kavga sırasında

x_muhendis_anne_x

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
276
232
18
günaydın kk üyeleri,
size kısacık bir soru soracağım. Eşiniz sizinle büyük bir kavga esnasında beyinsiz, adi, nankör, mal mal konuşma, anlayışın mı kıt vb. tarzda konuşur mu? İnsan sinirli olunca ne dediğini bilmiyo durumu mu bu, yoksa siz medeni insanlar gibi konuşarak kavga edebiliyo musunuz? Gerçekten merak ediyorum :KK43::KK43:

Kavga ederken ne dediğimizi bizde pek bilmeyiz ama hakaret tarzı değil de daha farklı olur tabi insandan insana değişir..

Erkeğin isterse en tahsillisi, dışarda en salon beyfendisi gibi görünenleri bile saydiklarindan daha kaba cümleler sarfediyor eşine..bu kişilikle de ilgili tabi ama..maalesef onlar konuşma adabı bakımından bizden daha fakir..sinirliyken ne söylediklerini duymuyorlar, sinirleri geçince de hiç bi şey olmamış gibiler..okul öncesi çağları hiç bitmiyorcasına..

Herkesin bakış açısı farklıdır ama bana göre evlilikte bu tarz hakaretler işin içine girdiyse geçmiş olsun.Sinirden söylendi lafını kabul etmiyorum ben.Herkese sinirlenebiliriz.Mesela işverenine sinirlenen insan bunları söylüyor mu hayır.Demekki ortada bir otokontrol var.O zaman eşine niye söylüyor???Karşısındakini kaybetmekten,incitmekten korkan insan laflarına sansürü de koyar.Evlilikte her türlü tartışma olur ama onur kırıcı laflar veya küfür varsa bence çatırdama başlamıştır.

Kavgalarımız zaman zaman yüksek sesli olabilir ama hakaret boyutuna geçmez, hatta eşim bana göre daha sakin yapılıdır sesini bile yükseltmez çoğu zaman.

25 yıllık evliyim.
Benim eşim de çabuk parlayan ve kızınca gözü bir şey görmeyen bir adamdır.
Biz de özellikle yeni evliyken çok tartıştık eşimle, üç de büyük kavgamız var.
Seslerin yükseldiği,kapıların çarpıldığı oldu
ama hiç böyle çirkin sözler duymadım,
kendim de söylemedim.
Eşime bir tartışma esnasında;
'şu anda gerçekten saçmalıyorsun' dedim,
tek kötü sayılabilecek sözüm budur,
buna çok alındı ve bir müddet bana mesafeli davrandı.
Uzun lafın kısası duyduğunuz sözleri, öfkeyle bağdaştırmak doğru gelmiyor bana.
İnsanda eşine karşı bir saygı ve otokontrol olmalı.
Eşinizin hem size saygısı hem de dilinin kemiği yok ne yazık ki.

bende tükendiğimi hissediyorum.. :KK43:

Erkekler, eslerini cepte gordukleri icin her turlu hoduklukte konusabiliyorlar.
Disarida yabanciyla konusurkende sanarsinki, ingiliz aksaniyla turkce konusuyor.
Uzmeyin kendinizi, konusmaya calisin anlamiyordur buyuk ihtimallede, kotu soz sahibine aittir diyin, en olmadi bir cinnet ani bir cok seyi cozer, umarim duzelir.

günaydın kk üyeleri,
size kısacık bir soru soracağım. Eşiniz sizinle büyük bir kavga esnasında beyinsiz, adi, nankör, mal mal konuşma, anlayışın mı kıt vb. tarzda konuşur mu? İnsan sinirli olunca ne dediğini bilmiyo durumu mu bu, yoksa siz medeni insanlar gibi konuşarak kavga edebiliyo musunuz? Gerçekten merak ediyorum :KK43::KK43:
Nadir olsa da bu yazılanlardzn nankör dedim sanki:( ama ben demeden eşim bana dememiştir. (Çok çirkin bir laf ama Üzerimde çok yük var)

Eşimle 16 yıldır birlikteyiz, ne kadar sinirlenip sesimizi yükseltsek de asla bu kelimeleri kullanmadık kullanmayız da. İnsanın karakteri neyse odur, ben sinirliyken ağzımdan çıktı olayına inanmıyorum.

Yazdığınız kelimeleri eşime en kızgın olduğum anda aklımdan bile geçirmem, olur da dile getiririm diye

Aşırı çok sevdiğim ve saygı duyduğum insan, aşırı zeki ve çok genç profesör olan Oktay Sinanoğlu bile karısına bu şekilde davrandığında çok üzülmüştüm. Allah sakin yumuşak huylu insanlarla karşılaştırsın.

Aşırı çok sevdiğim ve saygı duyduğum insan, aşırı zeki ve çok genç profesör olan Oktay Sinanoğlu bile karısına bu şekilde davrandığında çok üzülmüştüm. Allah sakin yumuşak huylu insanlarla karşılaştırsın.

Ay o eşi mi? Hem de durduk yere böyle hakaret etmesi çok çirkin, kavga sırasında neler dediğini düşünemiyorum.

Bu arada sinirli anında bile herkes çok kontrollüymüş, imrendim valla. Kendime çeki düzen vermem gerek. Ben evli değilim, ama sinrimi çok taşıran aileden birisine bi dunkoff kesin patlatırım sanırım. :D

Video bende açılmıyor,profesörü de hiç tanımıyorum da insanları eğitimleri ile değil karakterleri ile değerlendirmeli derim.

günaydın kk üyeleri,
Herşey söylenebilir sinir anında.Tabii daha dikkatli olunmalı bana göre sonradan geri alamıyoruz sonuçta söylenenleri.

günaydın kk üyeleri,
Ben eşimden bir bağırma bir hakaret duymadım Ama babam yapardı. Anneme hep hakaret ederdi aşağılardı. Devamlı yapardı bunu. Daha yeni boşandılar. Babam bin pişman annem ise mutlu. Ama iş işten geçti. Hakaret tüm duyguları bitiriyor

Back
X