Kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.988
528
Nişanlımla bir nedenden dolayı kavga ettik sebebini uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten sorunu da dolaylı yoldan etkiliyor. Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi. Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum

Ben açık giyinen birisiyim. Atlet, şort, crop vs. Eşim bu şekilde gördü ve en başında "Senin ne giydiğine karışmıyorum. Sadece köyde izindeyken daha kapalı (tshirt, pantolon) Bir de emniyet binasına çok dekolte ile gelme dedi.

Köyde açık giymek zaten abes kaçar o kadar suyunu çıkarmaya gerek yok. Emniyet binasıda malum sebeplerden.

Bunun dışında karışmaz ve diğer istekleri makul olunca kabul ettim. Aksi halde yol verirdim en başında.

Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti.
Şimdi bende kimseyi kıyafetime karıştırtmam ama seb o karıştığında çok keskin bir cevap vermişsin. Belkide onunda ağrına gittiği için böyle cevap vermiştir. Keşke daha sakin cevap verseydin iş buralara gelmeseydi. Şuan nasılsınız?

Şimdi bende kimseyi kıyafetime karıştırtmam ama seb o karıştığında çok keskin bir cevap vermişsin. Belkide onunda ağrına gittiği için böyle cevap vermiştir. Keşke daha sakin cevap verseydin iş buralara gelmeseydi. Şuan nasılsınız?
Kırıldığım için yüz vermiyorum.

Giyiminize nasıl karışıyor? Açık ya da kapalı olmasına mı yoksa güzel değil gibi mi? Mesela benim kocam kendisine kafasına göre bir çorap bile alamaz, ben almazsam asla beğenmiyorum :KK45:

Giyiminize nasıl karışıyor? Açık ya da kapalı olmasına mı yoksa güzel değil gibi mi? Mesela benim kocam kendisine kafasına göre bir çorap bile alamaz, ben almazsam asla beğenmiyorum :KK45:
Mesela yırtmaçlı giydirmek istemiyor askılı giydirmek istemiyor

Allah Allah. Sizi böyle görüp tanımadı mı? Neden eski köye yeni adet getiriyormuş?
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben giyerim dedim tamam dedi. Ailemin yaninda dikkat etmeni istiyorum sadece dedi. Ona da eyvallah. Aslında söylediği cümleye kırıldım

Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi.

Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum
Kuzucum, ara ara da olsa giyimine karışması benim için soru işareti, bugün alttan aldı ama ya evlenince🙄

Kavgada söylenen söze gelince, hakaret küfür aşağılama, şerefe namusa laf atılmadığı sürece o anın hararetiyle söylenen sonradan toparlanabilecek laflara takılmam ben, ki sen de kapı orada demişsin o da sana demiş, sinirler gergin tartışma soğumamış aksine devam etmiş anlık öfkeyle söylenmiş bir lafa takılmamalı, bilmiyorum ben mi odunsuyum lakin kimse bulunmaz değildir lafı çok ağır bir laf değil aksine doğru da bir laf, nişanlın da bulunmaz değil, en özel insanı bile arada kırabiliriz ki evlenince göreceksin bazen bir kavga anında en sevdiğimiz en boğmak istediğimiz insan olabiliyor.

Kuzucum, ara ara da olsa giyimine karışması benim için soru işareti, bugün alttan aldı ama ya evlenince🙄

Kavgada söylenen söze gelince, hakaret küfür aşağılama, şerefe namusa laf atılmadığı sürece o anın hararetiyle söylenen sonradan toparlanabilecek laflara takılmam ben, ki sen de kapı orada demişsin o da sana demiş, sinirler gergin tartışma soğumamış aksine devam etmiş anlık öfkeyle söylenmiş bir lafa takılmamalı, bilmiyorum ben mi odunsuyum lakin kimse bulunmaz değildir lafı çok ağır bir laf değil aksine doğru da bir laf, nişanlın da bulunmaz değil, en özel insanı bile arada kırabiliriz ki evlenince göreceksin bazen bir kavga anında en sevdiğimiz en boğmak istediğimiz insan olabiliyor.
Ben şimdiden bazen boğasım geliyor. Bir zamanlar sen bana nasıl baktın diyen herifin kimse bulunmaz değil demeye kadar şişen egosunun altında ne yatıyor onu merak ediyorum.

Sevgili nickyok,
Sinirli anlarımızda bazen farkına varmadan ileri gidebiliyoruz. Amacımız karşımızdaki insanı incitip susturmak olduğu için. Esas sorun bence kıyafet problemi. Sen bununla yaşamak istiyor musun?

Kıyafete karışmak kıskançlık göstergesi değil bana göre,hafif kıskançlık ilişkide güzel şeyler kimine göre olabilir ama bu kıyafet konusu bence başka bir durum canım.

Çok açık giyinen biri değilim ve beni böyle görüp beğendi. Müdahale etmeye hakkı yok diye düşünüyorum. Neyse bunu aştık gibi mesele söylediği cümle.
Erkeklerin kafa farklı çalışıyor ya. Böyle gördüm böyle beğendim ama neden istediğim gibi şekillendirmeyeyim olarak çalışıyor çoğunun kafası. Nişanlının yaptığı hoş değil. Dediği lafta hoş değil ama öncesinde beğenmeyene kapı orada diyerek nişanlının dediği lafın bir benzerini sen etmişsin zaten. O da altta kalmamak için böyle demiştir bence.

kimse bulunmaz değildir lafı çok ağır bir laf değil aksine doğru da bir laf

Valla ablacım, mantıkla bakarsan %100 doğru ama sevdiğin birinin ağzından çıkınca %100 ölümcül bir laf. İnsna aşık olunca kimseyi gözü gçrmez, gerekirse gözden çıkarırım gidersin demek net şekilde sevmiyorum demektir , aşkından ölmüyorum başkasına yarın bakarım demektir. Mantığın olduğu yerde aşk yoktur. KOnu sahibesi kırılmakta haklı, bu noktadan sonra devam etmek çok zor olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X