- Konu Sahibi *Kus-Yuvasi*
-
canım benimde eşim ailesine kızdığında genelde hırsını çıkarmak için bana çatar nedeni ise babasının ve annesinin onu çok baskı altında büyütmüş olmaları düşünsene adam gelmiş 30 yaşına hala babası senden bi b..k olmaz diyor benim yanımda..cevap verse dahada beterlerini işitecek..doluyor doluyor bana patlıyor çünkü biliyorki her anında onun yanındayım aslında bir tür sığınma şekli gibi psikolojik yani.. aileme laf söylesem günlerce canımı yiycekler o benim eşim anlar tavrı aslında...yanlış bişey hoş değil tabiiki ..sen kendini ele al annen yada baban seni çok kızdırdı deli ettiler genede bağırıp çağıramıyorsun belki o an yapabildiğin çıkıp gitmek sırası geliyor biz bile hırsımızı o an çocuklarımıza gereksiz yere bağırarak yada eşimize surat asarak çıkartabiliyoruz...belkide eşinin benim eşim gibi bir sorunu vardır.ne yap ne et muhakkak sana bağırmasının altında yatan sebebi bulmaya çalış derim.. .sonuca göre karar ver ve tavrını ona göre al derim
Ay aynı benımkı.oda sağa kızar sola kızar gelır bana patlar.Eğer cok ağır konusmuyosa bırak konussun,haddını aşıyosa karsılık ver.Milletın yüzünden ben laf cekemem valla,artık akıllandım öyle yapıyrum ben.
bence esiniz size bu sekilde davrandiktan sonra bunlari kafaya takmamak icin degil, esinizin size bu sekilde davranmamasi icin teknik aramak gerek... eger esinizin baska seylere kizip sizi ezmesine izin verirseniz yasaminiz bir müddet sonra cekilmez olur... önce saygi, sonra aradan cekilir...
öncelikle esinize sakin bir günde bu davranisinin sizi ne kadar kirdigini anlatin... anlamasini saglayin. yoksa bir ömür gün be gün kisiliginizin ayaklar altina alinmasini kaldirabilir misiniz?
sorunları büyütmeme, kafayı takmama yönteminden önce eşinizin hırsını sizden çıkarmaktan vazgeçirme yöntemi aramalısınız bence..
eşiniz hem suçlu hem güçlü, hem de alttan almaya çalışan sizsiniz.
dizinin dibine oturur onu dinlerim...o anlatır ben hiçbişey demeden dinlerim sadece mimiklerimle belli ederim dinlediğimi hiç karışmam...kızar sinirlenir bizimkilere gelir mevzu bana gelir hiç oralı olmam...bir yandan da elini falan tutarım olmadı masaj yaparım çaktırmadan...sakinleşir biraz...sonrada acıktınmı bişey istermisin gibi konuyu değiştiririm geçer gider...benim yöntemim bu sengözlerimebaksanab
dizinin dibine oturur onu dinlerim...o anlatır ben hiçbişey demeden dinlerim sadece mimiklerimle belli ederim dinlediğimi hiç karışmam...kızar sinirlenir bizimkilere gelir mevzu bana gelir hiç oralı olmam...bir yandan da elini falan tutarım olmadı masaj yaparım çaktırmadan...sakinleşir biraz...sonrada acıktınmı bişey istermisin gibi konuyu değiştiririm geçer gider...benim yöntemim bu sengözlerimebaksanab
Bence eşinizi biraz kötü alıştırmışsınız.
Her evlilikte tartışma olur ama haklı olduğum bir konuda alttan almak neden?
Siz böyle yaptıkça eşiniz daha rahat davranır olmuş. Belkide hatasının bile farkına
varmıyor bu şartlar altında. Bence tepkinizi net olarak koyun. Her seferinde sizi
bu kadar üzmeye hakkı olmadığını bilmesi lazım.
Evet, en son kavgamiz bayagi netti galiba, oldugu gibi icimdekileri döktüm, ve aklini basina toplamasini söyledim, o konusmadanda ben konusmam ... önce hatasinin farkina varmali ... her sey bir yere kadar bunu ögrenmeli ... umarim ögrenir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?