Geçmiş olsun erken yat ozaman dinlenHaklısın benimde aklıma geldi ama dur dedim gündüz kaçamak yaptım ceza veriyorum kendimeo yüzden akşam yemeği yemedim..
En kötüsü de sinizüt oldum başım ağrıyor midem bulanıyor ilaç içtim gündüz inşallah ilacın etkisi geçince tekrar ağrımaz .
Ahh arkadaşım Ne mümkünGeçmiş olsun erken yat ozaman dinlen
Oğluşunu mıncır benim yerime ben de spor yapamıyorum ayak bileğim de kırık kaynamamış kemik var ve yorulunca çok ağrı yapıyor yürüyüş bile zor geliyor ama yüricem az daha zaman geçsinEki Görüntüle 1775657 Güzel bir gün olmasınındiliyorum :)
Bunu yazarken aklıma oğlum geldi kendisin6 yaşında geçen sabah evden çıktık arabaya doğru gidiyoruz hava da güzel . Oğlum kollarını açtı havaya
-günaydın güneş
- günaydın gökyüzü
- günaydın çik cik kuşlar
- günaydın arabalar
- günaydın insanlar
Yolda Nasıl bağırıyor
Sokaktakiler yoldan geçen arabadakiler Millet dönüp dönüp bakıyor gülüyorlar fındığıma .. Bu Neşe'yi kesin benden almış
Güzel bir kahvaltıyla güne uyandım . Gerçi peyniri biraz abarttım ama yumurta da yemedim.
Bu sabah 99.7 geldim gidiyor ama az gidiyor ..şimdilik spor pek yapamıyorum. Daha önce bel fıtığınameliyatı oldum. Zorlamaya korkuyorum kendimi.. 95 lere insem tekrar spor yaparım ama şimdilik çok güvenemiyorum sağlığıma..
Çok geçmiş olsun Can'ım sanada.. Azıcık kilo verelim o Zaman spora tam başlarız.. Bende ufak ufak hareketler yapmaya çalışıyorum şimdilikOğluşunu mıncır benim yerime ben de spor yapamıyorum ayak bileğim de kırık kaynamamış kemik var ve yorulunca çok ağrı yapıyor yürüyüş bile zor geliyor ama yüricem az daha zaman geçsin
Pişmanlık yok önümüzdeki maçlara bakalım olan oldu ☺Merhaba günlük. Bu gün öğlen dışarda yedim o nedenle fotoğraf çekemedim . Evden güzel bir salata yapıp yanıma almıştım. Arada 1 tane portakal yedim . Birde birkaç bardak çay içtim. Eve gelince kvalideler tuzlu kek gibi bişey yollamış. Tüm gün çok az ekmek yendiğim için onu yedim biraz. Mutfak tehlikeli bölge benim için.başka bişey yeseydim iyiydi ama mutfak taşının üstünde tabağın içinde öyle güzel duruyordu ki.. Al beni diyordu sanki . Nasılda güzel kokuyordu .
Yemeseydim iyiydigeçen hafta 15 dakika ceza sporunu da yapmadım... Eyvah ki ne eyvah
Üstüne 4 tane tuzlu Mısır patlağı yedim tam oldu sanırım
Günlük almam gereken kaloriyi çok geçmedim aslında. Ama akşam bunlar yenmemeliydi. Yarın 1 kesine yapmak şart oldu sanırımPişmanlık yok önümüzdeki maçlara bakalım olan oldu ☺
Afiyet olsun Canım. Yeni bakabildim .Afiyet olsun canım bende şimdi elma mandalina yoğurt ve yulaf kepeği karıştırıp yedim çok acıkmıştım şimdi süperim akşamda bulgur pilavı yicem kalori olarak çok az ne yapsam bilemedim
Can'ım biraz soğuk algınlığı arkasından regli oldum düzenim bozuldu . Hemencecik dağıldım maalesef . Bu gün tekrar başlıyorum. Hadi hayırlısıHayırdır canım görünmüyorsun ne yaptın bi sorun yoktur inş pazartesi yaklaşıyor hadi gel beni yanlız bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?