kavga sonrası....

orkide_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
1.237
20
0
Malatya
kızlar sizinde böyle oluyormu, yoksa bende bir anormallik mi var????
ya ben eşimle kavga ettiğim zaman genelde o akşamsa baya bir geriliyorum... yatağa geçince o gece kabuslar görüyorum, gece sürekli kalkıyorum, dönerken bile uyanıyorum..çok huzursuz uyanıyorum.. sabah kalkıncada üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum.yüzüm mahkeme duvarı gibi oluyor. ve o şekilde uyudugumdan dolayı genelde kavga sonrası günde yüzüm suratım çok asık oluyor.. kendimi çok yıpratıyorum heralde ondan,,,sorunu halletsek bile ben o şekilde uyuyorum ve kalkıyorum..
ben ertesi güne farklı şekilde uyanmak istiyorum, ama nasıll

Son düzenleme:
karı koca arasına şeytan giriyor derler ya o gece uyutmuyor sizi.karabasan gibi oluyor.bende yaşadım böyle bişey.o yüzden küs uyumamaya çalışın dicem ama sorun hallolsa bile aynıyım diyosunuz.demekki etkisinde kalıyorsunuz olayın.kafanızı dağıtcak bişeyle uğraşın gece yatmadan.veya geç uyuyun deliksiz uyuyun.yada sakinleştirici çay falan bişeyler için öyle uyuyun

Kendinizi motive etmeniz lazim. İs sizde bitiyor yani.

Kafanizda kavganizi dusunerek yasatmayin tekrar tekrar, barismaniza odaklanin.

Hassas bir yapiniz var belli. Kendinizi manevi olarak korumaya aldiginizi dusunun ki hic kimse sizi uzemesin.

Malesef bu bende de oluyor. Aslında pek takmamak gerek ama bu bende mümkün değil. Sabaha kadar neden şu şekilde davranmıyor vs. diye kafama takıyorum. Sabahta suratım asık oluyor istemeden.

mesela eşim uyumaya gitmişsse bende biraz tv izleyip öyle gidiyorum yatağa, uyuyamayınca evde karanlıkta bir 2 tur atıyorum, pencereyi açıyorum, kapatıyorum...konsantre olamıyorum uyumaya, zaten uyusamda o gecem berbat geçiyor

ben kavgadan sonra hiç uyumuyorumki, intikam planları yapıyorum
bu arada onuda uyutmuyorum

demekki içinizde tam olarak barışmıyorsunuz..kavgalardan sonra barış sinyalleri verdiğinizde,eşinize sıkı sıkı sarılın..kırgınlıklarınızı dile getirmeden mutlu olduğunuz dakikaları düşünün..

hiç kavga etmedik ama ailesi yüzünden tartışmalarımız benim çıldırmışlığım vardır. genelde gider yatak odasına küserim konuşmam hiç. en fazla saat dayanır gelir özür diler ailesinin yaptıkalrına bişey yapamadığını söyler ama ben genede alttan almam zaten dolmşum bir ağlarım :))) ondan sonra barış imzalanır sarılıp yatarız felan. aslında fazla uzatmamak lazım birde kim sinirliyse dieğri üzerine gitmemeli bence yoksa çok çok büyüyor bazen alttan almakta fayda var.

ben kavgadan sonra hiç uyumuyorumki, intikam planları yapıyorum
bu arada onuda uyutmuyorum
zaten odaya gittigimde horul horul uyuyor buluyorum...bende ses falan çıkarıyorum,ışıkları falan bahaneyle bir kaç kez açıyorum, yatakta dönerken baya bir tepiniyorumki depprem etkisi olsun uyandırmaya çalışıyorum bende..

Son düzenleme:
Hep derler ya eşinle yatağa küs girmeyeceksin diye sanırım sebeplerden biri de bu olmalı... Ben evli arkadaşlarımdan biliyorum bana verilen tavsiye hep bu oldu tabi ettiğiniz kavganın sebebiyle de alakalı, bazı durumlar için zor olabilir sanırım ne biliyim eşin seni üzsün kırsın sonrada yatağa küs girme...Of bu evlilik zor görünmeye başladı

İlk zamanlar bende öyleydim. En ufak birşeyde kendimi hırpalayıp onuda iki gün boyunca üzüyordum boş yere.

Sonra baktım ki fazla bartıyorum Şimdi sinirliyken konuşmuyorum, sinirim geçince güzel güzel konuşuyorum. Eşim uysaldır zaten

O yüzden artık herşey daha güzel , çok şükür

benim eşimde numaradan horluyor da ben yemiyorum, zaten fırsat vermiyorum
uyusada ayaklarımla itekliyorum onu yataktan
yastığı yüzüne koyuyorum
yastık tüyünü burnuna sokuyorum

benim eşimde numaradan horluyor da ben yemiyorum, zaten fırsat vermiyorum
uyusada ayaklarımla itekliyorum onu yataktan
yastığı yüzüne koyuyorum
yastık tüyünü burnuna sokuyorum

ohh iyi yapıyosun madem biz uyuyamıyoruz, bu erkekleri uyutmamak lazım....

Bende senin gibiyim maalesef... O yüzden akşam tartışmış isek konuşup sorunu halletmeden uyumaya çalışmıyorum zaten eşimde uyumuyor tartıştığımız zaman Biz küs yatağa girmemeye söz verdik

sinirliyken kendimi tutamıyorum, bazen içimden saymaya başlıyorum.. en fazla 5 e kadar sayıyorum. sonra sayıpta kendimimi kandıracam diyip başlıyorum yine kavgaya.. size bravo valla

biz kavga ettiğimizde eşim hemen uyumaya kaçıyor
kurtulacağını zannediyor.. ama cümbüş daha yeni başlıyor

bi keresinde uyumasını bekledim sonra kafasına bi sürahi dolusu suyu boşalttım
hiç beklemiyordu
oda kovayı doldurdu bi kova suyu kafama döktü

yatak sırılsıklam olmuştu
sonra oturma odasında tek kişilik üçlü koltukta yatmıştık, bacaklarımı bacaklarıyla tutuyordu, kollarımıda koltuk altlarına sokmuştu hareket etmiyim, birşey yapmiyim ona diye, bende sırf nefes alamasın diye onun yüzüne nefes alıp veriyordum öhööö öhööööö diye, kısa zamanda bunaldı bıraktı beni. ama rahat rahat uyudum çünkü kurtlarımı dökmüştüm.

Uyuyan insana su dökülür mü kız... Yaşlı insanlar kafayı bozar uyuyan insana su dökülürse derler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…