Kavitasyon yaptıran var mı?

Kızlar ben bu perş ikinci seansıma gittim toplamda 5-6 cm incelme var :64:
ama diyetimi ve sporumu veeee en önemlisi suyumu ihmal etmemeye çalışıyorum bence işe yarıyor ama dediğim gibi o parçalanan yağların vücuttan atılma işi bize düşüyor,sporla falan eriyen ilk yer en gevşek bölge yani sorunlu yerinizden gidiyor ben ank kızılayda bir yere gidiyorum internetten fırsatla almıştım

bu arada ben giderken kıyafet namına birşey götürmüyorum yanıma zaten göbeğimi açıp yaptırıyorum(lpgyi bilmiyorum) ama kavitasyon ve powerp. gerek yok kıyafete..

kızlar selam birazönce şehir fırsatlarından 10 seans kavitasyon 158 liraya aldım.detayları en kısa zamanda paylaşıcam.çok heyecanlıyım:66::66:

kızlar bende sehir fırsatında kavitasyon+pasif jimlastik aldım şehir fırsatında..lakin benim istediğim kiloyu veremeyeceğim için daha fazla paket ve uygulama aldım..c.tesi günü ilk seansa girdim..5 kavitasyon+8 pasif+4 lenf dranaj aldım...diyet programı verdiler..verdikleri diyet programı hiç açıktrmıyor..ve bol su içmek gerekiyor..hergün 40 dk yuruyuş..70 kiloyum 1 ay sonunda 65 kg olacağım taahhu edildi..umarım vereceğim..sizleri gelişmeleri yazarım kızlar.

kızlar bende sehir fırsatında kavitasyon+pasif jimlastik aldım şehir fırsatında..lakin benim istediğim kiloyu veremeyeceğim için daha fazla paket ve uygulama aldım..c.tesi günü ilk seansa girdim..5 kavitasyon+8 pasif+4 lenf dranaj aldım...diyet programı verdiler..verdikleri diyet programı hiç açıktrmıyor..ve bol su içmek gerekiyor..hergün 40 dk yuruyuş..70 kiloyum 1 ay sonunda 65 kg olacağım taahhu edildi..umarım vereceğim..sizleri gelişmeleri yazarım kızlar.

canım motivasyonunu takdir ettim inan. Bende bu ctesi baslıyorum su olayına şimdiden basladım:)

su çok önemliii patlayana kadar iç dediler..ve cabasında diyet çok önemli canım

ben surahıyı yeniden doldurmalıyım sanırım. Diet içinde kendime kuru meyve aldım. aralarda atıstırıyorum hem yag yok hem tok tutuyor hem de sağlıklı:)

ilk seansıma girdim diyen arkadaşlar size soruyorum,3-5 gün sonra yani diğer seansa kadar incelmenizde bir değişiklik oluyor mu?

nasıl bir diyetmiş bu. ben daha başlamadım kavitasyona.eğer işe yararsa yeniden alırım fırsat kuponu.su içmeye devam:)

normalde çok acıkan ben şu anda bu diyetlen düzene girdim diyebiliirm.açlık krızı çok az saffhalarda..ilk 2 gün zorlandıktan sonra herşey düzene giriyormuş..ilk seansta bir şişlik oluştu sonra yumuşama oldu..daha 2.ciye gircem diyette var bakalım ne olcak.

arkadaşlar bu kavitasyon un seansı ne kadar? uygulamayı alan kişiler yardımcı olabilirlermi? ben bir siteden kendime radyo frekans ve lenf drenaj aldım nasıl olucak işe yarayacak mı bilmiyorum sigarayı bıraktım ve bıraktığımdan beri tam 5 kilo aldım ve selülitlerim artık bacaklarımda ayın yüzeyi gibi bir görüntü oluştu
:59: fiyatlar hakkında bilgi veririseniz sevinirim ona göre bütçeyi ayarlayalım. ne olucak biz hanımların hali bilmiyorum bir tarafımızı düzeltsek öbürü bozuluyor bütün maaş bunları düzeltmeye gidiyor:1:

ya bende niye işe yaramadığını anladım sanırım... ben 3-4 yıldır düzenli spor yaptığımdan bacaklarım sert bi yağ dokusuna sahip selülit fln yok denicek kadar az bende... sanırım yumuşak yağ dokusu olan yerlerde daha çok işe yarıyo pff yaaa nasıl inceltcem ben bu bacakları? arkadaşlar benim gibi sert bacakları olan ve inceltmeyi başaran var mı aranızda? kavitasyon işe yaramışmıydı sizde? :( ama kız da yapamamış olabilir aslında wc de değişiklikten bahsetmişlerdi bende hiç olmadı :S o yüzden bıraktım ztn :(

