Lekeler, Çiller Kavun çekirdeği +kefir+bal+limon (leke maskesi)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nam_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
25
11
88
Bu kez tecrübeleri okuyup yapmaktansa kendim tecrübe edeyim dedim.
Suratımda sivilce ben siyah nokta ve hamilelik lekesi mevcut (tüm bunlara rağmen güzelim ).
Ama o hamilelik lekesi sanki gittikçe koyulaşıyor.
Şems Aslan bu maskenin lekeleri kazıdığını iddia etmiş. Bir ay kullanın diyor. Bu gece başladım. Niyeyse çok ümitliyim. Kimse ilgilenmezse de ben ay sonunda sonucu yazacağım. Çünkü biliyorum ki benim gibi lekelerle boğuşan çok kişi var

Merakla bekliyoruz yalnız 1ay benm için çok uzun bir sure bende de aynı cilt sorunu var bende ne yapacağımı bilemiyorum☹ foğum lekelerim dediğin gibi git gde koyulaşıyor üstelik 50+faktörlük güneş kremi kullanmama rağmen☹

solenta pigmenta diyorlardi bi ara ben alamadim ama denediniz mi ? belki o fayda ediyordur.

Yok onu bende duydum ama inan diğer güneş kremleriyle aynı. Hiç denemedim. Ben sebamed 50+faktör kullanıyorum.marka yanıltmasın seni. Önemli olan kremin faktörü

solenta pigmenta diyorlardi bi ara ben alamadim ama denediniz mi ? belki o fayda ediyordur.

Yok onu bende duydum ama inan diğer güneş kremleriyle aynı. Hiç denemedim. Ben sebamed 50+faktör kullanıyorum.marka yanıltmasın seni. Önemli olan kremin faktörü

Kızlar çok zor yaaaa... Her gece her gece...
Bi de üstüne iki üç günde bir tekrar karışım hazırla ...
Ben de bir ay uzun dayanamayacağım diye doktora gittim, aynı problem abimin eşinde de var, onun ki daha da yoğun; o da gitmişti başka bir doktora. Doktor abimin eşine Bi karışım vermiş 10 günlük kullanımı varmış fakat lekeleri için lazer bile fayda etmez demiş ( tabii ki bunu duyunca bende geç kalmamak için doktora gittim...

Doktor bana güneş kremimin markasını sordu. Markaya takılmak zorundaymışız maalesef ... Sebamed dedim onaylıyoruz o markayı dedi... Kaç kere kullandığımı sordu bir kez değince şaşırdı. 2 veya 3 saatte yenilemen lazım dedi.
Güneş ve doğum lekesi zordur öyle bir iki ayda geçmez en az 6 ay dedi.
Bana biyoderma white object (yanlış yazım olabilir :) ) serisinden gece serumu ve yine o markanın Bi güneş kremini verdi +50 factor .
Eczane ye gittiğimde serumdan çok geri dönüyor aldıklarını ve çok memnun kaldıklarını söyledi fakat emzirdiğim için kullanmamam gerektiğini söyledi.
Bende sadece güneş kremi ve white object temizleme jeli alıp çıktım.
Maskeye gelince maske çok zor... Dayanmaya çalışıyorum.

Ben eczanede çalıştım 8sene Dr.ların firmalarla anlaşması var o yüzden elbette sana su markayı kullan bu markayı al bu daha ii diyecek. Ama bana sorarsan hepsi aynı önemli olan faktörleri güneş kremlerinin.ama sadece güneş kremleri ile iş bitmiyor olan lekelere hiç faydası yok. Üstelik yetmiyor 50+ faktor cildi kprumaya. Ne yapacağımızı bilmiyorum ben neler denedim cildime ynede hiç faydası yok geçmiyor lekelerim

Can'ım o kesin zaten, dr un anlaşması vardır elbet fakat kalkıp da Market markası kullanmayalım Güneş'ten korusa uyduruk markalar atıyorum sivilce yapar ya da başka şey...
Bilmiyorum... Umarım geçer çünkü gerçekten Bi gölge güneş lekesi insanın yüzünde. Serum tarzı bişey kullandın mı? Ya da reçeteli Bi ilaç. Ben şuan kullanamıyorum... Kullanacağım güne kadar tüm doğal yöntemleri denemeye hazırım. Ama gerçekçi olanları.
Şayet bu kavunlu maske gerçekten yorucu. İnsanın suratında durmuyor Bi kere.

