Teşekkür ederim iyi dileklerin içinkahvaltın çok güzel her şeyden var çok dengeli ve ideal
umarım başarırsın istedikten sonra yapamayacağımız şey yok
light kola benim de can evim ama kalorisi çok az diye içmeye devam ediyorum yanlış olduğunu bile bile
Teşekkür ederim aslında kendime çok güvenmiyorum . beslenme alışkanlığım son derece sağlıksız farkındayım ama bu durumdan daha iyi olabilirim diye düşünmekteyimbaşarılar inanmak başarmanin yarisidir :)
tavsiyelerim var canim gunlugume ugra istersen konularimdan bulabilirsin.Teşekkür ederim aslında kendime çok güvenmiyorum . beslenme alışkanlığım son derece sağlıksız farkındayım ama bu durumdan daha iyi olabilirim diye düşünmekteyim
Uğruycam mutlaka .teşekkürler ..tavsiyelerim var canim gunlugume ugra istersen konularimdan bulabilirsin.
ne olursa olsun 5 faydali gidayi tüketmeye calis mesela yumurta yogurt meyve sebze gibi
Çok teşekkür ederim arkadaşım .hayırlı olsun kararın inşallah devam edersin
sofralarına bütün fincan tabak çatal hepsine bayildim çok şirin
İnşallah çok teşekkür ederim. Motivasyon çok önemli haklısınız . Devamıda gelir inşallah.gunlugunuzu cok samimi buldum.
basarilar diliyorum onemli olan karar vermek ve inanmak gerisi gelir bence
ogunleriniz cok saglikli gorunuyor
Çok değil 3 saat önce koca bir dilim yaşpastayı götürdüm afiyetle. Arkasından nette obezite cerrahisi ile ilgili yazıları okudum.. Küçümsenmeyecek riskleri olan ameliyatın bana uygun olmadığına karar verdim. Yaşadığım şehirde diyetisyen isimlerini ve başarılarını (öncesi sonrası paylaşımlarını) inceledim durdum netten. Sonra geçmişime dönüp baktığımda son 10 yılda en az 10 ayrı diyetisyen Dr akupunktur denemem olduğunu birkez daha anımsadım.hep bir bahanem var kendimi inandırdığım.
Her akşam yemek ve aburcuburdan sonra yarın diyete başlamalıyım diye yatıyorum. Sabah kendime patates mi kızartsam? gözleme mi yapsam? Yada kim uğraşacak bir zahmet arabaya atlayıp 2 sokak yukarıdaki pastaneden mis gibi börekmi alsam diye düşünürken buluyorum kendimi. Keşke sadece düşünmekle kalsam yapıyorumda
Çok değil geçen sene kendi kendime sağlıksız diyetlerle 15 kilo verip arkasından saçlarım dökülünce geri 25kilo almış biriyim ayriyeten.
Bunları niye yazıyorum bilmiyorum.
Kimse sen şöyle dur azıcık senin kilolarını eritelim demiyecek . Kendi kendine gitmeyeceği kesin eee ?
Bak kızım gençsin güzelsin lafı çok eskilerde kaldı yaş yaklaşmış kırk a depresyonun dibindeyim anlıycağınız. 10 yılda gelen fazladan 40 kilom belime ağrı yapıyor artık. Üstelik ameliyat olmuş biriyim.
Ufff amma uzattım sonuç olarak kilo vermeye talibim :)
Kilom 103
Allahım şuradan kilom 63 yazmayı nasip etsin
( her şeyden önce sağlıkla ve mutlulukla tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?