Kavun karpuzda otura otura büyür

inşallah zayıfladığın hedef kilona ulaştığın günler gelir hayırlı olsun azim , irade cok önemli gercekten bu kilolar doğumla mı geldi peki canım , ayrıca resimlere bayıldım annemden yaz patlıcanı isteyim de bende yapayım cok hoş olmuş

Âmin çok teşekkür ederim
Yok Can'ım evlendikten sonra aldım kiloları yoğun iş hayatı kendine özen göstermeme sonuç bu
Hamilelikte toplam 5 -6 kilo aldım. Onuda doğumla verdim . Hamileliğimi öğrenince kilolu olduğum için çok dengeli beslendim. Çocuğa zarar vermiyim diye . Sen hamilesin sanırım hayırlı uğurlu olsun. Bir nefeste kurtarsın

Kahvaltıda az yağlı mantarlı omlet vardı .. Çaylar şekersiz

aminn evet cnm daha cok yeni gebeliğin baslarındayım ne güzel sağlıklı beslenmen ben ilk bebeğimde 24 kilo aldım geri verdim şimdi cok almam inşallah 12-14 arası razıyım

Allahım nasılda hamlamışım Leslie 3 mile yaptım. (%90 ına yetişebildim demek daha doğru olur )

aminn evet cnm daha cok yeni gebeliğin baslarındayım ne güzel sağlıklı beslenmen ben ilk bebeğimde 24 kilo aldım geri verdim şimdi cok almam inşallah 12-14 arası razıyım
Eşim haftanın 3 günü kalkıp kahvaltıda ıspanaklı yumurta yapar yada yumurta haşlardı . Portakal suyu hazırlardı . Aralarda ceviz yerdim. Birde ilk 4 ay kilo almadım verdim.ama iyi beslendim yürüdün..
En kötüsü de koladan vaz geçmek oldu.. 2 yıl boyunca toplasam yudumlarımı 1 bardak kola olmamıştır. Demiştim ki doğum sonrası ilk bana çocuğumu getirin demiysem kola getirin diycem meğer süt için de zararlıymış .
inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin.

inşallah cnm ben yumurtayı pek yiemiyorum kolada hayatımda hiç yeri yok nette bir kaç video gördükten sonra tiksindim cnm görünce bile midem bulanıyo

Bugün hiç kımıldayasım yok. Leslie yordu beni
Ara öğün badem yiyorum

Akşam yemeğim keşke daha erken yeseydim
Kendime ceza 15 dakika bisiklet çevircem

Mutlu bir pazar günü olur inşallah
Kahvaltımda asberg yumurta ve avokado salatası da var :)

Ara öğünü 1 elma 2 kaşık yoğurt ve üstüne tarçın ile yaptım. Tarçın yağ yakmaya yardımcı diye hatırlıyorum??

Mutfakta lahana haşlıyorum Sarıcam birazdan. Ama çok oldu hepsi fazla gelicek kalanını çorbamı yapsam bilemedim? Onun da tadı çok fena oluyor baharatlarla tadını kapatmaya çalışcam artık.
Bu arada dün 15 dakika bisiklet çevirecektim kaldı bu gün mutlaka yapmalıyım ..

Selam günlüğüm
Bu gün akşam yemeğimde lahana sarması ve yoğurt vardı. Erken yedim bu seferde acıkıp 2 adet lahana sarması daha yedim az önce
Ve hala 15 dakikalık bisikleti yapmadım. Ama bol bol yürüdüm alışveriş verkezinde
Gücümü toplayıp bir Leslie 3 mile yapsam iyi olucak.

Gecikmiş bir kahvaltıyla güne merhaba dedim
Bugünkü menümde suda yağsız olarak pişmiş yumurta var

Merhaba iadeyi ziyaret yapayım dedim günlüğünü baştan sona okudum menülerin motiven on numara bence devam yılmak yok 63 leri görelim birlikte inşallah:)

Merhaba iadeyi ziyaret yapayım dedim günlüğünü baştan sona okudum menülerin motiven on numara bence devam yılmak yok 63 leri görelim birlikte inşallah:)
Çok teşekkür ederim ades cim birlikte inşallah güzel günler göreceğiz..
Bu gün kahvaltı sonrası evde bulunan pastadan azıcık yedim Nasıl oldu anlamadım ucundan azıcık diye başladım 3-4 çatal oldu .. Sonra kendime bir ayar çektim akşam yemeği yok oh olsun bana.. Ades cim senden duydum bende kalori sayar gibi bir program indirdim. Bugün başladım bakalım her şeyi deniycem ..
Birde çok midem bulanıyor öğlen çubuk kraker ve labne peynir yedim. ( yarısına yakını fındığım yedi gerçi ) üstüne bir güzel evi temizledim . Şimdi açlıktan ölüyorum ama yemiycem ..

Çok zor bir geceydi miğdem bulanıyor boğazım ağrıyor başım ağrıyor.. Sabah idare ederim ama yinede devam ediyor.. Sabah kahvaltıya dışarı davetliydim . Okadar insanın içinde utandım fotoğraf çekemedim ama dikkati yedim yumurta peynir ekmek bile yemedim ama bir simidin 1/5 ini yedim.
Başarılıydı kahvaltı . Şimdi öğlen yemeğimi yiyorum:)
Öğlen için avokado salatası yaptım kendime.. Umarım ayarı kaçırmadığım bir gün olur.

Öğlen yemek sonrası 6-7 badem üstüne 5-6 fındık yedim. Öğleden sonda arkadaşlarla bir kafe de oturduk kumpirler hamburgerler dondurmalar havada uçuştu.. Yoook dedim ben almıycam. Orta şekerli bir Türk kahvesi içtim o kadar
Eve gelince 1 armut yedim ve bu günlük menümü tamamladım bence

Erkenmi yedinki canım küçük bir kase yoğurt içine bol pul biberi ve yarıma yakın limon sık ye açlığın geçer canım

Erkenmi yedinki canım küçük bir kase yoğurt içine bol pul biberi ve yarıma yakın limon sık ye açlığın geçer canım
Haklısın benimde aklıma geldi ama dur dedim gündüz kaçamak yaptım ceza veriyorum kendime o yüzden akşam yemeği yemedim..
En kötüsü de sinizüt oldum başım ağrıyor midem bulanıyor ilaç içtim gündüz inşallah ilacın etkisi geçince tekrar ağrımaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…