- 13 Temmuz 2019
- 88
- 155
- 43
- Konu Sahibi Portakalcicegi00
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar yardımcı olmanızı istediğim konu şöyle ki ben de eşim de biraz dik kafaliyiz o ben bu evin erkegiyim benim sözüm çiğnenmesin kafasında ben de söylediği şey benim kafama yatarsa yaparim diyen tarafim. Ikimizde memuruz şark görevimizi yapiyoruz. Biraz da stresli bir şehirdeyiz. 1.5 aylik evliyiz 1 gun iyiysek 2 gun kavga gürültü. Birbirimize saygimiz kalmaz diye korkuyorum. Eminim her evlilikte ufak tefek tartismalar oluyordur .Siz evliliğinizin ilk zamanlari nasildiniz. Simdi nasilsiniz herkes ilk zamanlarin gürültülü gectiginden bahsediyor ama bu konu beni korkutuyor. Eşinizin isteklerine karşı nasılsınız bana fikir verebileceginiz konular varsa cok mutlu olurum. Ilk konum sadece tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.
Bizim evliğimizde hiç kavga gürültü olmadı ilk yılda bir kere belki olmuştur hatırlamıyorum o da karsılıklı atışma olmadı.Siz böyleyseniz şimdiden çocuktan sonra daha kötü olursunuz diye düşünüyorum.Çünkü çocuktan sonra sizin gibi çok kavga etmesekte birbirimize kızdıgımız seyler artmaya basladı bende çenemi tutamıyorum o an sakin kalamıyorumMerhaba bayanlar yardımcı olmanızı istediğim konu şöyle ki ben de eşim de biraz dik kafaliyiz o ben bu evin erkegiyim benim sözüm çiğnenmesin kafasında ben de söylediği şey benim kafama yatarsa yaparim diyen tarafim. Ikimizde memuruz şark görevimizi yapiyoruz. Biraz da stresli bir şehirdeyiz. 1.5 aylik evliyiz 1 gun iyiysek 2 gun kavga gürültü. Birbirimize saygimiz kalmaz diye korkuyorum. Eminim her evlilikte ufak tefek tartismalar oluyordur .Siz evliliğinizin ilk zamanlari nasildiniz. Simdi nasilsiniz herkes ilk zamanlarin gürültülü gectiginden bahsediyor ama bu konu beni korkutuyor. Eşinizin isteklerine karşı nasılsınız bana fikir verebileceginiz konular varsa cok mutlu olurum. Ilk konum sadece tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.
Evet mantikli olan bahsettiginiz sekilde tabi.kendimi bu yöne itecegim soylediklerimle çabucak ofkelendirebiliyorum. Uzun uzun da yazmışsınız çok teşekkür ederim. Mutluluğunuz bozulmasinİnatlaşarak evlilik olmuyor. Güç savaşına çevirmemek gerekiyor durumu. Bir karar verilecekse oturulup konuşulur, herkes fikrini söyler yeri gelir sen bilirsin canım, farketmez benim için de denebilir. Ne olacak ki? İlla tüm kararlar erkeğin mi olmak zorunda? Eşine bundan bahset uygun bir zamanda. Bu şekilde olsun istiyorum, kavga etmeyelim vs gibi.
Bizim evliliğimizden bahsetmek gerekirse eşim sabırlı kolay sinirlenmeyen biridir. Bir kez sinirli halini gördüm ilişkinin başında, elim ayağım titredi korkudan, beni öyle görünce kendine hep hakim oldu ondan sonra. Bende söylenen bir tipim 2-3 dakika bıdı bıdı kpnuşır sinirimi atarım sonra unuturum gider. İkimizde birbirimize anlayış gösteriyoruz. Onun sinirlenmeye başkadığını hissedersem hemen espri yaparım, oo aşkım sen sinirliyken çok yakışıklısın falan diye konuyu sapıtırım o da ya bırak ya derken gülüyo. Tartışmayı baştan önlüyorum. Ben sinirlenirsem o susar, ben konuşurum konuşurum. Hadi tatlı bişeyler yiyelim öyle konuşalım der. Yine espriler şakalar.
İlk 6 ay herkes birbirini tartıyor, tanımaya çalışıyor. Sonra düzeliyor yavaş yavaş.
Merhaba bayanlar yardımcı olmanızı istediğim konu şöyle ki ben de eşim de biraz dik kafaliyiz o ben bu evin erkegiyim benim sözüm çiğnenmesin kafasında ben de söylediği şey benim kafama yatarsa yaparim diyen tarafim. Ikimizde memuruz şark görevimizi yapiyoruz. Biraz da stresli bir şehirdeyiz. 1.5 aylik evliyiz 1 gun iyiysek 2 gun kavga gürültü. Birbirimize saygimiz kalmaz diye korkuyorum. Eminim her evlilikte ufak tefek tartismalar oluyordur .Siz evliliğinizin ilk zamanlari nasildiniz. Simdi nasilsiniz herkes ilk zamanlarin gürültülü gectiginden bahsediyor ama bu konu beni korkutuyor. Eşinizin isteklerine karşı nasılsınız bana fikir verebileceginiz konular varsa cok mutlu olurum. Ilk konum sadece tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.
Ne kadar az iletişim kurarsak o kadar iyi :))Sabah kahvaltilarinda ise gitmessek denk gelirsek uzun uzun sohbet ediyorum o salona tv izlemeye gider biraz yalandan yaninda oturuurm sonra hemen arkaya islerim varsa onlari hallederim.ev islerini asla aksatmam. Utu varsa utu camasir varsa camasir. Ondan bana yardim etmesinj istemem cunku iki is birden cikariyor. Yani o tv izlesin benim isime gelir. Alisveris market onda. Maddi okarakta evi o gecindiriyor. Yemek yerken sohbeti uzun tutuyorum. Haftada bir market alisverisine cikmisken disarda bi kahve iceriz. Ayda bir kahvaltiyi disarda ederiz. Canimiz sikilirsa yemegi disarda yeriz. Kaliteli zaman geciriyorum az geciriyorum. Yoksa ayni odada biraz fazla kaldimi camlar kapilar yer yerinden oynuyor. Ilk yil defalarca valiz topladim gidiyordum.cozumu boyle buldum.iyiyim.o salondayken hem kendi bakimlarimi yapiyorum cilt sac vs. Hemde islerimi. Kafam rahat valla.