Kavga ettiinizde einiz eya krar m?

:d allaha sukur oyle bı huyu yok ama ılk evlendıgımızde severek aldıgımız cay sehbasını fırlatıp kırmısdım ama artık akıllandım sınırlendıme sofra bezını seerım unu bosaltırım legene ustuende su tu yogurmaya baslarım hıncımı hamurdan alırım sakınlesırım

bir keresinde yumurta kırdığım tavayı duvara yapıştırıp sen temizliceksin demişti üstüne

ama o gün aşmıştık olayı artık. sonra paşa paşa kayınbiraderimle birlikte duvarı kapıyı nerelere bulaştıysa temizleyip badanayıda kendi yapmıştı :)
son zamanlarda böyle şeyler olmuyo hiç Allaha şükür.

he birde ben bir kere ofis masasını dağıtmıştım elimin tersiyle :) donakalmıştı. normalde sakinimdir çünkü. çıtını çıkarmadı ondan sonra.

Benimde ramazandı, işten geldim orucumuzu açmaya az bir vakit kalmıştı. Çorbamı yaptım Salatayı yaptım yağını koymayı unutmuşum masayı hazırladım iftarımızı açacağız, bu salatanın yağı niye yok dedi bende unutmuşum bir zahmet onuda sen koyuver dedim dememle salata tabağını bir fırlattı tabak kırılmadı salatalar yerde bende oğlum daha 1,5 yaşında onunla birlikte odaya geçtim. ağlamaya başladımki; hemen aklıma bir fikir geldi kalk dedim, kendine gel. baktım biz içeriye gittiğimizde çorbayı koymuş orucunu açmış içiyor bir hırsla hemen giderek dökülen salataları tabağıyla birlikte topladığım gibi içtiği çorbasının içine döktüm öyle içilmez böyle içilir dedim tabak kırıldı çorba üstüne döküldü salatalar da üstünde.Eşimde söylenerek hemen sofradan kalktı gitti. Bende hıncımı almış .o gün bugün hala unutmam. eşimde derki ;yaptığın şey şeytanın aklına bile gelmezdi gidip bir güzel ağlar demiştim çarçabuk nasıl toparlanıp içtiğim çorbaya dökmek aklına geldi. aklıma gelince hala gülüyorum

biz hiç o boyuta geçmedik allahta geçirmesin
bağırmayı bilmez benim eşim sakindir uysaldır. genelde benim sesim çıkar ama bende sadece söylenir söylenir ağlarım bişey kırıp dökmek diye bişey olmadı olamaz olmamalı

Eşim öyle birşey yapmaz sakindir
Ama ben sinirlenirsem fırlatmaya yeltelenir fakat kendimi tutarım yani bizde psikopat benim

genelde eşya kıran döken ben oluyorum yaa. gözüm hiçbişeyi görmüor. ama önüne geçmeye uğraşıyorum. sonraki pişmanlık paha biçilemez olabiliyor çünkü

genelde eşya kıran döken ben oluyorum yaa. gözüm hiçbişeyi görmüor. ama önüne geçmeye uğraşıyorum. sonraki pişmanlık paha biçilemez olabiliyor çünkü

evet . Ben eşim suratıma telefonu kapadıkca telefonu duvara atıp çok kırdım ama hala aynı telefonu kullanıyorum :) bu telefon eşimle özleşmis desem yeri :) nişanlıyken o da çok kırardi. Öyle delirilmez boyle delirilir derdi. :) allaha şükür hamile kaldığım zamandan beri Ikimizde sakinleşmeye başladık

eşimde son zamanlarda bu gibi hareketlere başvuruyor,daha biraz önce bir tartışma yaşadık avizeyı kırdı lcd tv ekranını kırdı ve benım telimi yere attı ...iş stresinden sanırım bilemiyorum((((

sinirlenmez sinirlenmez ama sinirlenince de kontrolünü kaybeder eşim. ben de bunu çok iyi bilirim ama bazen ben de sinirlenince onu kızdırıyorum işte.
sadede gelelim. tlf fırlatır kırar. sağa sola yumruk atar elini morartır. bilgisayara yumruk atar. yazıcıyı da böyle mefta etti:)
huy işte.....

benim nişanlımda telefonunu kırar genelde en yakınında o olduğu için sanırım.kaç tane telefon gitti.sonra üzüm üzüme baka baka kararır bende sinirli anımda telefonumu fırlatıp duvara kırmıştım onunla tartışırken.yeni telefon alırken özelliklerini sormuyorum telefonun direk sağlammı die soruyorum kasasına bakıyorum çelikmi değilmi die.bu benzer şeyler fırlatıyo atıyo ben yinede arkasından topluyorum kıyamıyorum topluyorum düzeltmeye çalışıyorum.toplamasam zaten iki yakamız bir araya gelmicek bu gidişle

Benim cocuklugum gencligim babamin ve annemi kavgalariyla gecti..kirik toplayarak buyudum:))) evlendim busefer ben zaman zaman esim kirip doktuk ne var ne yoksa...ofke kontolu olmadigi icin yasanio..

Liseye giderken bır sevgılım vardı.çok akıllı sabırlı mantıklı bır cocuktu.sporcu sabrı vardı.
bende cahıllık ya sabrının sınırını zorluyodum.bırgun yıne ustune gıttım sustu sustu arkamı dondum gıdıyorum
şangır dıye bır ses elını cama gecırmıs.resmen dondum kaldım.okadar korktugumu hatırlamıyorum.ogunden sonrada arkadas kalmak ıstedım.hep korktum ondan
halbukı cok sakın bırıydı.sımdıde bırısı bıseyı kırarak ofkesını bellı edıyosa cekınıyorum

inanmıyorum ya aynı olay lise de benimde başıma gelmişti bir an ben yazdım sandım bu mesajı..

gercektenmi:)
siz devam ettınızmı cıkmaya? ama ben haketmıstım ya camı benım kafama gecırse yerıydı kendı canını yaktı yazık.

yok o olaydan dolayı ayrılmadım daha dikkatli olmaya çalıştım o da bunun farkındaydı ve hep o tırstığım yüz ifadesini hatırlatıp benle alay ederdi lise aşkı işte herşeyi abartarak doruklarda yaşıyor insan o manyakça verdiği tepkiye değilde benim surat ifademe takıktı

Bende cok korkmustum ya manyakmısın sen dıye bagrınmıstım:)cıdden komıktı gecmıse gıttım sımdı.
bırde tum okulda kızlar cok romantık bulmustu bunu ben encok buna gulmustum sanırım.
ahh genclık ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…