kavga sonrası....

sinirliyken kendimi tutamıyorum, bazen içimden saymaya başlıyorum.. en fazla 5 e kadar sayıyorum. sonra sayıpta kendimimi kandıracam diyip başlıyorum yine kavgaya.. size bravo valla

Teşekkür ederim. Bende öyleydim ve kolay kolayda bırakamadım bu huyumu.

Eşimi üzmeye kıyamadım , sonra bi de baktım gerçekten ben abartıyomuşum şimdi bende böyle daha huzurluyum.

Hiç birşey demeden azcık uzan gözünü kapat sakinleş aradan biraz aman geçsin sonra konuş, tartışası bile gelmiyo insanın . Tavsiye ederim.

benim arkadasımın kayınvalşdesiyle kayınpederi kavga ettiğinde ev de hayat dururmuş, ne yemek, ne çamaşır ne bulaşık ... kadında alnına bir yazma bağlayıp aahhhhhh ahhhhh hastayım, başım agrıyor diyip inlermiş...bazen günlerce sürermiş.... arkadasım kayınvalidesine hiç birşey bişey söyleyemezmiş.... adam yalvarırmış gelinine.....
kızım elini ayagını öpeyim kaynanana bişey deme, kızım nolur onu sinirlendirme.....yoksa düzen alt üst oluyor bu evde diyormuş...
kadından evde herkes korkuyormuş bu yüzden. poh pohlamalar had safhadaymıs. kadın baya bir uzatıyormuş yani..

Allah geline sabır versin... O ne ya öyle :18::18::18:

kavgadan sonra romantik komedi tadında filmler izle... bunlar bilinç altını hafifletir. seni rahatlatır.

benim de eski erkek arkadaşımla bu sorunumuz oluyordu
ben kavga etmişken bütün gece ağlarım gözlerim şişer uyuyamam
o bütün gece uyur zerre takmazdı kafaya
keşke ben de öyle olabilseydim, çok hırpaladım son zamanlarda kendimi
amaaan ilişki bitti kavga bitti huzur geldi yaa

kavgadan sonra romantik komedi tadında filmler izle... bunlar bilinç altını hafifletir. seni rahatlatır.
bazen diyorumki duş alayım,vücudum rahatlar..
sanırım kendimi rahatlatmak için hiç birşey yapmıyorum o yüzden böyle oluyor.. içimden hiç birşey yapmak gelmiyor ozamanlarda...
ama bayanlar alternatif verdikçe deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…