- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
arkadaşlar 500 tl havaya uctu 2 kg verdim oda yaptığım diyet ve yürüyüşler sayesinde..o kadar morelim bozuk ki..başta gittiğimde kesin 4 seans sonucunda 5 kg vercen dediler..yanında yuruyus+bol su+ve ac kalınacak bir diyet .zaten insan bunları yaptımı verir istediği kiloları..eee 4 seansa bitti dedim ben de tık yokk..neymiş diyeti bozmuşum neymiş az su içmişim...hep bir gerekçeleri vardır mutlaka..yalancılar..tamamen ticeret..belkide heryer böyle değildir..ama bu yer resmen beni kandırdı..ve ben resmen ac kaldım..sonucuda 2 kg..kavitasyona bağlamadım yanii..
Canım, gerçekte kavitasyonda ağır bir diyet olmaz zaten hiç bir pasif alet için ağır diyet olmaz çünkü vucut alışık olmadığı bir diyete başladığında belki kilo verir ama daha sonrasında normal yaşantıya döndüğünüz ilk an verdiği kilodan fazlasını stok yapar...Cm bazında incelme oldu mu? hangi bölgene yaptırdın ve kaç dakika uyguladılar? verdiin kilo zaten kavitasyondan değil rejimden ötürü, insanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ama hala ısrarla kavitasyonun zayıflamaya yaradığını sanıyorlar! yahu bırakın güzellik merkezlerinin kavitasyon zayıflatır dediğine, hayır efendim kavitasyon zayıflatmaz sadece bölgesel olarak inceltir zayıflamak için spor ve diyet yapacaksınız!