- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.987
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Yerinizde olsam ilişkimi bu denli yormazdımNişanlımla bir nedenden dolayı kavga ettik sebebini uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten sorunu da dolaylı yoldan etkiliyor. Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi. Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum
Nişanlımla bir nedenden dolayı kavga ettik sebebini uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten sorunu da dolaylı yoldan etkiliyor. Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi. Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum
Geldi benimkiNişanlımla bir nedenden dolayı kavga ettik sebebini uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten sorunu da dolaylı yoldan etkiliyor. Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi. Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum
Kızın kıyafetine müdahale edilmesi normal değil.Yerinizde olsam ilişkimi bu denli yormazdım
Hayır abartmıyorsun insanlar sinirli iken gerçek karakteri ortaya çıkarNişanlımla bir nedenden dolayı kavga ettik sebebini uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten sorunu da dolaylı yoldan etkiliyor. Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi. Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum
Balık baştan kokuyor. Yol yakinken dön bence. Buna benzer bir olayı herhangi bir kadın yazsa nasıl tepki vereceğini düşün aynısını uygula.Nişanlımla bir nedenden dolayı kavga ettik sebebini uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten sorunu da dolaylı yoldan etkiliyor. Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi. Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum
Yani? Sizce karışma hakkı var mı? Normal bir şey gibi söylemişsiniz ama bence normal değil asla.Geldi benimkiGiyime genel olarak bazı erkekler müdahale ediyor. Yani siz direkt çok keskin olarak böyle birşey söylemişsiniz bence sizin söyleminiz yanlış olmuş. Ne giymenize kızıyor mesela?
Çok açık giyinen biri değilim ve beni böyle görüp beğendi. Müdahale etmeye hakkı yok diye düşünüyorum. Neyse bunu aştık gibi mesele söylediği cümle.Geldi benimkiGiyime genel olarak bazı erkekler müdahale ediyor. Yani siz direkt çok keskin olarak böyle birşey söylemişsiniz bence sizin söyleminiz yanlış olmuş. Ne giymenize kızıyor mesela?
Aynen öyle oluyor kimse kimseyi değiştiremez ama bizim kültürümüzde işte evlenince karısı /kocası adam eder vs vs diye saçma bir düşünce mevcutSevgili/eş olalımda kadının giyimini, erkeğin huyunu değiştiririm ölümüne kapışır.
Kadını minili görüp, beğenir sonra karışır. Erkek ise sosyaldir örneğin, kadın der ki bunu eve kapatırım.
E ne diye onlasın o zaman? Sen zaten ilk gördüğün haline tav olmadın mı? Sonra işte böyle savaş çıkıyor.
Giderse gitsin, ona ne??
Yani normallik kişiye göre değişir. Bende bekarken açık giyiyordum. Eşime çok aşıktım, o zaman sevgiliyken bana giyme diyordu. Şort,etek vs. Evlendik hala devam. Ben eşime aşıktım o yüzden takılmadım çok. Dediğim gibi kisiden kisiye degisir bu. Bence konu sahibi beyenmiyorsan kapı orada dememeliydi. Daha uygun dille söylenebilir.Yani? Sizce karışma hakkı var mı? Normal bir şey gibi söylemişsiniz ama bence normal değil asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?