- Konu Sahibi CennetKokulum
-
benim eşim eski yeni demez üstümdekileri yırtar çok zarar veriyo çok kıyafetlerime üzülüyorum iç çamaşırlarımıda çok yırttı :92:
benim eşim eski yeni demez üstümdekileri yırtar çok zarar veriyo çok kıyafetlerime üzülüyorum iç çamaşırlarımıda çok yırttı :92:
genelde eşya kıran döken ben oluyorum yaa. gözüm hiçbişeyi görmüor. ama önüne geçmeye uğraşıyorum. sonraki pişmanlık paha biçilemez olabiliyor çünkü
Liseye giderken bır sevgılım vardı.çok akıllı sabırlı mantıklı bır cocuktu.sporcu sabrı vardı.
bende cahıllık ya sabrının sınırını zorluyodum.bırgun yıne ustune gıttım sustu sustu arkamı dondum gıdıyorum
şangır dıye bır ses elını cama gecırmıs.resmen dondum kaldım.okadar korktugumu hatırlamıyorum.ogunden sonrada arkadas kalmak ıstedım.hep korktum ondan
halbukı cok sakın bırıydı.sımdıde bırısı bıseyı kırarak ofkesını bellı edıyosa cekınıyorum
inanmıyorum ya aynı olay lise de benimde başıma gelmişti bir an ben yazdım sandım bu mesajı..
gercektenmi:)
siz devam ettınızmı cıkmaya? ama ben haketmıstım ya camı benım kafama gecırse yerıydı kendı canını yaktı yazık.
yok o olaydan dolayı ayrılmadım daha dikkatli olmaya çalıştım o da bunun farkındaydı ve hep o tırstığım yüz ifadesini hatırlatıp benle alay ederdilise aşkı işte herşeyi abartarak doruklarda yaşıyor insan o manyakça verdiği tepkiye değilde benim surat ifademe takıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?