Kavitasyon İşlemi işe yaradı

Arkadaşlar İzmir Karşıyaka bölgesinde oturanlar için Bostanlıda Ada Güzellik 'te 2011 model Eximia var. İş bankası hizasında. xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bakırköyde 32 seanslık paket program buldum ve 19.90'a aldım. İlk seans yarın ama ben öyle tek seansta mucizeler olacağına pek inanmıyorum. 32 seansta neler olacak bakalım seans seans milimetreleri paylaşırım.artık herşey çok ucuza bulunabiliyor çok paralar dökmeyin derim.

kesinlikle oldu tavsiye ederim alsancaktada denizkızı güzellik merkezinde son sistem italyan kavitasyon var sonuç mükemmel tavsiye ederim

arkadaslar, hangi kavitasyon aletleri kullanildi sizde. marka isimlerin hatirliyormusunuz? her markanin farkli aletleri var ve pahali aletler daha cok ise yariyormus. ben yaptirdim ama hic ise yaramadi. benimki tech4you markasiydi..

lipo kavitasyon tek geçerim çok güçlü bir alet esra ceyhan ve seda sayanın canlı yayınında görüp girdim ben izmirde denizkızında buldum aynı kavitasyonu

Nerde gittiginiz merkez istanbul dami ?

cnm ben istanbul beşitaşta bi güzellik merkezine gittim şimdi 6 seansım oldu 44 bedendim şu anda 42 yim yediklerime dikkat etmiyorum etsem dahada iyi olucak bence 12 seans almıştım 6 seansım daha var yani

Son düzenleme:
karşıyaka çok uzak bana alsancakta my clinicada buldum eximiayı 10 seansa 750 dediler tanıtım amaçlı aldım tabi gerçekten işe yarıyormuş arkadaşlar

kavitasyon gecıcı bır işlerm bu işlemı sureklı yaptırmanız gerekıyor 10 seans tan sonra bır muddet sonra tekrarlamanız gerekıyor yoksa vucut eskı halını alıyor bılgınıze

Detay ogrenebilirseniz bize de bildirir misiniz?

BEN 14 SEANS YAPTIM TOPLAMDA 8 KİLO VERDİM 78 İLE BAŞLADIM ŞUAN 70 KİLOYUM.
ölçülerimide yazayım:
göbek 103-
basen:118-
kol:35
bugün son seansım bitti:
göbek:93
basen:109
kol:30
bende işe yaradı sonuçları karşılaştırıncada anlaşılıyo zaten
yanlız tek başına işe yaramıyor ben koşu bandında yürüdüm hergün en az bir saat
bazen pilates te yaptım. yağsız diet birde tatlıyı kestim tek başına olmuyo bu yöntemler kavitasyon enerjiyi hrcanabilir yapıyo biz spor yapmazsak harcanmıyo malesef :) sıkılaştırması içindeydi benimki çok ta memnun kaldım sadece çok kaslı ve sert bölgeler hemeen yumşayıp verilmiyobende basen çoktu 11 seans basen 3 seans ta göbek yaptım hala etkileri devam ediyo 3 hafta daha da sürecekmiş varsa sorular cevaplayabilirim. :)
NE KADAR SÜREDE VERDİN 8 KILOYU CESUR VE GUZEL?BENDE YARIN BASLAYACAGIM.850TL VERDIM KAVITASYON +DİYET KOŞU BANDIMDA VAR AYNI ZAMANDA YURUYUŞTE YAPACAĞIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…