Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta oldu. Ne aradı ne sordu. Sence bu süre yetersiz miseviyodur, sadece kendini vazgeçilmez sanıyodur. yokluğunla terbiye etmelisin.
Arama sakın bitsin bitecekse de2 hafta oldu. Ne aradı ne sordu. Sence bu süre yetersiz mi![]()
Kavga ettikten sonra günlerce aramayan erkek sevmiyor mudur? Suçlu kendisi olduğu halde aramamaktadır.
2 haftadır ne arama ne mesaj yok canım.Çok inattır. Böyle inat görmedimkafam karıştı her şey olabilir. yani bazıları inatçıdır aramaz sevse de bazıları da sevmediği için aramaz.
2 haftadır ne arama ne mesaj yok canım.Çok inattır. Böyle inat görmedim
Ben onu aradığımda biliyordum senin bana döneceğini diyorsevdiğine eminsen sen adım atsana canım
Ben onu aradığımda biliyordum senin bana döneceğini diyor![]()
Bütün gün telefonlarıma cevap vermemişti. Ben de çok merak ettim. Bana nerde ne yapacağına dair bir bilgi de vermemişti. Sonra özür falan da dilemedi kalktı beni suçladı. Sen beni sürekli arıyorsun dedi.hım... neden kavga ettiniz peki?
Bütün gün telefonlarıma cevap vermemişti. Ben de çok merak ettim. Bana nerde ne yapacağına dair bir bilgi de vermemişti. Sonra özür falan da dilemedi kalktı beni suçladı. Sen beni sürekli arıyorsun dedi.
Ama resmen bir hiçmişim gibi davrandı canımooo bu çok sıkılmış be canım şuan eminim keyfini sürüyordur rahatlığın, bazı erkekler gelemez böyle sıkmaya seni anlıyorum aslında kadınsal iç güdüler bana normal de geliyor ama bence en azından sonlandırmak için görüş.
Ama resmen bir hiçmişim gibi davrandı canım
Hatalı olduğu halde tek mesaj yazmadı bana. Böyle bitirdi demek ki. Artık dönmez de.
Belki dedönmesin boşver canım hayırlısı buymuş.