kavisli burun mu düz burun mu ?? sizce??

aayy bıanco içimi rahatlattın varya senın su cümlenı okuyunca ne kadar mutlu oldum anlatamam bende 29 gun önce sadece burunucu oldum kemersız duz bı burnum vardı sadece ucunun duzeltılmesı yetrlı olur benı mutlu edr dıye dusundüm sonra bu aralarda acaba keske tam olupda azıcıkda bı kavıs mı yaptrsaydım dedım herkes kaavıslı daha guzel oldugunu söyluyo çunku özellikle bu konu altında moralım bozulmustu şimdi sen böyle deyınce mutlu oldum cunkü alnım düz :D zaten burnum böylede çok güzel oldu süratıma tam oturdu yakıstı sankı yıllardır benım burnum gibi oldu simdi kavis yaptırmadıgım için pişman değilim çok sağooll :66:

Canım, bu bana doktorumun yaptığı açıklamaydı, sonuçta ikimizinde doktoru gata da çalışıyor:)))
Benim burnum da düz iniyor, sen ucunu kaldırttın sanırım, benim burnum senin eski burnun gibi oldu demek:))))

bence düz burun daha çok erkeklere yakışıyor,düz burun erkek burnu gibi tabiki biraz kavisli burun daha çok bayana daha iyi yakışacaktır,kavisli burun daha çekici gösteriyor.ben kavisli burunları daha çok beğeniyorum.

bence düz burun daha çok erkeklere yakışıyor,düz burun erkek burnu gibi tabiki biraz kavisli burun daha çok bayana daha iyi yakışacaktır,kavisli burun daha çekici gösteriyor.ben kavisli burunları daha çok beğeniyorum.

Maalesef her burunda kavis olmuyor, en güzel burun, yüz anatomine uygun olanıdır. Aksi olduğunda emanet gibi duran ifadesiz yüzler ortaya çıkıyor.

en güzel burun sizin yüzüne oturan ve yakışan burundur kavisli yada düz olması cok önemli değil suratınıza en cok hangisi oluyorsa ve yakışıyorsa odur ama şuda var cok kavisli burun cok doğal durmuyor vede herkesede yakışmıyor

Canım, bu bana doktorumun yaptığı açıklamaydı, sonuçta ikimizinde doktoru gata da çalışıyor:)))
Benim burnum da düz iniyor, sen ucunu kaldırttın sanırım, benim burnum senin eski burnun gibi oldu demek:))))

ayy sen de gatadamı oldun canm ya ne zaman oldun sen ve kime? kesıınlıkle haklısın herkese kavıslı burun gıdecek degılya cok kavıslı burunlar bencede doğallığını yitiriyor ..benım ucu cok az kaldırıldı fınallerım bıtsın sadece ekli arkadslarm ıcın bıkac foto paylaşcam o zman bakıp yorum yaparsın burnuma senın yorumların cok hoşuma gidiyo:46:

en güzel burun sizin yüzüne oturan ve yakışan burundur kavisli yada düz olması cok önemli değil suratınıza en cok hangisi oluyorsa ve yakışıyorsa odur ama şuda var cok kavisli burun cok doğal durmuyor vede herkesede yakışmıyor

bencede ya herkes tutturmus bi kaviss dogal olsun yuzumuze yakıssın onemlı olan o kavıslı burnu her yüz kaldırmıyo ve bence de cok cocuksu bı ıfade katıyo ben eskı burnumla bıle bebek suratlıydım kavıslı olsydı kımbılır nasıl olurdum cocuk gıbi..bu arada ank senın burnunda cok güzel olmuş dogal ve herseyı tam kıvamında:65:

bencede ya herkes tutturmus bi kaviss dogal olsun yuzumuze yakıssın onemlı olan o kavıslı burnu her yüz kaldırmıyo ve bence de cok cocuksu bı ıfade katıyo ben eskı burnumla bıle bebek suratlıydım kavıslı olsydı kımbılır nasıl olurdum cocuk gıbi..bu arada ank senın burnunda cok güzel olmuş dogal ve herseyı tam kıvamında:65:

cok tşk ederim canım herkesin yüz şekli ayrı onun için yüzün şekline göre olması cok önemli

bazen çok oyuyorlar bı bakıyosun burun gıtmış ucu kalmış:18::18::18::18: afedersınız ama maymunumsu bı hava verıyor:58:
japon bı arkadaşım vardı bayan,sız Turklerın burnunuza ve gozlerınıze bayılıyorum demıştı,onlarda buyuk burun sevıyormuş:52::52::52:
kuzey avrupa ınsanınında burnu ufak ve kalkık oldugu ıcın onlarda egrı ve buyuk sevıyomuş:52::52::52:

bazen çok oyuyorlar bı bakıyosun burun gıtmış ucu kalmış:18::18::18::18: afedersınız ama maymunumsu bı hava verıyor:58:
japon bı arkadaşım vardı bayan,sız Turklerın burnunuza ve gozlerınıze bayılıyorum demıştı,onlarda buyuk burun sevıyormuş:52::52::52:
kuzey avrupa ınsanınında burnu ufak ve kalkık oldugu ıcın onlarda egrı ve buyuk sevıyomuş:52::52::52:

onlar gelsinler o zaman amlytsz biz burunlarını eger ve büyütürüz :52: :52: :52: :52:

Gözler konusunda bişey diyemem ama burun konusunda halt işlemiş o arkadaşın :))) , demek insan elinde olmayanı istiyor ama kırk yılda, bin yılda minicik, düzgün burnum olsa tutup diyarbakır çakmağı gibi kocaman, kemerli bir burun istemem hoşuma da gitmez zaten. Hadi erkeklerde çok göze batmıyor ama kadınlarda hoş durmuyor.

ayy sen de gatadamı oldun canm ya ne zaman oldun sen ve kime? kesıınlıkle haklısın herkese kavıslı burun gıdecek degılya cok kavıslı burunlar bencede doğallığını yitiriyor ..benım ucu cok az kaldırıldı fınallerım bıtsın sadece ekli arkadslarm ıcın bıkac foto paylaşcam o zman bakıp yorum yaparsın burnuma senın yorumların cok hoşuma gidiyo:46:

Ben İsmail Bey e ameliyat oldum, burnum kavisli değil çünkü ailem ve dr dahil ortak fikrimiz buydu. Benim burnum o kadar doğal oldu ki, gerçekten ameliyat olduğumu kimse anlamıyor.( bakabilirsin)

doğallık çok önemli bencede yüze göre değişir kavislide olur düzde hangisi yakışırsa o yapılmalı diye düşünüyorum

kavisli burunları daha çok beğeniyorum. ama kişinin yüz yapısına uymadıktan sonra da kavisli diye tutturmanın anlamı yok bence doktorun tavsiyesi dikkate alınmalı :42:

Back
X