kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

genel bir şu burun daha güzeldir demek doğru olmaz
oldukça kavisli kemerli bir burun veya minicik fındık burun düz burun arnavut burun hepsinin de çok çok yakıştığı insanlar gördüm.
yüzünün şekline uygun olan bence.
genel altın oranları çoğu zaman sıkıcı gelir..

Bence kavisli burun yüzü daha tatlı gösteriyor. Kavisli burunları çok beğeniyorum :)

Tabii burna göre değişiyor kavis ya da düz ama ben şahsen hafif kemikli burunları*çok hoş buluyorum. Dediğim kemik, büyük şekilsiz erkek kemiği değil düzgün bir burunda belli belirsiz hafif kibar bir kemik benim idealim. Mesela Pelin Batu'nun burnu
http://g.mynet.com/i/104/65702_0.jpg
bu fotoğrafı bulabildim ancak burnu göstermek açısından

Kavisli burunun yakışması konusu kişiden kişiye değişir. Yardımcı bir programla yüz hatlarına uygun olup olmadığı kontrol edilebilir. Ancak unutulmamalıdır ki kavis vermek risklidir. Düşme gibi problemler kavisli burunlarda daha çok oluyormuş.

kesinlikle düz olmalı,içe doğru kavis çok itici duruyor bence,sadece uca doğru kavis olabilir o da burun ucu kalkık olunca kavisli gibi duracağı için.

kesinlikle düz olmalı,içe doğru kavis çok itici duruyor bence,sadece uca doğru kavis olabilir o da burun ucu kalkık olunca kavisli gibi duracağı için.

Bazen ben kavisli dusnuyorum ama turkan sorayin burnu da hossuma gidiyor, arkadaslar bunun ki kavisli mi sizce? yoksa duz mu?

kdmsuq.jpg

Son düzenleme:
yüzüne yakisicak dogal durucak burun olsun canim
kavisli burunlu ünlüleri görüyorum affedersiniz domuz burnu gibi görünüyor güzellesim derken:2:

buna bole aklından gecenı yaptıramazsın kıı?? yuz seklıne gore belırlenır..

yüzüne yakisicak dogal durucak burun olsun canim
kavisli burunlu ünlüleri görüyorum affedersiniz domuz burnu gibi görünüyor güzellesim derken:2:

Katlaniyorum o ne ya oyle elektrik priz gibi :D Mesala Ezel deki oyniyan kadin Eyşan Atay hic burnunu sevmem

meraba kızlar opuyorumnanaktan
bende burun estetiği olcam inşallah bu yaz :) ama hala kararsızım şekilde .. kızlar sizin fikirlerinizi merak ediyorum sizce düz bir burun mu yoksa kavisli bir burunmu daha hos görünür?? bazen düz olsun dogal görünür diorum bazen de e o kdr zahmete katlanıcaksam azıcıkta kavisli olmalı diorum güzel bir görüntü için
sizce doğal görünmlü düz bir burun mu , dogal olmasada hos görünen kavis li bir burun mu

çok çok hafif bir kavis olabilir bence

cnm bence yüzüne uygun olanı yaptırmalısın

ben aslında daha düz burunları seviyorum ama tasarımda bi bakarsın kavisli daha çok yakışır

deryaknda bence sana hafif kavisli burun çok yakısır canım yüzüne gider tasarımlarınada baktım nazım çerkesin yaptıgı cok guzel olmus yüzüne gitmiş

deryaknda bence sana hafif kavisli burun çok yakısır canım yüzüne gider tasarımlarınada baktım nazım çerkesin yaptıgı cok guzel olmus yüzüne gitmiş

Tessekur edeirm jivaluna, bende artik hafif kavisli yaptircam, duz cok erkeksi oluyor, ve zatten erkeksi bir burunum var.. sonuc estetik dursa bile veya duz, suanki burnumdan iyi olur :)

Back
X