• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Kavga ettikten sonra günlerce aramayan erkek sevmiyor mudur? Suçlu kendisi olduğu halde aramamaktadır.

hım... neden kavga ettiniz peki?
Bütün gün telefonlarıma cevap vermemişti. Ben de çok merak ettim. Bana nerde ne yapacağına dair bir bilgi de vermemişti. Sonra özür falan da dilemedi kalktı beni suçladı. Sen beni sürekli arıyorsun dedi.

Bütün gün telefonlarıma cevap vermemişti. Ben de çok merak ettim. Bana nerde ne yapacağına dair bir bilgi de vermemişti. Sonra özür falan da dilemedi kalktı beni suçladı. Sen beni sürekli arıyorsun dedi.

ooo bu çok sıkılmış be canım şuan eminim keyfini sürüyordur rahatlığın, bazı erkekler gelemez böyle sıkmaya seni anlıyorum aslında kadınsal iç güdüler bana normal de geliyor ama bence en azından sonlandırmak için görüş.

ooo bu çok sıkılmış be canım şuan eminim keyfini sürüyordur rahatlığın, bazı erkekler gelemez böyle sıkmaya seni anlıyorum aslında kadınsal iç güdüler bana normal de geliyor ama bence en azından sonlandırmak için görüş.
Ama resmen bir hiçmişim gibi davrandı canım :(
Hatalı olduğu halde tek mesaj yazmadı bana. Böyle bitirdi demek ki. Artık dönmez de.

Çok da düşünme bence, aramazsa aramasın, sonra pişman olan o olacaktır ama iş işten de geçecektir emin ol..
Aşk ve ayrılık konusunda şöyle bir yazım mevcut:
Umarım işine yarar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X