- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Âmininşallah zayıfladığın hedef kilona ulaştığın günler gelir hayırlı olsun azim , irade cok önemli gercekten bu kilolar doğumla mı geldi peki canım , ayrıca resimlere bayıldım annemden yaz patlıcanı isteyim de bende yapayım cok hoş olmuş
aminn evet cnm daha cok yeni gebeliğin baslarındayım ne güzel sağlıklı beslenmen ben ilk bebeğimde 24 kilo aldım geri verdim şimdi cok almam inşallah 12-14 arası razıyımEki Görüntüle 1772292
Âminçok teşekkür ederim
Yok Can'ım evlendikten sonra aldım kiloları yoğun iş hayatı kendine özen göstermeme sonuç bu
Hamilelikte toplam 5 -6 kilo aldım. Onuda doğumla verdim . Hamileliğimi öğrenince kilolu olduğum için çok dengeli beslendim. Çocuğa zarar vermiyim diye . Sen hamilesin sanırım hayırlı uğurlu olsun. Bir nefeste kurtarsın
Kahvaltıda az yağlı mantarlı omlet vardı .. Çaylar şekersiz
Eşim haftanın 3 günü kalkıp kahvaltıda ıspanaklı yumurta yapar yada yumurta haşlardı . Portakal suyu hazırlardı . Aralarda ceviz yerdim. Birde ilk 4 ay kilo almadım verdim.ama iyi beslendim yürüdün..aminn evet cnm daha cok yeni gebeliğin baslarındayım ne güzel sağlıklı beslenmen ben ilk bebeğimde 24 kilo aldım geri verdim şimdi cok almam inşallah 12-14 arası razıyım
inşallah cnm ben yumurtayı pek yiemiyorum kolada hayatımda hiç yeri yok nette bir kaç video gördükten sonra tiksindim cnm görünce bile midem bulanıyoEşim haftanın 3 günü kalkıp kahvaltıda ıspanaklı yumurta yapar yada yumurta haşlardı . Portakal suyu hazırlardı . Aralarda ceviz yerdim. Birde ilk 4 ay kilo almadım verdim.ama iyi beslendim yürüdün..
En kötüsü de koladan vaz geçmek oldu.. 2 yıl boyunca toplasam yudumlarımı 1 bardak kola olmamıştır. Demiştim ki doğum sonrası ilk bana çocuğumu getirin demiysem kola getirin diycemmeğer süt için de zararlıymış .
inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin.
Çok teşekkür ederim ades cim birlikte inşallah güzel günler göreceğiz..Merhaba iadeyi ziyaret yapayım dedim günlüğünü baştan sona okudum menülerin motiven on numara bence devam yılmak yok 63 leri görelim birlikte inşallah:)
Erkenmi yedinki canım küçük bir kase yoğurt içine bol pul biberi ve yarıma yakın limon sık ye açlığın geçer canımEki Görüntüle 1774558
Çok teşekkür ederim ades cim birlikte inşallah güzel günler göreceğiz..
Bu gün kahvaltı sonrası evde bulunan pastadan azıcık yedim Nasıl oldu anlamadım ucundan azıcık diye başladım 3-4 çatal oldu .. Sonra kendime bir ayar çektim akşam yemeği yokoh olsun bana.. Ades cim senden duydum bende kalori sayar gibi bir program indirdim. Bugün başladım bakalım her şeyi deniycem ..
Birde çok midem bulanıyor öğlen çubuk kraker ve labne peynir yedim. ( yarısına yakını fındığım yedi gerçi) üstüne bir güzel evi temizledim . Şimdi açlıktan ölüyorum ama yemiycem ..
Haklısın benimde aklıma geldi ama dur dedim gündüz kaçamak yaptım ceza veriyorum kendimeErkenmi yedinki canım küçük bir kase yoğurt içine bol pul biberi ve yarıma yakın limon sık ye açlığın geçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?