Cok zor allah yardimcimiz olsun...ayni dert bende de var...depresyona girdim neredeyse bu yuzden...bazen aynaya bakinca cildiracak gibi oluyorum...aglamaktan gozlerim de mahfoldu...

Cok zor allah yardimcimiz olsun...ayni dert bende de var...depresyona girdim neredeyse bu yuzden...bazen aynaya bakinca cildiracak gibi oluyorum...aglamaktan gozlerim de mahfoldu...
Belki de geçer ya... Ümidimizi yitirmeyelim. Yapıp da iyi gelen çözümlerimizi paylaşalım. Umarım işe yarar Bi çözüm buluruz.

Ne uğraşıyorsunuz ki öyle lekeleriniz ile madecassol ve hametan krem ikisini alın karıştırın sabah akşam sürün her türlü lekeyi götürüyor.

Merhaba arkadaşlar 1 su bard kefir 1 yemek kaşığı dovulmus kavun cekirdeği 2 damla limon ve 1 cay kasığı bal bu karisimi 1 hafta 10 gun buzdolabinda bekletebilirsiniz oncelikle maskeyi pamukla cildinize surun biraz beklesin sonra bir kat daha surun sonra maske cildinizde kuruyana kadar bekleyin yaklasik yarim saat en son bu islemi soyarak cikarin ben faydasini gordum.yüzümde doğum ve günes lekeleri vardi %75 lekelerin rengi açıldı.Bu arada hiç kimse lazer bile yaptirsa lekelerin tamamen yok olmasında mucize aramasın bu tür yöntemleri devamlı yapmak lazım yapılmazsa gitsede geri gelir lekeler.1 ayın sonunda gerçekten fark gözle görülüyor

Lekeler konusunda özellikle hamilelik lekesi ve günes lekeleri yeni olusan kisiler hemen müdehale etmesi lazım çünkü lekeler derinleşirse hiç bir uygulamadan sonuç alınmaz

Cnm gunes lekesi olan yanagina yaptirmadin ki altın igne...nasıl emin olabiliyosun gunes lekelerine kesin çözüm olduguna...gercekten öylemidir ki rosense yaaa...
Evet canım zaten ton düzenleme işlemi de yapılıyor altın iğne dermis vede epidermise kontrollü hasar vererek sıkıntıları onarıp cildi yeniliyor yani cilt yenileme işlemi bu lekede gidiyor ciltte sıkılaşıyor ama yaptırırken tüm yüzüne yaptır sadece lekene yaptirma aynı parayı alacaklar çünkü cildin sıkılaşır fenamı bide cosmelan senin lekeni götürmedi mi

Son düzenleme:

Lekelerim leke gibi degil de ton farkliligi gibi ..zaten doktora ilk gittigimde lekemi farkedemedi...diger doktor ise prp dedi...benim asıl sorunum yaptırdıgım islemler sonrası tüm yüzümde genel manada koyulaşma var...eskiden bembeyazdım...simdi bugday sarı arası biseyim...esmerlestim...

Hmm valla canım altın iğne bu konuda kesin çözüm yaptıran çok insan var bende yaptırdım ama leke için değil faydası oldumu evet ama fiyatı pahalı işte tek seans yer yer değişiyor ben 1300 lira vermiştim güzellik salonlarında yaptıran çok insan var ama söylemiyorlar garantiye almak istiyorsan güvenilir ellere kendini bırakmak istiyorsan pervin dinçer e gidebilirsin canım ışık peeling ile kesin garanti veriyor

Selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…