- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ayyyy kiz derdini biraz yanlis cümlelerle anlatti diye nasilda irkci yaptiniz... Ben suan izinde türkiyedeyim ve ona hak veriyorum, heryer suriyeli dolmus, biyerde tatil yapacaktik burnumuzdan geldi erken ayrildik, resmen kendimi türkiyede degilde baska bi devlette hissediyorum, irkci degilim konusahibine hak veriyorum, düsüne biliyorum manzarayi...
Hey allahim nerden biliyorsunuz benim ne yasadigimi, ben cokta iyi anlaya biliyorum, ayrica anlamadiniz sanirim, suan izin icin Türkiyedeyim asil yurtdisinda yasiyorum, yani cok iyi onlarin yerine koya biliyorum kendimi, ama ben onlar gibi davranmiyorum yurtdisinda onlarda öyle olsunlar, bu ülke onlara kucak acmis ama bi cogu bunun kiymetini bilmiyor daha dogrusu iyice kullaniyorlar, bakin bi cogu diyorum hepsi degil...iste yurt disinda yasamamis olanlar bunu anlayamiyor maalesef...
sizde yillarca yurt disinda kendinizi ikinci sinif vatandas gibi hissetseydiniz o insanlarla empati yapabilirdiniz.. adamlarin ulkelerinde savas var yaa savassss...
Yahu ben Suriyeliler neden ülkeye geldi hepsi ölsün mü dedim ? Benim bölgem beni bağlar ben bu siteden söz ediyorum. Bu sitede Suriyeli var evet ama İzmirli de vardır Selanikli de. Benim derdim temiz olmamaları, aidat verdiğim havuzuma çocukları işiyor ben kullanamıyorum, her yer ter kokuyor, asansörde çöp dağları... Suriyelileri ayırt edebildiğim için söyledim zira diğer insanları anlayamıyorum suratına bakıp. Ama bu insanlar temiz değil, ter kokuyoruz semt olarak. İnsan gibi davransın başım üzerinde yeri var her ırktan insanın. Şalvar mevzusu da laf oldu ona da geleyim tamam yöresel giysidir sakalı da benim eşim de bırakır Kanuni gibi gezer ama hanımlar bakın ben rahat gidip geleniyorum evime mini etek zaten hayal nereye giyiyorsun da bakışlar, minibüse ittirmeler, ter kokmalar. Adam sakallı gezdi de centilmen oldu da ben mi ırkçılık yaptım ?
Ayrıca hepiniz yüksek sesden rahatsız olursunuz minibüsde otobüsde inkar etmeyin. Adam İngilizce konuşssa bağırarak İngilizce konuşuyor derdim yani durum bu. Kedi kesip şeytana tapmıyorum inanın ben de Müslümanın.
Film de ziyan oldu sinirim de bozuldu vallaha. Neymişim ben.
Hey allahim nerden biliyorsunuz benim ne yasadigimi, ben cokta iyi anlaya biliyorum, ayrica anlamadiniz sanirim, suan izin icin Türkiyedeyim asil yurtdisinda yasiyorum, yani cok iyi onlarin yerine koya biliyorum kendimi, ama ben onlar gibi davranmiyorum yurtdisinda onlarda öyle olsunlar, bu ülke onlara kucak acmis ama bi cogu bunun kiymetini bilmiyor daha dogrusu iyice kullaniyorlar, bakin bi cogu diyorum hepsi degil...
Adamlar sakallı,şalvarlı ve Arapça konuşunca korktum. Burası Esenyurt hanımefendi bin ırktan insan var ve İşid iki adım ötemizde namaz kıldı geçen haftalarda ve cihad çağrısı yaptı.
Niyetim aşağılamak elbette değil ben de Müslümanım. Ama müsade edin de endişeleneyim.
bu Suriyelileri savunupta, adamların ülkesinde savaş var diyen hatunlar, gidin bi gaziantep'e, Kilis'e 1 hafta yaşayın, nasıl nefret edip döneceksiniz..
ben gaziantepte kale etrafında gezerken, ki üzerimde kot ve thisirt, deri mont var yani, laf atmak mı dersin, önümü kesmek mi dersin.. artık en son bi Türk genci 2 tanesini arkamdan 'lan hiiç mi kız görmediniz, defolun gidin kızın başından' diye defetti ve ben ağlaya ağlaya otele döndüm sinirimden...
Otelde kalan 'zengin'lerinin ise, kahvaltılıkları elleriyle aldıklarını, kadınların otelin lobisindeki koltuklarda uzandıklarını falan hiç anlatmayayıım...
Bizim ülkemizde savaş olsa Allah korusun, başka bir ülkeye sığınmak zorunda kalsak, eziliriz, mahcup oluruz, bunlar tam arsız, Gaziantepte kaç defa sokak kavgasına neden oldular haberleri izleyin biraz. ve çok seviyoranız alın evinize bi kaçını yaşayın beraber.
Canim sakin ol yanlis anlasildin sadece ozrunude diledin bosver okuma.tamam hos bi tabir olmadi ama sen derdini anlatmaya calistin.araplar muslumanligin en kotu ornekleri pislikleriyle hareketleriyle.muslumanlardan tiksinti duyulmasina sebep olanlar utansin bu hallerinden.ben besiktasta dogdum buyudum ordan baska heryer yabanci geliyo bana 2 yillik evliyim bu 3. Ev:)ilk 2 evim sifirdi cok guzeldi ama zerre huzurum yoktu.bu evim eski bi bina oyle gicir dolaplar falan yok ama nasil mutluyum bin sukur.bak ne guzel uzatmiyosunuz esinizle kusluklerinizi sen bunu guzellikle halledebilirsin.sıkma caniniVallahi çok üzüldüm. Sinirim zıpladı mideme vurdu. Duş yaptım şimdi kendime geleyim diye.
Vallahi çok üzüldüm. Sinirim zıpladı mideme vurdu. Duş yaptım şimdi kendime geleyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?