canım bazen bana da olur böyle. eskiden olan bir şeyi takarım ya da bencil yanıma denk gelir. sen de üstüne gitmezsen sana ulaşır bir süre sonra zaten
Çook olumsuz bir yorum gibi gelebilir ama başka biri olabilir gibi geliyor.
canım eğer bugünkü 1 saatlik buluşmanızda ters bir şey olduysa ona kızmış olabilir diye düşündüm eğer ondan öncesinde normal davranıyorsa. neye kızdığını sorsana açık açık niye böyle yaptığını.. ne saçma bu erkekler yaa :)))
ßanada durup dururken böyle davranmasının sebebi soğumuş olabilme ihtimali gibi geldi... Çok ilgiden sıkılmış olabilir biraz kendini geri çek arama sorma bakalım ne yapacak :26:
sevgilimle en son geçen çarşamba buluşmuştuk bugünde 1 saat kadar buluştuk ama yarında çıkarım dedim cuma çık dedi işin mi var dedim yok dedi sonradanda pazartesi okulda görüşürüz dedi. şimdi konuşurken birden kavga çıktı neye uğradığımı anlamadım buluşçaz mı dedim istemiorum bişeye sinirlendim ama bilmiorum buluşmayalım pazartesi görüşürüz dio neden böyle oldu kiçok mu ilgi gösterdim çok mu sevdimde o bunaldı anlamıorum herşey yolundayken birden şimdi böyle olması nie
cnm bikaç gün kendi haline bırak ..Zaten 1 haftaya foyası çıkar meydana...Derdini anlarsın o zaman.Ama sen hiç üstüne gitme arama.
kavga deyince levyeyi kaptım geldim hani nerede
bilmiyorum artık ne yapmaya çalışıyor. bi yandan onun hayatıda zor babası hasta ama hiç böyle davranmazdı aksine bana daha yakınlaşırdı ama dünden sonra aramızda kocaman buz dağı oldu :S
hiç birşey yokken mi çıkardı kavgayı yoksa senmi bunalttın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?