kavitasyonun haftada bir uygulandığı doğru ama bir bölge süresi 40-45 dk bacak 2 tane olduğundan süreyi 2 ye bölüyoar :)göbek 45 dk mesela...Merhaba,
Ben bi merkezde kavitasyona gidiyorum. Benim iç bacaklarımda yağlanma oldukça fazla. Gittiğim merkezde bana ilk önce radyo frekans yapıyorlar iç bacaklarıma herbirine 20'şer dakika arkasından aynı makinede kavitasyon var iç bacaklarıma 10'ar dakika uyguluyorlar kavitasyon sırasında inişli çıkışlı bi uğultu duyuyorum oldukça rahatsız edici küçükken orta kulak iltihabı geçirmişim ve sonra yine aynı makinada vakum var ama ben en düşükte olmasına rağmen vakuma dayanamadığım için her iç bacağıma en fazla 1-2 dakika dayanabiliyorum çok acıtıyor. Ardından lenf drenaj için tulum gibi bi şeye giriyorum hava basıncıyla şişip iniyor bu işlemde 30 dakika sürüyor. Size sormak istediğim soru ise şu: Kavitasyonun haftada 1 kere uygulanabileceğini ve toplamda bütün vücutta hangi bölgeye uygulanırsa uygulansın toplam kavitasyonu uygulama süresinin 20 dakikayı geçemeyeceğini söylüyorlar istersem sadece 1 bacağıma 20 dakika olabilirmiş. 20 dakikadan fazla uygulanan kavitasyonda vücütta problem olacağını söylüyorlar mesela karın bölgesine 20 dakikadan fazla uygulanırsa bağırsakların delinebileceğini söylediler doğru olabilir mi?
yaaa eskişehirde var mı bu fırsatlardan bir yerle görüştüm ben peşin 1800 tl dediler sizin rakamları duydukca veresim gelmiyor
kavitasyonun haftada bir uygulandığı doğru ama bir bölge süresi 40-45 dk bacak 2 tane olduğundan süreyi 2 ye bölüyoar :)göbek 45 dk mesela...
Umarım sağlık bakanlığı duruma biran evvel el atarda tıpkı epilasyon olayında olduğu gibi bu işin güzellik merkezlerinde yapılmasını yasaklayıp işi bilgili sağlık ve tıp merkezlerine bırakır...Kimse doğrusunu bilmiyor ve kafa bulandırıyor çünkü...
Bu arada merak eden varsa bacakların ön bölmüne kavitasyon uygulanmıyor, kavitasyon yalnızca arkaya uygulanır...Bacaklarınızın ön tarafında yoğun selülit varsa kurtarıcınız kaivtasyon değil radyofrekans+lenf drenajdır...Arka kısımdaki selülitler içinse kavitasyon iş görüyor...
peki iç bacaklara uygulanabiliyor mu? kavitaston makinesi 60 hz miş o yüzden mi seans süresini 20 dakika tutuyorlar, makine güçlü olduğu için olabilir mi?
evet benim gittiğim yer de bacaklarımın önüne yapmıyor. sadece arkaya yapıyor. "öne kavitasyon yapılmaz önde arkaya göre çok daha az yağ var" demişlerdi ama bir anlam verememiştim.
Tamamen seansları bir an önce bitirmek istemelerine bağlıyorum bu durumda. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Korkuttular beni mesela karın bölgesine fazla uygulanırsa bağırsaklar delinir falan diye..
arkadaşlar merhaba ! bende dün akapunktura başlamaya karar verdm ve doktora gittm kavitasyonu da önerdi bana ve bi paket sundular. 5 seans kavitasyon+ 5 power plate +5 akapunktur + 5 pasif jimnastik her haftada doktorla diyet için görüşme var hepsine 500 tl ödedim. çok kararlı konuştu doktor 5 haftada 8_10 cm inceliceksin dedi tabi acayip motive olmuş durumdayım. sadece böbrek ve karaciğer yetmezlğinde sorun oluo dedi doktor yoksa hiçbi yan etkisi ağrısı acısı yokmuş. genelde okuduğum kadarıyla memnun kalınmış. bnde çarşmba başlıcam sonucu yazarım. bu arada bursada varmı başka yere giden ?
arkadaşlar merhaba..ben 10 seans 2200 tl ödeyeceğim..sadece 30 dk göbek 20 dk sağ basen 20 dk sol basen toplam 1 saat 10 dkk ..3 seans bitti...kilo olarak aynıyım ama incelme 2-3 cm dir..devam edeyim mi bırakayım mı karasızımm sadece kavitasyom yanında hiçbir şey yok..kendim evde 30-40 dk yüürüyorum ve diyet yapıyorum.. ödemem de 850 nakit verdim kalan karta tek gecilecek..taksit yok
arkadaşlar merhaba..ben 10 seans 2200 tl ödeyeceğim..sadece 30 dk göbek 20 dk sağ basen 20 dk sol basen toplam 1 saat 10 dkk ..3 seans bitti...kilo olarak aynıyım ama incelme 2-3 cm dir..devam edeyim mi bırakayım mı karasızımm sadece kavitasyom yanında hiçbir şey yok..kendim evde 30-40 dk yüürüyorum ve diyet yapıyorum.. ödemem de 850 nakit verdim kalan karta tek gecilecek..taksit yok
selam ben ilk randevuyu erteleyince mayısa kalmıştım dayanamadım 3 seans aldım bugün
kavitasyon+lenf drenaj+radyo frekans uygulaması haftaya başlıyorum bakalım işe yarıcakmı bu sefer kuponu almadan randevuyu ayarladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?