- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
izmir de ,çok da ilgili bir merkezde ,15 seanstır haftada 2 gün ,işten koşa koşa gelip çocuğu emanet edip-ki benim için çok zor-kavitasyona gidiyorum. size yetmeyecek diyip 10 seans daha verdiler ben de aldım.artık bundan o kadar umutluydum ki....ama bu da olmadı...hiç bana kalori demesinler..günde 1300 kalori alıyorum,3 litre hem de karbonatlı su içiyorum ama sadece 1 cm incelme oldu. bir gün yiyeyim dedim ama midem kabul etmedi.su içmeyeyim dedim dilim damağım kurudu....hem ben 1500 lira verdim.
halinize şükredin olmuyorsa olmuyor ömrümce uğraşmak istemiyorum artık.... bıktım..yoruldum...biri yapıyor oluyor ben yapıyorum olmuyor
gen mühendisleri şişmanlık genimi alsınlar da bu dert bitsin artık.arkadaşım ne bulursa yemek yiyiyor 36 beden?ben ?
artık bırakıyorum ne olursa olsun şişmansam insan değil miyim?
Peki şunu merak ediyorum seanstan hemen sonra ölçüldüğünde hiç mi incelmediniz? Yanlış anlamayın bunun kilo ile alakası yok ama seanstan hemen sonra bile eğer cm bazında incelme olmadıysa ortada sorun var demektir, vızıldama sesini duydunuz mu? aletin markası neydi ? şeker değerlerine veya insulin direnci olup olmadığına baktırsınız mı acaba?
Son düzenleme: