- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
ama çok sinirliydim
zaten numaradan uyuyordu
Ay allahım... Adamcağız haklıysa bile tartıştığına pişman olmuştur :18::18::18:
neden kavga ettiğimizide hatırlamıyorum ki
sinirliyken kendimi tutamıyorum, bazen içimden saymaya başlıyorum.. en fazla 5 e kadar sayıyorum. sonra sayıpta kendimimi kandıracam diyip başlıyorum yine kavgaya.. size bravo valla
Adamcağız başına yediği su ile kaldı yani
ama çok sinirliydim
zaten numaradan uyuyordu
Ay allahım... Adamcağız haklıysa bile tartıştığına pişman olmuştur :18::18::18:
zaten haklıysan bile tartışmaya pişman edeceksinki, bir daha tartışacak tek kelime etmesin, tartışırsa olacakları tahmin etsin
kız yoksa bu erkekler numaradan uyuma talidimi yapıyor, dur ben bi dahakine dikkat edeyim,,,
Senin tarafından böyle görünüyordur tabi
benim eşimde numaradan horluyor da ben yemiyorum, zaten fırsat vermiyorum
uyusada ayaklarımla itekliyorum onu yataktan
yastığı yüzüne koyuyorum
yastık tüyünü burnuna sokuyorum
hahahahaha cok tatlisin sen
benim arkadasımın kayınvalşdesiyle kayınpederi kavga ettiğinde ev de hayat dururmuş, ne yemek, ne çamaşır ne bulaşık ... kadında alnına bir yazma bağlayıp aahhhhhh ahhhhh hastayım, başım agrıyor diyip inlermiş...bazen günlerce sürermiş.... arkadasım kayınvalidesine hiç birşey bişey söyleyemezmiş.... adam yalvarırmış gelinine.....
kızım elini ayagını öpeyim kaynanana bişey deme, kızım nolur onu sinirlendirme.....yoksa düzen alt üst oluyor bu evde diyormuş...
kadından evde herkes korkuyormuş bu yüzden. poh pohlamalar had safhadaymıs. kadın baya bir uzatıyormuş yani..
Allah geline sabır versin... O ne ya öyle :18::18::18:
oo bayılıyooooooo
Hangi anlamda???????
Şaka tabi...
Ben de sana bayılıyorummmm.
bazen diyorumki duş alayım,vücudum rahatlar..kavgadan sonra romantik komedi tadında filmler izle... bunlar bilinç altını hafifletir. seni rahatlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?