Kavun karpuzda otura otura büyür

Geçmiş olsun erken yat ozaman dinlen

Geçmiş olsun erken yat ozaman dinlen
Ahh arkadaşım Ne mümkün uyku düzenim çok bozuk.sabah eşim evde olucak.o kahvaltıyı daha erken ister haklı olarak ben tembelim biraz.. Sonra kahvaltıyı tek başına hazırlarsa bir sürü mızmızlanır şimdi
Neyse güzel düşünelim güzel olsun.. Yeni gün çoook güzel olsun

Güzel bir gün olmasınındiliyorum :)
Bunu yazarken aklıma oğlum geldi kendisin6 yaşında geçen sabah evden çıktık arabaya doğru gidiyoruz hava da güzel . Oğlum kollarını açtı havaya
-günaydın güneş
- günaydın gökyüzü
- günaydın çik cik kuşlar
- günaydın arabalar
- günaydın insanlar
Yolda Nasıl bağırıyor
Sokaktakiler yoldan geçen arabadakiler Millet dönüp dönüp bakıyor gülüyorlar fındığıma .. Bu Neşe'yi kesin benden almış
Güzel bir kahvaltıyla güne uyandım . Gerçi peyniri biraz abarttım ama yumurta da yemedim.
Bu sabah 99.7 geldim gidiyor ama az gidiyor ..şimdilik spor pek yapamıyorum. Daha önce bel fıtığınameliyatı oldum. Zorlamaya korkuyorum kendimi.. 95 lere insem tekrar spor yaparım ama şimdilik çok güvenemiyorum sağlığıma..

Oğluşunu mıncır benim yerime ben de spor yapamıyorum ayak bileğim de kırık kaynamamış kemik var ve yorulunca çok ağrı yapıyor yürüyüş bile zor geliyor ama yüricem az daha zaman geçsin

Oğluşunu mıncır benim yerime ben de spor yapamıyorum ayak bileğim de kırık kaynamamış kemik var ve yorulunca çok ağrı yapıyor yürüyüş bile zor geliyor ama yüricem az daha zaman geçsin
Çok geçmiş olsun Can'ım sanada.. Azıcık kilo verelim o Zaman spora tam başlarız.. Bende ufak ufak hareketler yapmaya çalışıyorum şimdilik

Gün boyu uyudum resmen gece kuşu oldum..
Az önce aysberk doğradım üstüne 3 kaşık yoğurt ve nane tuz azıcık pul biber ...

Güneşli bir sabah . Güzel bir gün olur inşallah
Kahvaltımı yaptım ama ekmeğin çoğu duruyor onun yerine Peynir çok yiyorum bu aralar ..

Merhaba günlük. Bu gün öğlen dışarda yedim o nedenle fotoğraf çekemedim . Evden güzel bir salata yapıp yanıma almıştım. Arada 1 tane portakal yedim . Birde birkaç bardak çay içtim. Eve gelince kvalideler tuzlu kek gibi bişey yollamış. Tüm gün çok az ekmek yendiğim için onu yedim biraz. Mutfak tehlikeli bölge benim için.başka bişey yeseydim iyiydi ama mutfak taşının üstünde tabağın içinde öyle güzel duruyordu ki.. Al beni diyordu sanki . Nasılda güzel kokuyordu .
Yemeseydim iyiydi geçen hafta 15 dakika ceza sporunu da yapmadım... Eyvah ki ne eyvah
Üstüne 4 tane tuzlu Mısır patlağı yedim tam oldu sanırım

Pişmanlık yok önümüzdeki maçlara bakalım olan oldu ☺

Günaydınlar
Ufaklık diyorki anne niye çekiyorsun?
Oğlum ipin ucunu kaçırırım diye korkuyorum. Dengeli beslenmek için kk da paylaşıyorum . Bu sayede motive oluyorum diyemedim tabi
Anne benimkini de çek diyor çekerim tabii

Az önceki kahvaltıyı hazırlarken gözüm ne kadar açmış doldurmuşum. Yumurtalar ziyan oldu. İki kişi ancak 1 yumurta yedik. Gözleme taptım sabah yağsız azıcık kaşarlı. 1 gözlemenin yaklaşık 1/3 ünü yedim.

Afiyet olsun canım bende şimdi elma mandalina yoğurt ve yulaf kepeği karıştırıp yedim çok acıkmıştım şimdi süperim akşamda bulgur pilavı yicem kalori olarak çok az ne yapsam bilemedim

Afiyet olsun canım bende şimdi elma mandalina yoğurt ve yulaf kepeği karıştırıp yedim çok acıkmıştım şimdi süperim akşamda bulgur pilavı yicem kalori olarak çok az ne yapsam bilemedim
Afiyet olsun Canım. Yeni bakabildim .
Ben 1 haftadır akşam yemeklerini çok hafiflettim ekmek yemiyorum pilav yemiyorum ama gitmiyor kilolar. Sadece 1 akşam azıcık tuzlu kek ve 4 Mısır patlağı kaçırdım. Ki o da normal değerleri aşmadım yinede 1 haftadır 1200 kaloriydi günlük hiç aşmadım ama anlamadım gitmiyor hiç.

Tüm gün yediklerime bir bakalım
Kahvaltı :
2 haşlanmış yumurta
1 kızarmış light ekmek
2 kibrit kutlusu peynir
3 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık

Ara
Patlamış mısır gevreği
Öğlen :
1 avuç fındık
1 kase konfleks
1 bardak süt
Akşam:

1 portakal
Toplam 1300 kaloriye yakın . Yani aştım miktarı.
O yüzden akşam yemedim..
Aslında itiraf ediyorum
Yiyecektim olmadı. Ufaklığıda alıp alışveriş merkezine doğru yola koyuldum. Zaten günlük kalori miktarını aştım akşama köfte yerim tam olur orda diye düşündüm. Yolda arkadaş aradı kahve içmeye çağırdı 5 dakikalığına uğruycaktım yolumun üstü diye. Uğradım ama kahve içemedik tesisatı bozulmuş onunla uğraştık. Çocuklar zevkten dört köşe çok eğlendi. Akşam 1 portakal yedim o kadar iyi de oldu..

Günaydın sevgili günlük
Pazar günü yaklaşık 1200 kalorilik bir beslenmen oldu. Ayarındaydı .
Sabah tartıldım
100.2 geldim.
Sağlam bir kahvaltı yaptım
Ama fazladan 1 dilim ekmeğe 1tatlı kaşığı çikolata sürdüm yedim. Günlerdir Can'ım tatlı istiyordu . Diğer öğünlere dikkat edicem inşallah ..

Canım bazen kaçamaklar oluyor insanız sonuçta vereceksin kilolarını üzülme

Hayırdır canım görünmüyorsun ne yaptın bi sorun yoktur inş pazartesi yaklaşıyor hadi gel beni yanlız bırakma

ne kadar hoş bir günlük olmuş azminizin devamını dilerim. menüler, resimler harika :)) bu arada kilo veremiyorum diye yakınmışsınız ama 10 günde 3 kilo gitmiş işte, bu çok iyi ve sağlıklı değil mi? bence bırakmayın bu günlüğü, başaracaksınız.

Hayırdır canım görünmüyorsun ne yaptın bi sorun yoktur inş pazartesi yaklaşıyor hadi gel beni yanlız bırakma
Can'ım biraz soğuk algınlığı arkasından regli oldum düzenim bozuldu . Hemencecik dağıldım maalesef . Bu gün tekrar başlıyorum. Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…