, 1.5 - 2 beden incelmen için tum vucut kavitasyona girmen lazım artı spor yapmak gerek, böyle bir şey söz konusu değil, yukarıdada yazdım, lütfen kavitasyonu zayıflatıcı bir sistem olarak görmeyin, kavitasyon sadece bölgesel yağları yakılmak üzere sıvılaştırır, sizin zayıflamanızı sağlayacak olan şey yine spor+rejimdir ancak, rejimle erimeyen simit bölgesi için kavitasyon yaptırdığınızda o bölgenin eridiğini görürsünüz.Kavitasyon zayıflatmaz, cm bazında inceltir, yağı yakmakda sizin elinizde.Özellikle bunları yazıyorum ki, ben kavitasyona girdim ama zayıflayamadım, yada ben spor+rejimle zaten bu kiloyu verirdim demeyin.Kg vermek istiyorsanız rejim+spor şart, derdiniz komple vucut bazında zayıflamaksa kavitasyon size göre değildir, ama sadece bölgesel yağlarınız var ise ve bundan kurtulmak istiyorsanız, selülit probleminiz varsa kavitasyon biçilmiş kaftandır.Aradaki farkı ayırd edin ki boşyere paranızı harcayıp hayıflanmayın.Bazı merkezlerde kavitasyonun tanımını ne yazık ki yanlış yapıyorlar kafanızı karıştıran şeyde bu
Kendiniz için en doğru kararı spor ve rejim olarak vermişsiniz, demek ki bölgsel bir yağlanmanız yok, aldığınız kiloyu homojen olarak almışsınız ve doğal olarakda 5 kg hedefinizi verdiğinizde ortada bir problem kalmayacak.Ne mutlu size.Zaten kavitasyon diyelim ki zayıf ama göbeği olan, normal kilolu ama simitleri olan insanlar için çok daha mantıklı.Homojen kilo alan insanlar için luzumlu bir işlem değil kavitasyon.Kısaca ne kadar zayıflarsanız zayıflayın, ne kadar spor yaparsanız yapın gitmeyen başa çıkamadığınız bölgesel yağ sahibiyseniz son ihtimal kavitasyon yaptırın aksi halde boşa para israfı olur...