Soyle düşün.gecmiyo daha agir geliyo
neguzel cnim basarmissin bende istiyirum banada ogtet lutfen ezilmekten biktim artikSoyle düşün.
O beni uzdugunde umurunda mi degil?
Kirilsanda belli etmeyeceksin. Lafını sok gulmeye devam (belki içinden gelmeyecek ama ilk seferlerde zorlarsin)
Valla bende senin gibiydim. Kirildikca alistim. Simdi karsimdakini cokta guzel sinir etmesini becerebiliyorum. Karsidaki sinirleniyor artik :)
Reelde oyle pek bi durumum olmadi ama sanalda oldu. Sanalda bile senin gibiydim.
Reelde cevremdekiler belli zaten oyle ortam olmadi oldugundada catir catir soyluyorum artik. Dusun kaynanama bile soylebiliyorsam...
evet ya su gulmk de guzel taktik aslinda ama sinirden gulmeyi birak suratim 5 karis dusuyor bi becerebilsem varya şu gulme isinicevap vermeyin gülün geçin o zaman yani sözle münakaşaya girmeyin madem iyice sinirleniyorsunuz yaa evet canım haklısın ahahahah deyin geçin karşınızdaki istediği kadar konuşsun boşverin.
ben bazen konuşarak anlaşması zor olan insanlara böyle yapıyorum iyice deliriyorlar cevap versene falan derlerse cahile laf anlatmata uğraşmam ben derim çok kullandıgım bi laftır bu çok bişey bildiğimden değil ama karşı taraf bi morarıyor
nasil olucak canim o bilmem ki zor geldi o anda sakin olupta dusunmek
haklisin ama bu doganin kanunu oldu artik herkez laf sokma kalp kirma derdinde ve bu dunyada biraz disli olmak sart sus sus nereye kadar olmiyo iste biyerde kaldiramiyot insan artikLaf sokmak da, ardından gülmek de hiç etik değil bence. Ben böyle insanları çok içi boş buluyorum. Hayattaki tek amaçları 'laf sokmak' mış gibi, sürekli bi muhalefet halindeler. Olgun bi insan gibi davranın ve size laf sokulduğun da bunun ne kadar ucuz bi hareket olduğunu düşünüp kaale almayın. İmalı bi tebessüm yeter. Ne demiş Mevlana; 'Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum zanneder'.
evet evet panik yapiyorum cok kagle aliyrum galiba bazi kisileri panikle cevap verincese isler sarpa sariyorben çok rahatlıyorum açıkcası yaptığım genelde sessiz sakin yerlerde yaparım
gözlerimi kapatırım hayal ederim şöyle demişim böyle demişim mors olmuş gibi
hayalimde düşünür o anki öfkem moralim düzelir
2. alternatif var kuzenin o an sana bişey diyince bence panik yapıyorsun sakin kalmak için içinden 10 kadar say
ve ağzının payını ver canım insan öfkeliyken konudan sapıyor
Bu size bi başarı , fayda sağlıyorsa o zaman yiyin birbirinizi ne diyim.haklisin ama bu doganin kanunu oldu artik herkez laf sokma kalp kirma derdinde ve bu dunyada biraz disli olmak sart sus sus nereye kadar olmiyo iste biyerde kaldiramiyot insan artik
evet evet panik yapiyorum cok kagle aliyrum galiba bazi kisileri panikle cevap verincese isler sarpa sariyor
Neyse onu belirt işte.bu da guzel ama ufak sadece benim hissettigim canini sikan seyler de soylenmiyor herkeze ama
evet evet panik yapiyorum cok kagle aliyrum galiba bazi kisileri panikle cevap verincese isler sarpa sariyor
evet inanilmaz kinciyim aslinda en buyuk etken bu galibaKin tutma gibi bir durummu oluyor?mesela zamanla o kisiden nefret etme en ufak hareketinde kasitli /kasitsiz akla takilmalar kafada kurmalar sonra onun sakinligine iyice delirmeler
peki size biri laf soktugunda siz nasil tepko veriyorsunuz?Bu size bi başarı , fayda sağlıyorsa o zaman yiyin birbirinizi ne diyim.
evet inanilmaz kinciyim aslinda en buyuk etken bu galiba
seneler once soylenen sozlerin yasini ilk gunki hirsla tutabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?