kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

iyide nemcim sen düz burun görmemişsin ne güzel kavisli burnuşun benimline bak dümdüz
kemeri saymazsak

cnm bnmde düz hayatımm..sadece burun göz yanındaki başlangıc yerim oyukk birazda burun ucu kalkık ama düzzaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3valla benim amlyt öncesi burnum okdr yamuk ucu okdr geniştiki şuan kavisli yada deil diye takılmıyorum öndeki o vahim görüntüden kurtuldum çok şükür..bide kimse estetik oldugumu anlamıyorr benim için oda öenliydii..ayrıcaaa tmm senin burnunda düz ama gayet güzell..düz burun kötü burundur diye bşy yok cnm..hatta tv deki ünlülerin çogunun burnu düzdür dikat edersen...
yine diyeyim kimisine düz çok iyi yakışıyor kimisine kavisli ..bu forumdada buna güzel çok örnekler var.kavisli olup yüzüne acaip yakışanlar ,düz olupta yüzüne acaip yakışanlar var..
senin ayrıca kemerin yok cnm şiş ooo cidden bak 2-3 ay içinde nsl düzelcek orasıa.s.

Son düzenleme:
bence kavisli daha guzel ama cok kaykay gibi degil hafif bir kavis hos oluyor nemcigim senin burnun zaten cok guzel ama cok duz gibide durmuyor azcik kavis varmis gibi duruyor birkere seninki super olmus kavis var yada yok acayipp olmus ahhh bu doktorunla anlasabilsem aaaaaaah aaaaaahhh

ben düz burun seviyorum ve istiyordum ama sanırım okadar söylememe ragmen doktorum yine kavis yapmış ..bakıcaz artık alçılardan sonra lütfeeenn çok kavisli ve kalkık bir burnum olmasıııınnnn :):):) şimdilik ucu kalkık ama henüz şiş ve yukarıya doğru bantlıymışta ondanmış daha 3-4 derece düşecekmiş..bekliyoruz bakalım görecegiz

bence düz burun ama hafif kavislide olablr ama kayacak gibi olmasın bikaç kişi gördüm kavisli çok yapay duruyodu,direk göze çarpıyo..

AY ALLAAM , BENIMKI NE DUZ NEDE KAVISLI. :sinifsinif:
AMA YAPTIRMIYORUM , KABUL ETTIM, BENIM GIBILER VARMI??

ben ameliyat olalı 3 hafta olucak sadece kemer vardı burnumda..burun şeklini yüz orantılarıyla ayarlayıp verdikleri için kavisli veya düz olmasıda senin burnunun ve yüzünün orantılarıyla alakalı kesinlikle doal durmıcak bi burun yaptırma bende hep küçücük ufacık olsun diyodum fakat alın çene dudak ve burun arasındaki mesafe qöz önüne alınarak yapılıyo..onun için sen sadece burnundaki sorunları anlat ve doktora bırak işini :)

bencede hafıf kavıslı burun guzel.. benımkı duz gıbı oldu ama :( bakcaz doktor daha kavıslencek dıo sıslıklerım cok varmıss ınss kavıslenırr bıraz daha =)

bence o kadar zahmete acıya katlanılıyosa çok oyuk olmamak kaydıyla kavisli ve kalkık bir burun daha güzel olur, tabi yüze de uyması önemli

yüzün yapısı çok önemli... ufak zayıf bir yüze güzel gideblilr bence... funda ararınki gibi geniş büyük bir yüze hiç gitmemiş mesela o kavisli burun. gerçi onun kavisi de fazla oyuk... kavisin oranına ve yüze bağlı yani bence !

Doktorlar kavisli burun yapmak istemiyor.Ben de burnumu 2 ay önce yaptırdım.Kavisli kavisli diye yalvarmama rağmen dümdüz yaptı.Bi daha mı yaptırsam diye düşünmüyor değilim.Bence yapmak istemese de ısrar et hafif kavis için.Sonra memnuniyetizlik oluşuyor insanda.

ameliyat olacagim gun bile doktoruma kavisli olsun, cok kavis istiyorum demistim:)
cok kavisli bir burnum yok Allah'tan...

artik duz burunlari seviyorum...
daha dogal duruyorlar...
hic dikkat cekmiyorlar...
kavis olacaksa da hafifce olmali, azicik...

kızlar yaa kavisli derken ucu kalkık anlamında mı diyosunuz en üst kısmından bahsetmiosunuz heralde:D merak etim şimdi anlayamadım

Bence kisiye gore degisir kendinize neyin yakisacagini ve yapay durmayacagini iyi bilmeniz lazim neticede herkesin surat yapisi farkli, ozgu namal'in yuzune sahip degilsiniz ki burnunuz onunki kadar dogal dursun. Size birinin burnu guzel geliyorsa kendinizde de oyle durmayacagini iyice bilmeniz gerek aksi takdirde tek bir burna o sekilde sartlanirsaniz sonuctan memnun kalmazsiniz

Back
X