bende toplamda 9 seans almıştım bugün bitti basenden 6 cm incelmişim bacak 61 den 58 e düşmüş ama benim anlamadığım basenden
6 cm inelmiş olsam kıyafetlerimden fark etmez mi ya pantolonlarım falan aynı oluyor ödem olabilir dedi birde bu alet ödem yapıyormuş birde
1 ay da falan atılır b u ödemde dedi lenf drenajda vardı 3 seans ben anlamadım valla nasıl incelmişim kimsede fark etmio olduğunu demek ki olmadı
incelme falan
Forumda ne çok yerde kavitasyon konuus varmış oku oku bitiremedim..ben de bugün güvendiğim bir fırsat sitesinden 69 a paket buldum sanırım deniycem yeri de güzel 6 seans lenfdrenaj 6 seans kavitasyon 6 seans da powerplate var hediyesini de sordum bacak ,koltukaltı ya da bikini bölgesi için 4 seans epilayon hediyesi varmış..tek sorun şu su içme ben günde 1 bardak suyu zor içiyorum :S
Ben de grupfoni'den aldım ;ama buraların eniyi spor salonlarından biriydi yapan estetisyen de kuaförümün eşi neyse içki de içtim herşeyi de yedim ama gören herkes nasıl incelmişsin ne yaptın diyor sadece enaz 4saat öncesinden yemeyi kestim işlem sonrası 2saate kadar da sıvı dışında birşey tüketmedim merkezdeki cihaz vakum-kavitasyom-radyofrekans üçlüsüyle çalışıyordu tabi ki uygulayanın tanıdık olması sebebiyetiyle daha iyi ilginin de alakası vardır normalde orası çok pahalı ben de yine fırsattan satın aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?