- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi CennetKokulum
-
Bende cok korkmustum ya manyakmısın sen dıye bagrınmıstım:)cıdden komıktı gecmıse gıttım sımdı.
bırde tum okulda kızlar cok romantık bulmustu bunu ben encok buna gulmustum sanırım.
ahh genclık ahhh
ben anlatamamıştım bile kimseye annesinin kırtasiye dükkanında olmuştu o olay ve fırlattığı şeylerden bahsetmiyorum bile.. o an nasıl terkettimi bilmiyorum orayı.. bence de çok komik ya sende bu yazınla beni eskiye götürdün
ilk aşkım sevgilim liselim benim
benım okulun korıdorunda olmustu uzun tenefustu.ayyy nasıl korkmustum yaaa
demekkı ozamnlar korkunun bıle bı tadı varmıs
senınkıde annesınden nasıl azar ısıtmıstır yaaa yazık valla
unutmak mumkunmu liselım senııı ılk askım sevgılımm lıselım benımm
benim eşimde de yok böyle huylar kavga bile edemezsin susar dinler sonra da geçer karşına güler kızmış mı benim karım geçti mi fırtına diye. şu eşyaya zarar verme huyu bende var. babama çekmişim halbuki ne kızardım anneme yaptığında. kaç tane telefon kumanda sehpa sandalye biblo kül tablası tabak çanak o an elimin altında ne varsa fırlattım ordan oraya koca yemek masasını ters çevirmişliğim bile var. kimeyse havam zorum. her seferinde yapmıcam diyorum olmuyo. ortalığı darmadağna edip sonra tıpış tıpış topluyorum. kime ne faydası var kendin çal kendin oyna otur ondan sonra evi topla.
erkeklik taslayacaklar ya o an.. annesinden azar işitti mi bilmem hiç dile getirmemişti ama kesin ben gittikten sonra orayı kuzu gibi düzene sokmuştur annesi gelmedencam olayına ne yalan uydurdu bilmiyorum cam masaya geçirmişti bu arada.. of depreşti ya eski anılar kim bilir şimdi nerede hangi sevgilisi için esip gürlüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?