- Konu Sahibi meredithgrey
-
Yahu ben Suriyeliler neden ülkeye geldi hepsi ölsün mü dedim ? Benim bölgem beni bağlar ben bu siteden söz ediyorum. Bu sitede Suriyeli var evet ama İzmirli de vardır Selanikli de. Benim derdim temiz olmamaları, aidat verdiğim havuzuma çocukları işiyor ben kullanamıyorum, her yer ter kokuyor, asansörde çöp dağları... Suriyelileri ayırt edebildiğim için söyledim zira diğer insanları anlayamıyorum suratına bakıp. Ama bu insanlar temiz değil, ter kokuyoruz semt olarak. İnsan gibi davransın başım üzerinde yeri var her ırktan insanın. Şalvar mevzusu da laf oldu ona da geleyim tamam yöresel giysidir sakalı da benim eşim de bırakır Kanuni gibi gezer ama hanımlar bakın ben rahat gidip geleniyorum evime mini etek zaten hayal nereye giyiyorsun da bakışlar, minibüse ittirmeler, ter kokmalar. Adam sakallı gezdi de centilmen oldu da ben mi ırkçılık yaptım ?
Ayrıca hepiniz yüksek sesden rahatsız olursunuz minibüsde otobüsde inkar etmeyin. Adam İngilizce konuşssa bağırarak İngilizce konuşuyor derdim yani durum bu. Kedi kesip şeytana tapmıyorum inanın ben de Müslümanın.
Film de ziyan oldu sinirim de bozuldu vallaha. Neymişim ben.
Bugün asansörde yazı vardı havuzu kapatmışlar sebebi de çocuklar işemiş büyükler de pis girmişler amonyum artmış havuzda.
BU CÜMLENİZDEN SİZİN DE KÜLTÜR SEVİYENİZİ MERAK ETTİM ÖYLE YAZILMASI ŞARTMIYDI SABAH SABAH MİDEM KALKTI İDRAR DİYEBİLİRDİNİZ PEKALA
AYRICA İNSANLARI AŞAĞILAMANIZ ARAPÇA KONUŞMALARINDAN İŞİD'DEN VE NAMAZ KILMALARINDAN YAKINMANIZ SAÇMA GELDİ IRKÇILIK YAPMAYINIZ
VARSA DURUMUNUZ SATINIZ O EVİ ÜSTÜNE EKLEYİNİZ KENDİ SEVİYENİZDE İNSANLARIN BULUNDUĞU O SEMTLERDEN EV ALINIZ ÇÖZÜM BASİT
BU ARADA BAHSETTİĞİNİZ SEMTİ ÇOK BİLMİYORUM AYNI ŞEHİRDEYİZ FAKAT AYNI SEMTTE DEĞİLİZ
Benim konuda anlamadigim tek sey su. Evi almadan once hic mi arastirma yapmadiniz? Ev almak buyuk bir mesele, insan uzun sure muhit arastiriyor. Ben Esenyurt'un kiyisindan bile gecmemisimdir. Yurtdisinda yasiyorum. Ama Esenyurt'un namini duydum bile, asla yasamayacagim semtlerden biridir. Kaldi ki bir de ev almak... Cevaplarinizda "burasi Esenyurt, burda boyle" diye anlatiyorsunuz, tamam eyvallah da, neden ev aldiniz ordan o zaman demezler mi insana? Ve gercekten merak ediyorum. Nicin ve nasil ordan ev aldiniz? Severek yasayan da vardir herhalde, onlara diyecek birsey yok ama, size bu kadar ters ve dayanilmayacak geldigine gore, bunlari biraz arastirmayla evi almadan once de ortaya cikarabilirdiniz diye dusunuyorum. Cok sasirdim yani, yazik olmus paraniza.
Istediginiz muhite gidersiniz elbet de, iste onun icin de boyle beklemek gerekecek. Bir de yeni ise girecekmissiniz, sabretmekten baska care yok.
Irkçılık yapmadığımı biz on sayfadır tartıştık anlayan anladı hanımefendi. Bir dahakine dikkat ederim kusura bakmayın.
Hatta telafi edeyim hatamı :
Küçük çocuklar idrarlarını havuza bırakmak suretiyle havuz kirlenmiş ve kapanmış.
Bakın yanlış anlamayın diye "amonyum" da demedim mideniz kalkar bir de cinsiyetçi dersiniz falan...
Selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?