tarafı cok yıpratıyo
bı anda ne oluyoruz ya ?? oluyorsun :) yapma bence keyfınıze bakın :) :)

evet kızlar yanlış okumadınız kavga etmek istiyorum. hemde sevgilimle. ilişkimizde hiç heyecan yok sürekli aramız normal. ne bileyim böyle kavga edip küssem biraz araya mesafe girse birbrmzi özliycez değer bilcez gibime geliyo. ama kavga ettiğim an hemen alttan alıyo :( böyle dert mi olur diceksınız ama kavga etmek istiyorumm

aslinda farkinda degiliz ama çogumuz boyleyiz ! benim eski sevgilim oyle biriydi ki asla beni kizdirmaz, herseye eyvallah der, hep guler yuzlu, girgir samata neyse bir gun bana eski sevgilisinin karakterini yeterince guçlu bulmadigi için onu terk ettigini soyledi ve ben çok sasirdim ama bir sure sonra sanirim ayni sebepten ben de terk ettim..
simdi esim akrep burcu yani doruklarda hep kendisi, tutkusu, ofkesi, kizginligi, sevgisi koruyucu kisiligi ve biz çok kavgali ve çok tutkulu bir iliski yasiyoruz, bu benim daha hosuma gidiyor açikcasi..

evet kızlar yanlış okumadınız kavga etmek istiyorum. hemde sevgilimle. ilişkimizde hiç heyecan yok sürekli aramız normal. ne bileyim böyle kavga edip küssem biraz araya mesafe girse birbrmzi özliycez değer bilcez gibime geliyo. ama kavga ettiğim an hemen alttan alıyo :( böyle dert mi olur diceksınız ama kavga etmek istiyorumm
Bizde bu Duruma Poposu Kaşınıyor Denir. Sanada Öyle olmuş canımmm :27: Kavga etmeden de Heyecanlar yaratabilirsiniz kavga etmek İlişkiyi yorar Başka altarnatif bul

cnm benım eski sevgilim gibi ya bıde aglıyor demi bu tek duzelik insanı boguyor gercektende ya sole dusunun kılar erkek her zmn agırlıgını koymalı ya bole olunca her sekilde sen sıkılıyorsun ...

seni kaybetmemek için alttan alıodur evlenince merak etmee o değil sen susacaskın:1::1::1:
ay canım delimisin yaa :) herşey normal diye heycan yok diye düşündüklerine bak . heycan zaten bir sürelik bişe arasıra gelir yine :) oda szin elinizde farklı şeyler yapın farklı yerlere gidin:)

Back
X