Merhaba ilk defa katılıyorum aranıza. Nişanlım askerden geliyor ve gitmesinden bu yana 9 kilo kadar verdi. Geldikten sonra düğün telaşı, gelinliğin için de güzel durabilmek için incelmem gerektiğine karar verdim. 10 gün önce sigarayı bıraktım. iştahım çok açıldı. hergün ebru şallıyla beraber ekran karşısında pilates yapıyorum.kilolu biri değilim ama baldırlarım çok kalın, bacaklarım kalın üstüm falan ince. hep ince bacakların hayalini kurarım hiç olmadı aileden yadigar. etrafımda olan 2 kız arkadaşım da habire lpg, powerplate vb şeylere gidiyorlardı. Fiyatları çok pahalı diye heves etmedim ama bu fırsatlarla ilgili sitelerde bu tür şeylerin uygun olduğunu öğrendim arkadaşlarımdan. az evvel 6 seans powerplate aldım. gidip sonuçlarını mutlaka sizlerle paylaşacağım.umarım benim de normal ya da ince baldırlarım olur :97:

Merhaba ilk defa katılıyorum aranıza. Nişanlım askerden geliyor ve gitmesinden bu yana 9 kilo kadar verdi. Geldikten sonra düğün telaşı, gelinliğin için de güzel durabilmek için incelmem gerektiğine karar verdim. 10 gün önce sigarayı bıraktım. iştahım çok açıldı. hergün ebru şallıyla beraber ekran karşısında pilates yapıyorum.kilolu biri değilim ama baldırlarım çok kalın, bacaklarım kalın üstüm falan ince. hep ince bacakların hayalini kurarım hiç olmadı aileden yadigar. etrafımda olan 2 kız arkadaşım da habire lpg, powerplate vb şeylere gidiyorlardı. Fiyatları çok pahalı diye heves etmedim ama bu fırsatlarla ilgili sitelerde bu tür şeylerin uygun olduğunu öğrendim arkadaşlarımdan. az evvel 6 seans powerplate aldım. gidip sonuçlarını mutlaka sizlerle paylaşacağım.umarım benim de normal ya da ince baldırlarım olur :97:

nereden aldınız özel mesaj atar mısınız, merak ettim...

ay evet ben de merak ettim.özelden yazsak birbirimize de işe yarayan bir yere gitse herkes de paracıklar heba olmasa

kilo derdim yok benim doğumdan sonra göbeğimde yumuşaklık sarkıklık vardı sıkılaştırmak için kavitasyona başladım
şuana kadar 3 seans gittim ,hafta iki kez gidiyorum,
10 dakika Power Plate sonra yarım saat kavitasyon sonra yarım saat lenf drenaj
kavitasyonda jel sürüyorlar ya karnınıza bana loreal in sıkılaştırıcı kremi sürülüyor,
ve gerçekten çok farketti göbeğimdeki sarkıklık yumuşaklık bayağı sıkılaşmış görünüyor
ama her sabah ve akşam mekik çekiyorum kavitasyona destek için.
ben sadece sıkılaştırma için gidiyorum ve çok memnunum

kilo derdim yok benim doğumdan sonra göbeğimde yumuşaklık sarkıklık vardı sıkılaştırmak için kavitasyona başladım
kavitasyonda jel sürüyorlar ya karnınıza bana loreal in sıkılaştırıcı kremi sürülüyor,
ve gerçekten çok farketti göbeğimdeki sarkıklık yumuşaklık bayağı sıkılaşmış görünüyor

hangi şehirdesin ve hangi merkeze gidiyorsun acaba özelden yazarmısın
teşekkürler

istanbulsaysanız bana da mesaj gönderir misiniz, yorucam sizi ama:(:69:

Herkese merhaba,

Yazılanların çoğunu okudum ve ben de bir şeyler yazmak istedim. Aylar önce fırsat sitelerinden birinden aldığım 5 seans kavitasyon+pasif jimnastik'in 1. seansına sonunda geçenlerde gidebildim ve de kendimi fazlasıyla kandırılmış hissediyorum. Bu fırsata çok yoğun talep olduğu için (3000'in üzerinde yanılmıyorsam) ilk randevuyu aylar sonrasına alabilmiştim zaten ama en azından bi şeyler yapmalarını bekliyordum. Sadece 10 dakika kavitasyonun üstüne 20 dakika da pasif jimnastik aletine bağlayıp gönderdiler beni. Uygulamayı yapan şahıs zaten sürekli bir panik halinde "hemen oraya, hemen buraya, şimdi sizi alıcam, siz hemen giyinin." falan gibi cümlelerle zaten "az zamanda çok iş" felsefesini fazlasıyla ortaya koyuyordu. Süreyi çok az bulduğumu söylediğimde de "uygulama yapılan bölgenin kızarması yer. Eğer kızarıyorsa yağlar patlıyor demektir." dedi. Bunu da inandırıcı bulmadım açıkçası. 10 dakikanın herhangi bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Ayrıca pasif jimnastik programını da yarıda kestiklerini düşünüyorum. *Daha önce başka bir yerde gitmiştim, makinasına göre 40 dakika ila 50 dakika arasında sürüyordu.* Son olarak, ölçüm falan da almadılar. Çok umurlarında olduğunu da hiç düşünmüyorum.

Gittiğim yer Ataşehir'de, D... S..., Migros'un karşısında -Mcdonalds'la aynı binada- diyeyim, başka gidenler varsa anlarlar böylelikle. Ya da yine fırsat sitelerine düşerse almayıp benim gibi mağdur olmazsınız.

Back
X