Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kaydırak gibi olmayan çok hafif kavisli burunlar çok tatlıııopuyorumnanaktan
şunu anladım ki burnu güzel yapan, gözleri ortaya çıkaran ve muntazam bir burnun estetik olup olmadığını belli eden yer alından göze kadar inen yerdeki kemik.en önemli olan bence onun şekli.eğer orası güzel oyulmuyorsa burun yüze yakışmıyor hele ki her yeri küçültülmüş burnun iki göz arasındaki kemiği duruyorsa ben estetiğim diye bağırıyor.o kemik güzel şekillendirilirse kavisli de güzel düz de.
kavıs ınsanı daha gençleştırıyor,ama kalkıklık normal olmalı yanı burun ne aşağı ne cok yukarı bakmamalı aynaya bakınca ucu hafıf yukarda olmalı..o zaman hos duruyor ve bebegımsı ve genç hava verıyor....
ama tabı kısısıne gore dumduz burunda gerekebılır,bence en ıyı doktor bılır
Sadelina kalkiklik konusunda tam aklımdan geçenleri yazmissin sana katılıyorum,çok kalkik olursa domuz burnu gibi hiç hoş gözükmüyor ve içerde ne var ne yok gözüküyor:) tam ortası olmalı böyle tatlı bı hava katmalı insana...inşallah burnum istediğim gibi olur Aralıkta ancak ameliyat olabilirim.beklemekte zor![]()