Kavga gürültüyü en aza indirmek için tavsiyeleriniz.

Merhaba bayanlar yardımcı olmanızı istediğim konu şöyle ki ben de eşim de biraz dik kafaliyiz o ben bu evin erkegiyim benim sözüm çiğnenmesin kafasında ben de söylediği şey benim kafama yatarsa yaparim diyen tarafim. Ikimizde memuruz şark görevimizi yapiyoruz. Biraz da stresli bir şehirdeyiz. 1.5 aylik evliyiz 1 gun iyiysek 2 gun kavga gürültü. Birbirimize saygimiz kalmaz diye korkuyorum. Eminim her evlilikte ufak tefek tartismalar oluyordur .Siz evliliğinizin ilk zamanlari nasildiniz. Simdi nasilsiniz herkes ilk zamanlarin gürültülü gectiginden bahsediyor ama bu konu beni korkutuyor. Eşinizin isteklerine karşı nasılsınız bana fikir verebileceginiz konular varsa cok mutlu olurum. Ilk konum sadece tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.

Evliliğin ilk zamanları gürültülü geçer diye kim dediyse halt etmiş. İnsanların en mutlu, birbirine karşı en toleranslı, en anlayışlı olduğu zamandır evliliğin ilk bir yılı.

Bu kadar sık kavga ediyorsanız ortada ciddi bir problem vardır. Oturup konuşup sorunun temeline inmeye, asıl düğümü çözmeye çalışın.

Kendini ezdirme, onun isteklerine boyun egme. Kavgaysa kavga, küslükse küslük. Birbirinize hakaret etmeden tartisin mumkunse

Önceden senden beter nalet biriydim
Şimdi gayet uysal birine döndüm
Dikleşmek inatlaşmak dediğim olacak demek çok saçma geliyor
Düşünüyorumda neden yaptığımı ailem ve çevrem öyleymiş onları örnek almışım
Artık sakin cvp veriyorum bağırmıyorum
Küsmüyorum
Çok sinirlendiğimde yanından çıkıp gidiyorum (bunu herkeste yapıyorum) yapmazsam haklıyken haksız durumuna düşüyorum
Yatağımı kesinlikle ayırmıyorum artık
Cinselliği her kavgada red etmiyorum öfkeli davranmıyorum tabi yanaştığı zaman neye kırıldığımı söylüyorum ne yapması gerektiğini de

Salin, vallaha diyorum. Yenisemezsiniz, soyledikleriniz yarın oburgun hep önünüze gelir.
O yüzden he deyin, eşinizi terslemeyin. Kendi bildiginizi yapın ama yapıyorum diye bagirmayin. Kendi hayatiniza bakın.
Saygı bir kere gidince dönüşü çok zor ve sancılı. Yapmayın bunu kendinize

Back
X