Kavga ettiinizde einiz eya krar m?

benim eşim de yeni aldığımız laptop u yere fırlatarak bir güzel kırdı.sonra 300 tl bayıldı yaptırdı da anca rahatladı.
hepsi mi aynı cins bunların yahuuu

Benim eşim kırıp dökmez sakin ve alçak sesle tartışırız bizÇok sinirlenmişse gidip uyur ve sabah sakin kafayla kendi hatalıysa sarılır öper affettim seni der (bu onun özür şeklidir)ben hatalıysamda zaten ben sabaha kalmadan geri adım atarım..Özrümüde dilerimBazende kim haklı kim haksız düşünmeden uyandığımızda sarmaş dolaş buluruz kendimizi:44:

Küçükkken abimle kavga ederdik aradaEvde ne var ne yok fırlatırdım kırardım
Şimdide abimi bir gün görmesem çok özlerim

Aaaa Benim Kocam da Öyle..
Tartıştık Diyelim..
5 Dk Sona Geliyor Öpüyor..
Hadi Bu Seferlik Affettim Der..

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy cok tatlisiniz

kırmaz.eşim çok sinirlendiğinde ya gider uyur yada dışarı çıkar sakinleştikten sonra geri gelir özür diler ben hatalıysam hemen özür dilerim.

Sinirlyken elıme ne gecerse atarım hıc acımam sınırım esyadan cıkarırım esım ole deıl allahtan yoksa evde bısıy kalmıcak esımı cok kızdırrsam bagırı dıger türlü kavga ettıgımzde ole sacma hareketlrrı yoktur ama ben atarım

benimki kumandayı kırdı ilk evlendiğimizde...

2 kerede benim üstüme yürüdü ...

sinirlenince manyaklaşıyo....

bende ilk evlendiğimizde bu kırma olaylarını görünce şok olmuştum ama sonra alıştım

bana şiddet göstermesinde kırsın ne olacak...

kendi çalışıp alıyor
telefondu çay bardağıydı süs eşyaydı kül tablasıydı ama asla bana el kaldırmaz bazen kendi kafasını duvarlara vurur ama ben o haline hala dayanamam
gider sarılır sakinleştiririm...

kendide söz veriyor tamam bu son daha bir şey kırmam diye ama kırıyor sinirlenince ne yapayım artık alıştım gitti

Evliliğimizin ilk yıllarında her sinirlenişinde televizyonu kucaklardı hic atmadı ama hep kucaklar bi sarmaş dolaş olurlardı
Bende birgün yine baktım bunlar tv ile sarmaş dolaş bu ne be dedim hep benim çeyizlerime sarıyosun git kendi babanın aldıklarını kucakla atacaksanda at eh tabi buda sevgilimle televizyonun son kucaklaşması oldu

koptumm
çok yaşa emi sen

bebeğin için psikolojik sorun yaratmasın ilerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…