Kavun karpuzda otura otura büyür

Newkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
450
1.075
63
25
Çok değil 3 saat önce koca bir dilim yaşpastayı götürdüm afiyetle. Arkasından nette obezite cerrahisi ile ilgili yazıları okudum.. Küçümsenmeyecek riskleri olan ameliyatın bana uygun olmadığına karar verdim. Yaşadığım şehirde diyetisyen isimlerini ve başarılarını (öncesi sonrası paylaşımlarını) inceledim durdum netten. Sonra geçmişime dönüp baktığımda son 10 yılda en az 10 ayrı diyetisyen Dr akupunktur denemem olduğunu birkez daha anımsadım.hep bir bahanem var kendimi inandırdığım.
Her akşam yemek ve aburcuburdan sonra yarın diyete başlamalıyım diye yatıyorum. Sabah kendime patates mi kızartsam? gözleme mi yapsam? Yada kim uğraşacak bir zahmet arabaya atlayıp 2 sokak yukarıdaki pastaneden mis gibi börekmi alsam diye düşünürken buluyorum kendimi. Keşke sadece düşünmekle kalsam yapıyorumda
Çok değil geçen sene kendi kendime sağlıksız diyetlerle 15 kilo verip arkasından saçlarım dökülünce geri 25kilo almış biriyim ayriyeten.
Bunları niye yazıyorum bilmiyorum.
Kimse sen şöyle dur azıcık senin kilolarını eritelim demiyecek . Kendi kendine gitmeyeceği kesin eee ?
Bak kızım gençsin güzelsin lafı çok eskilerde kaldı yaş yaklaşmış kırk a depresyonun dibindeyim anlıycağınız. 10 yılda gelen fazladan 40 kilom belime ağrı yapıyor artık. Üstelik ameliyat olmuş biriyim.
Ufff amma uzattım sonuç olarak kilo vermeye talibim :)
Kilom 103
Allahım şuradan kilom 63 yazmayı nasip etsin
( her şeyden önce sağlıkla ve mutlulukla tabi)

Az önce kv ye gidiyorum çocuğu bırakmak için yolda boş bir dükkan vardı sanırım Suriyeli bir genç yeni açmış lavaş yapıp satıyordu. Ufaklık mis gibi koktu deyince aldık 4 tane. Anne ikisini bizim eve götürelim hepsini babaanneme götürmeyelim diyor amaaaan dedim kendi kendime.. Eve alırsam Allah muhafaza şeytan aklıma girer filan dün ne dedim zayıflamaya talibim.. Gönderdim babanneye onlar düşünsün
Verdiğim kararlara sıkı sıkıya sarıldığım bir gün olur inşallah .

kahvaltın çok güzel her şeyden var çok dengeli ve ideal
umarım başarırsın istedikten sonra yapamayacağımız şey yok
light kola benim de can evim ama kalorisi çok az diye içmeye devam ediyorum yanlış olduğunu bile bile

Teşekkür ederim iyi dileklerin için
İnşallah bu sefer göle çaldığım maya tutar ve yoğurt olur
Gidip bir yeşil çay yapayım kendime
Sevgiler cuucuuk cum :)

Teşekkür ederim aslında kendime çok güvenmiyorum . beslenme alışkanlığım son derece sağlıksız farkındayım ama bu durumdan daha iyi olabilirim diye düşünmekteyim
tavsiyelerim var canim gunlugume ugra istersen konularimdan bulabilirsin.
ne olursa olsun 5 faydali gidayi tüketmeye calis mesela yumurta yogurt meyve sebze gibi

tavsiyelerim var canim gunlugume ugra istersen konularimdan bulabilirsin.
ne olursa olsun 5 faydali gidayi tüketmeye calis mesela yumurta yogurt meyve sebze gibi
Uğruycam mutlaka .teşekkürler ..
Bu arada Canım Nasıl tatlı istiyor anlatamam. Gece 1-2 ye kadar uyumuyacağımı düşününce 1 elma ve 2kaşık light yoğurt karışımı yaptım kendime

hayırlı olsun kararın inşallah devam edersin
sofralarına bütün fincan tabak çatal hepsine bayildim çok şirin
Çok teşekkür ederim arkadaşım . İnşallah yol alabilirim.
Hani okul yeni başladığında defterin ilk sayfalarına özene bezene yazardık ya .. Bende Şimdilik sofralarıma özeniyorum belki kendime bir motivasyon olur da devam edebilirim diye. Mutfakta ekmek arası bişeyler koyup atıştıranlardanım aslında.
Diyetimin ilk gününü sporsuz geçmek istemedim. 10 dk bisiklet çevirdim. Aslında ufaklıkla birlikte çevirdik..
Daha fazla yapabilirdim aslında ama çok hamlamışım onu farkettim. İlk günler sakatlamıyım kendimi diye az tutdum.

gunlugunuzu cok samimi buldum.

basarilar diliyorum onemli olan karar vermek ve inanmak gerisi gelir bence

ogunleriniz cok saglikli gorunuyor

gunlugunuzu cok samimi buldum.

basarilar diliyorum onemli olan karar vermek ve inanmak gerisi gelir bence

ogunleriniz cok saglikli gorunuyor
İnşallah çok teşekkür ederim. Motivasyon çok önemli haklısınız . Devamıda gelir inşallah.

Aklıma ne geldi biliyormusunuz ötenazi isteyen hastalara klinikte neler olacağı sırayla anlatılırmış.
Sana zehirli ilaç vericez önce kolların ve ayakların uyuşacak sonra kalp atışların yavaşlayacak soluk alıp vermen yavaşlayacak hiç acı duymayacaksın ve sonra kalbin duracak..
Hastayı almışlar ilacı vermişler sormuşlar kolların uyuşmaya başladımı evet demiş sonra bacakların evet demiş yavaş yavaş soluk alıp verme azalmış kalp atışları azalmış ve hasta egs olmuş..
Aslında ilaç zehirli filan değilmiş .. İnsan kendini olacaklara hazırlayarak kendi kendine Yaşımına son vermiş oluyormuş..
Aslında bizlerde istersek çok şey yapabiliriz.. Yeterki o gücümüzü kullanmayı bilelim..
Umarım bizlerde gücümüzü doğru şekilde doğru yerlerde hayatlarımızı güzelleştirmek için kullanabiliriz.

Kolay gelsin canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…