kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

yüz sekline göre degisir ama hafif kaviz güzeldir diye düsünüyorum ama dedigim gibi kaviz yüze yakismali:61:

yüz sekline göre degisir ama hafif kaviz güzeldir diye düsünüyorum ama dedigim gibi kaviz yüze yakismali:61:

bence yüzünün sekline göre ve su andaki burnuna baglı güvendigin bi doktor bul ona emanet et kendini

bence de yüz şekline göre değişir, kimi bayanlarda düz burunlar çok daha güzel dururken daha yumuşak yüzlüler için hafif kavisli burunlar daha iyi oalbilir.

kavislı burunlar bence cok yapay duruyo bilmiyorum belkide ben dogal bi goruntu istedigim için boyledir ama bence kucuk ve dogal bi burun olmali zaten burun ucunuda hafif kaldircagı için cok tatli bi görüntu cıkar ortaya die düsunuyorum:)

hafif bir kavis gercekten cok hos duruyor..ama abartılı olanların dogal olmadıgı cok belli oluyor o yuzden ben cok az kavis taraftarıyım:)

yüz şekline göre değişir tabi ama çok düzde erkek burnu gibi oluyor çok az kavis hoş duruyor

evet öyle ama kavisli burun da insanı daha bir sevimli tutuyor sanki ne bilim:70:

Evet hafif kavis insanın yüzünü yumuşatıp sevimli bir görüntü sağlıyor ama hep dediğim gibi DR. seçimi çok önemli...Yani bu heykel oyma gibi..çok riskli...Dr. ne kadar iyi olsa bile o günkü ruh hali vs. gibi etkiler bile çok önemli.. Adam bir gün önce bile yaptığı kavisin birebir aynısını yap desen yapamazzz... Valla şans işi...

Evet hafif kavis insanın yüzünü yumuşatıp sevimli bir görüntü sağlıyor ama hep dediğim gibi DR. seçimi çok önemli...Yani bu heykel oyma gibi..çok riskli...Dr. ne kadar iyi olsa bile o günkü ruh hali vs. gibi etkiler bile çok önemli.. Adam bir gün önce bile yaptığı kavisin birebir aynısını yap desen yapamazzz... Valla şans işi...

doğru valla şu an benim burun fazla oyuk gibi üst tarafı kokuyorum

Eğer alnınız düz ise düz burun, alnınız çıkıntılıysa kavisli burun arkadaşlar.

aayy bıanco içimi rahatlattın varya senın su cümlenı okuyunca ne kadar mutlu oldum anlatamam bende 29 gun önce sadece burunucu oldum kemersız duz bı burnum vardı sadece ucunun duzeltılmesı yetrlı olur benı mutlu edr dıye dusundüm sonra bu aralarda acaba keske tam olupda azıcıkda bı kavıs mı yaptrsaydım dedım herkes kaavıslı daha guzel oldugunu söyluyo çunku özellikle bu konu altında moralım bozulmustu şimdi sen böyle deyınce mutlu oldum cunkü alnım düz :D zaten burnum böylede çok güzel oldu süratıma tam oturdu yakıstı sankı yıllardır benım burnum gibi oldu simdi kavis yaptırmadıgım için pişman değilim çok sağooll :66:

kesinlikle erkeklere düz burun bazen erkeklerde görüyorum kavisli yapılmış o kadar kötü duruyor ki çok feminen oluyorlar :1: erkeklere düz bayanlara kesinlikle kavisli kavisin derecesi kişinin zevkine bağlı ben kavisli seviyorum yüz hatlarınıda yumuşatıyor daha sempatik ve çekicilik katıyor yüze bence :13:

bencede cok kavisli burun yada cok düz burun herkesin yüz şekline yakışmaz yüzün asimetrisine yüzde doğal durması daha önemli cok fazla kavisli burunda doğal durmaz cok fazla düz olanda olmaz bence en güzel burun kendine yakışan burundur bazen görüyorum cok kavisli burunlar ben yapmayım diye bagırıyor ve cokta doğal olmaz orta kararda olmalı arasını bulmak lazım yani ben böyle düşünüyorum fıstıklar;)

Back
X