Kesinlikle, ince olmak selülitsiz olmanın garantisi değil, nice incecik kızlar var bacaklarında belirgin selülit görüyorum, çok yazıkBütün bunlar yediklerimzle alakalı işte, ve ne yaparsak yapalım ne kadar dikkat edersek edelim yediklerimizin kaynağını bilmediğimiz için yinede bu tarz sorunlarla karşı karşıya kalabiliyoruz.Domates alıyorsun manavdan ama çabuk büyüsün diye ne hormon kullanıldı belli mi? Keşke hepimizin evleri bahçeli olsada kendimiz eksek sebzemizi meyvemizi...Diyeceksiniz ki ne alaka ama şu kadar yıllık hayatımda zararsız görülen sebzelerin bile aslında yanlış ellerde ne derece zararlı olabildiğini gördüm bu yüzden eğer imkanınız varsa semtlerinizdeki ekolojik pazarlardan sebze meyve alışverişi yapın, marketlerden manavlardan uzak durun arkadaşlar...
burda o türden bi yer var mı bilmiyorum ama anneannem sebze-meyve aldığı pazarcıyı senelerdir tanıyo sanırım o konuda bi şüphe yok benim aklımda ama tuz u kesmek uzun vade de çok etkili diyebilirim beyaz peynir in dışında tuz kullanmamak lazım