Kavga ettiinizde einiz eya krar m?

İlk evlendiğimzde benim vardı öyle bir sinirim eşim bakakalırdı:)Telefon değilde bardak çanak kırmışlığım vardır...
Ne zamanki doğum yaptım oğlum oldu çok şükürki bu huyumdan vazgeçtim..Nadiren tartışsakta kolay kolay kavga etmeyiz

Ne kadar basit ve cahilce bir davranis sekli.
Kattiyen!!!!!!!! Ama kattiyen bunu ne ben yaparim nede esim yapabilir, zaten öyle bir erkekle ne ben evlenirdim nede öyle bir kadini esim kabul ederdi.
Hayatta en nefret ettigim sey. Herkes her zaman kendisini kontrol etmesini bilecek, böyle fevri davranan insanlari sevmiyorum.
Isin ilginc yani böyle erkelerin disarida agzi acilmaz, ama karisina veya ailesine gücü yettigi icin zavallilar, bu gibi yola bas vurur. Güler gecerim vallahi bu gibi dengesizlere.
Bu tarz erkeklerin kompleksleri oldugunu düsünüyorum, cünkü hangi akli basinda bir erkek evdeki esyasina zarar verir?
Tartismak tabiki olacaktir ama herseyin bir uslubu var. Konusurken bile ses tonuna ve ses miktarina dikkat etmeli bir erkek, ve sectigi kelimelerede.
Bana böyle davranan adamin pipisini keserim yemin billah. Ne demek bana ses yükseltecek, bende kadinimya korkacagim, vay vay vay ne irkiikkllerr varmis be, sevsinler seniiii

ben anlatamamıştım bile kimseye annesinin kırtasiye dükkanında olmuştu o olay ve fırlattığı şeylerden bahsetmiyorum bile.. o an nasıl terkettimi bilmiyorum orayı.. bence de çok komik ya sende bu yazınla beni eskiye götürdün

ilk aşkım sevgilim liselim benim

benım okulun korıdorunda olmustu uzun tenefustu.ayyy nasıl korkmustum yaaa
demekkı ozamnlar korkunun bıle bı tadı varmıs
senınkıde annesınden nasıl azar ısıtmıstır yaaa yazık valla

unutmak mumkunmu liselım senııı ılk askım sevgılımm lıselım benımm

Ayda Yılda 1 Kere Atışırız
Bırak Eşya Fırlatmayı, Sesi Bile Kontrol Altındadır..
İncitmemeye Çalışır..
5 Dk. Sona Eskisi Gibi Davranır, Ben de Bu Huyuna Uyuz Oluyorum

erkeklik taslayacaklar ya o an.. annesinden azar işitti mi bilmem hiç dile getirmemişti ama kesin ben gittikten sonra orayı kuzu gibi düzene sokmuştur annesi gelmeden cam olayına ne yalan uydurdu bilmiyorum cam masaya geçirmişti bu arada.. of depreşti ya eski anılar kim bilir şimdi nerede hangi sevgilisi için esip gürlüyordur

yaklaşık 1.5 sene evvel böyle demişim
farkettim de şimdi ben epeydir bişeyler kırıp dökmüyorum
belki de 1 seneden fazladır
demek ki insanlar büyüdükçe olgunlaşıyo akıl kemale eriyo

al bı ortak nokta daha benımde habrım yok nerde ne yaptıgından
belkıde akıllanmısalrdır canlarının acısından artık sakın ınsanlar olmuslardır:)

uzak dıyarlarda evlı barklı mutluluk encok onun hakkı bu yorgun kırgın dokuk hıkayenın adı bende saklı

eşimde çok saakin,pek sinirlenmeyen bir yapıya sahiptir ama arada uğruyorlar sanırım,yarım saate yatıştı açtı süpürgeyi kırıkları temızledi hatta dünde tvye 600tl hesap ödeyeceğini duyunca bin pişman oldu oda ayrı konu.bende pek bu gibi durumların küslüğünü uzatmam 8 yıllık evlıyım 2 defa yaşandığına göre çokda anormal bir durum yok... diye düşünüyorum...allah hepimizin yuvasını korusun şiddeti kavga ve gürültüyü hepimizden uzat etsin inş:)))

Eşim sinirli değildir ben sinirliyim..

Çok zaman evvel yine kaynana fln yüzünden tartışmıştık ben kırmıştımm vee adam şok oldu..
Çünki elimle kırdım ve elime hiç bişe olmadı kedi gibiyim valla 9 canlıyımmm
oda elime baktı hemenn buz koydu sarıldı felan..

Bide kırılanları topladı tek tek ben ağlama krizine girdim

Panikatağım var vs eşim anlayışlıdır sinir boşalmasıydı..

nişanlım değil ama ben bi hayli sinirli fevri bi yapıya sahibim.
özellikle askere gitmek iiçin beklediğimiz 6 ayda baya gerginlikler yaşadık. Ama nişanlım asla ne bişey atma ne vurma asla öyle huya sahip değil aman allah korusun zaten lakin ben çok yaptım, arabanın ön konsolu benden çektiğini kimseden çekmemiştir

çok şükür şimdi öyle değilim o askere gitmesi için beklediğimiz süreç çok sancılıydı :26:

benim eşim ilk zamanlar çok sinirlendiğinde 1-2 kere yapmıştı ama ondan sonra yaptığının yanlış olduğunu anladığından mıdır ne bi daha da yapmadı
benim zaten öyle kontrolsüz hallerim yoktur yani öyle çabuk sinirlenmem yaklaşık 7 yıldır evliyiz genel olarak iyiyiz yani

çok kötü bi huy ama onu o an düşünemiyorsun kontrolü kaybediyorsun benim eşim rahmetli babannemin aldıgı hediyeyi kırdı çay makinamı kırdı telefonlarını duvara attı paramparça etti..annesinin evindeki kapıların üzerine telefonları fırlattı yamalı bütün kapılar...benide kendine benzetti her telefonum duvarda parçalanmıştır.kavgada bi taraf susmadıgında diklendiginde artık bir taraf kontrolden çıkıyor.eşyaların suçu ne suç bizde...

evet özelliklede pc kırar monitor kırar telefon kırar onlar daha kolay kırılıyo sanırım ha bide benim kalbimide çok güzel kırar

Bir Şeyler Kırsa Sabah Yataktan Kalkar Kalkmaz, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastenesine Götürürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…