Eşiniz baya tehlikeli sularda yuzuyor. Boyle konusmayarak, yatak ayirarak, inatcilik yaparak üstün gelemez, evlilik boyle birsey degil. Anca birbirinizi yipratirsiniz ve zamanla evliliginiz çatirdamaya başlar haberin olsun.
Tartisma illa ki olabilir ama konusmama olayini en fazla 2 saat filan yaparsin ve yatak filan ayrilmaz. Oyle ertesi gune sarkan küslükler bana normal gelmiyor ve boyle yapmaya devam ederse zamanla cekilmez olur.
Her kavgada ayagina gitmek biyerden sonra sana da zor gelecek.
İlk kez böyle ertesi güne sarktı kavgamız. 11 senedir gece uyumadan halledip öyle uyurduk. Evliliğimizde de küçük bir kaç sey oldu ama üzerine bile konuşmadan sarıldık uyuduk.
Resmen suratın kapıyı çarptım diye gurur yapıyor. Kendi yaptıkları ne olacak. Bunu hiç düşünmüyor.
4 aylik evli degil miydin? Gerinkalan 11 yili birlikte yasayarak mi gecirdiniz?
Asilmayacak küs uyunacak bir mevzu da yok ustelik bilemedim.
Bence daha fazla eşiniz beyin bu tavırlarını alttan almayın. Size küsün demiyorum ama peşinden yattığı odaya gitmeyin, siz olmanız gereken yerde normal tavırda olun. Öyle bunlar daha iyi günlerin diye sizi tehdit etmesi de çok yanlış.
İlk tartışmada yatak ayıran adam zamanla daha fazlasını yapabilir, sizde her zaman gönül alan tarafta olmak zorunda kalırsınız ki siz haksız bile değilsiniz tartıştığınız konuda.
Yok liseden beri beraberiz. 5 senesi farklı şehirde, 3.5 senesi nişanlılık idi. Diğerlerinde de normal sevgililik modu işte. Ama evlendiğimizde şaşırtmadı evlendiğiö adam bana yıllarca kendini yanlış anlatmış hissiyatına kapılmadım hiç. O açıdan çok şükür. Son bir aydı annesinin bana söyledikleri yüzünden çok başının etini yedin biliyorum bence onun genel tepkisini böyle veriyor ama o da kendi yaptığını görmüyor.
Küsen konuyu uzatan kinci erkek bana çok itici geliyor.
Zamanında kocasının başını, ailesiyle ilgili oldukca şişirmis bunun zararını da o zaman için görmüş biri olarak, sürekli söylenmekten, ağlayıp sizlanmaktan vazgeçin derim. Siz zaten kayınvalidenize gerekli cevapları verebilen birisiniz konularınızdan gördüğüm. Kendiniz konuşun, bildiğinizi yapın, biraz daha net olun ama eşinize sürekli annesini şikayet etmeyin.Öyle haklısınız. Son 1 aydır çok başının etini yedin annesi benimle konuştuğundan beri, çok ağladım zırladım. Sen beni anladıysan bu konuyu kapatıyorum dediğim 2.haftada annesi bu defa onunla konuştu 2 hafta da öyle geçti. Onun patlamasını bu şekilde yapıyor. Ama haksız değilim dediğiniz gibi kendi yaptığını görmüyor
Evlilik başka sevgililik başka, sevgiliyken kavga edip telefonda gönül almaya benzemez pek, benim eşim de evlenince degismedi ama sevgiliyken olan sorunlarla evlenince olanlar farkli oluyor ve asil mesele ayni eve girince basliyor zaten.
O yuzden 11 yilda ilk kez olarak bakmak dogru degil. Daha 4 aylik evlisiniz ve ettiginiz ilk buyuk kavgada yatak ayirip konusmuyor. Bu sıkıntili bir davraniş haline gelebilir zamanla, aliskanlik haline getirmemesi icin iyi bir konusma yapmak lazim.
Bu sefer siz gittiniz yanina ama baska kavgalarda da nasilsa geliyorsunuz diye ayni davranislara girebilir.
Burçlardan pek anlamam bilmiyorum.Benimki Aslan ama kedi gibidir mesela :) Küsen erkek fobim var demekki iyi ki bir akreple evlenmemişim :)Adam akrep burcu kinci olmasını o yüzden o kadar doğal karşılıyorum ki.
Burçlardan pek anlamam bilmiyorum.Benimki Aslan ama kedi gibidir mesela :) Küsen erkek fobim var demekki iyi ki bir akreple evlenmemişim :)
Sevgiliyken tabi daha farklı sorunlar oluyor ama onun kavga ediş şekli değişmedi yiğidi öldürüp hakkını yemeyim. Ben çok yükseldim ilk kez suratına kapı çarpıp böyle bağırdım. O başka bir yüzümü gördüğünü söyledi. Bi sakinleşsin ortalık konuşuruz inşallah.
5 bucuk senelik evliyim. Benim de eşime sesim yukselmiştir illa ki, ilk yil ozellikle bikac saglam tartismamiz oldu ama bu 5 bucuk yillik evlilikte hicbir zaman yatak ayirma, küslük olmadi.
Sizin kavgada da uzatilacak birsey goremedim ben, yine de eşinizin tamamen hakli oldugunu dusunuyorsaniz özür dileyip kendinizi affettirmeye calisin madem.
Peki fare var mı gerçekten??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?