Kavitasyon yaptıran var mı?

kavitasyonun haftada bir uygulandığı doğru ama bir bölge süresi 40-45 dk bacak 2 tane olduğundan süreyi 2 ye bölüyoar :)göbek 45 dk mesela...

yaaa eskişehirde var mı bu fırsatlardan bir yerle görüştüm ben peşin 1800 tl dediler sizin rakamları duydukca veresim gelmiyor

canım bende eskişehirde oturuyorum destina diye güzeLLik merkezi var pasif jimnastik ,lpg ve power plate 3'ü var ve 10 seansı 200 tL onu düşünüyorum bakaLım :))

Arkadaslar ben 4 ay önce tek seans rayofrekans yaptırdım..hala bacaklarım acıyo.agrıyo. siz nasıl 10 seans giriyosunuz anlamadım..bütün paramda boşa gitti..(

kavitasyonun haftada bir uygulandığı doğru ama bir bölge süresi 40-45 dk bacak 2 tane olduğundan süreyi 2 ye bölüyoar :)göbek 45 dk mesela...

Umarım sağlık bakanlığı duruma biran evvel el atarda tıpkı epilasyon olayında olduğu gibi bu işin güzellik merkezlerinde yapılmasını yasaklayıp işi bilgili sağlık ve tıp merkezlerine bırakır...Kimse doğrusunu bilmiyor ve kafa bulandırıyor çünkü...

Bu arada merak eden varsa bacakların ön bölmüne kavitasyon uygulanmıyor, kavitasyon yalnızca arkaya uygulanır...Bacaklarınızın ön tarafında yoğun selülit varsa kurtarıcınız kaivtasyon değil radyofrekans+lenf drenajdır...Arka kısımdaki selülitler içinse kavitasyon iş görüyor...

Son düzenleme:

peki iç bacaklara uygulanabiliyor mu? kavitaston makinesi 60 hz miş o yüzden mi seans süresini 20 dakika tutuyorlar, makine güçlü olduğu için olabilir mi?

peki iç bacaklara uygulanabiliyor mu? kavitaston makinesi 60 hz miş o yüzden mi seans süresini 20 dakika tutuyorlar, makine güçlü olduğu için olabilir mi?

İç bacaklara uygulanabilir süre konusu ise uygulanan yere göre değişir fakat en küçük bölgeye bile yapılan uygulama 20 dakikadan fazla sürüyor...

evet benim gittiğim yer de bacaklarımın önüne yapmıyor. sadece arkaya yapıyor. "öne kavitasyon yapılmaz önde arkaya göre çok daha az yağ var" demişlerdi ama bir anlam verememiştim.

Tamamen seansları bir an önce bitirmek istemelerine bağlıyorum bu durumda. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Korkuttular beni mesela karın bölgesine fazla uygulanırsa bağırsaklar delinir falan diye..

evet benim gittiğim yer de bacaklarımın önüne yapmıyor. sadece arkaya yapıyor. "öne kavitasyon yapılmaz önde arkaya göre çok daha az yağ var" demişlerdi ama bir anlam verememiştim.

Kas ve kemik üzerine yapılamıyor canım, yağ oranı azaldıkça riskler artıyor...Özellikle diyelim bacaklarınız çok ince az yağlı bir tipseniz ama arka bacaklarda selülit varsa burda ince bir çizgi var ya süre azaltılacak yada hiç yapılmayacak çünkü ağrı veriyor diğer türlü...Kavitasyon su ile yağı birbirinden ayırdığı için az yağ dokusu olan bölgelerde kas içerisindeki suyu ve doğal olarak gerekli mineralleride kaslardan ayırıyor bu da ağrıya ve hassasiyete sebep oluyor...

Son düzenleme:

Rica ederim, böyle bağırsak delinmesi gibi bir durum söz konusu değil ayrıca bağırsaklara ulaşabilecek kadar ince bir yağ dokusu varsa kavitasyon yapılması son derece luzumsuzdur...Bu konuda gerçekten bilgi sahibi insanların sayısı çok az ve bu sebepten etrafta çeşitli efsaneler dolaşmakta...

cnm sen bursada nerde yaptırıyosun bunları ödeme nası oluyo peşin mi taksit mi bide hangi bölge için anlaştın

arkadaşlar merhaba..ben 10 seans 2200 tl ödeyeceğim..sadece 30 dk göbek 20 dk sağ basen 20 dk sol basen toplam 1 saat 10 dkk ..3 seans bitti...kilo olarak aynıyım ama incelme 2-3 cm dir..devam edeyim mi bırakayım mı karasızımm sadece kavitasyom yanında hiçbir şey yok..kendim evde 30-40 dk yüürüyorum ve diyet yapıyorum..

arkadaşlar merhaba..ben 10 seans 2200 tl ödeyeceğim..sadece 30 dk göbek 20 dk sağ basen 20 dk sol basen toplam 1 saat 10 dkk ..3 seans bitti...kilo olarak aynıyım ama incelme 2-3 cm dir..devam edeyim mi bırakayım mı karasızımm sadece kavitasyom yanında hiçbir şey yok..kendim evde 30-40 dk yüürüyorum ve diyet yapıyorum.. ödemem de 850 nakit verdim kalan karta tek gecilecek..taksit yok

çok para vermişşinn...

çok para hemen bırak indirim sitelerini takip et ordan al bence sakın devam etme

bende dün ankarada açılan bi yer kampanya yapmış hemde arkadaşım olur 6 seans 30 dk süre ile toplamda 65 tl internnetten aldım bakalım başlıcaz hayırlısıyla işe yarar

bende istanbul fatihte bir tıp merkezinde başladım 8 kavitasyon+wellashape+ozon sauna 2200 ödedim bende bana hem ıslak hem kuru kavitasyon yapılacak ama ön bacağa yapmayız arka bacağa yaparız die bişe demediler hem ön hemde arka bacağa yapacaklar bana daha 1. seans olduğu için tabiki bir değişim göremedim ama olunca mutlaka yazıcam :)

bende yeni üye oldum
şimdi baştan söyliyim bende yeni başladım şu kavitasyona ama ben arkadaşım yeni bi güzellik salonu açtı ona başladım ve bir kuruş para vermiyorum. o yüzden kandırdığınıda zannetmiyorum ki gözümlede arkadaşımı gördüm
ilk başta lenf drenaj diye bişeye beni aldı onun sebebii lenflerdeki ödemi atmak içinmiş yarım saat ona giriyorum gün aşırı 3 seans olmak üzere ben bugün 3. seansıma gidicem
dğer öğrendiğim bilgileride yazıcam
kavitasyon tam 50 dk uygulanması gerekiyomuş sağlık sonuç alınması için ve gitmeden 3,5 lt su içimesi gerekiyoki karında yapılan işlemde karının suyla dolu olması gerekiyo ki diğer organlara zarar vermemek için ama kalça ve basende gerekmiyomuş
ve bu 50 dk kavitasyon uygulama yapıldıktan sonra 20dk g5 uygulaması yapılıyo g5 uygulamasıda kavitasyonda parçalanan yağların boşluklarını sıkılaştırmak için yani bu uygulama selülütler içinde geçerli yani arkadaşlar şu ucuza satılan paketlerden alırsanız sizi 10 dk kavitasyon yapıp gönderirler dikkat edelim ve uygulayan kişide önemli bu işi bilmesi gerekiyo ben sonuç aldığımda yazıcam işte cuma günü kavitasyona başlıyıcam inşş şu yağlanmadan kurtulurum

selam ben ilk randevuyu erteleyince mayısa kalmıştım dayanamadım 3 seans aldım bugün
kavitasyon+lenf drenaj+radyo frekans uygulaması haftaya başlıyorum bakalım işe yarıcakmı bu sefer kuponu almadan randevuyu ayarladım :)

hayırlı olsun. öyle oluyormuymuş. mesai saatleri dışında mı aldın..
hadi bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…